Viikkotuntien aikataulut

Perusta oma joogatili varausjärjestelmäämme, jotta voit varata tunteja tai kursseja. Sarjakortit ovat nyt krediittipaketteja. Joogatuntien hinnoittelu perustuu krediitteihin, jotka veloitetaan tunnin varaamisen yhteydessä joogakortiltasi (My passes). Krediitit mahdollistavat joogakorttien monipuolisen käytön erilaisilla tunneilla ja kursseilla. Tuntien varaaminen edellyttää joogakorttia, jonka voi tarvittaessa hankkia varaamisen yhteydessä ja maksaa samalla tai myöhemmin joogasalilla esimerkiksi liikuntaeduilla.

Näet varaamisen yhteydessä oman joogakorttisi otsikon My passes alla. Jos sinulla on useita kortteja, klikkaa sitä korttia, jota haluat käyttää tunnin maksamiseen. Jos sinulla ei ole voimassaolevaa joogakorttia, varausjärjestelmä ehdottaa uuden kortin hankintaa ja tarjoaa jatkuvia anytime-tilauksia (Subscriptions) alennetulla kk-maksulla. Näiden alta löytyy joogakorttivalikko: saat yksittäiset korttivaihtoehdot näkyviin klikkaamalla korttiryhmien otsikoita, ja jos haluat nähdä tietyn korttiryhmän kaikki vaihtoehdot, klikkaa See more -painiketta.

Joogakortit on ryhmitelty seuraavasti:
·  Kerta- ja sarjakortit (yleiskortteja, jotka käyvät periaatteessa kaikille tunneille ja kursseille)
·  Anytime-kortit (käyvät ensi sijassa kaikille viikkotunneille)
·  Kurssikortit (viikonloppukurssien ja 4x..10x kurssijaksojen maksut)
·  Workshop passes (Astangan erikoiskurssien maksut)
·  Summer Retreat Passes (kesäleirimaksut)

Suosittelemme viikkotuntien varaamiseen kerta-, sarja- tai anytimekorttia. Anytimekortti on voimassa kuukauden ja siinä on rajaton määrä krediittejä, mutta niiden käyttö on rajattu astangan, yinin ja pilateksen viikkotunneille.

Viikkotuntien hinnat krediiteissä:
·  Salitunti (45-90 min) 10 krediittiä
·  Omaharjoitus 5 krediittiä
·  Online- eli virtuaalitunti 5 krediittiä
·  XL-tunti (105-120 min) 15 krediittiä

Voit ostaa joogakortin ennakkoon Hinnastosivulta täällä.
Lisätietoja joogakorteista, alennushintaryhmistä ja maksutavoista (mm. maksaminen liikuntaeduilla) sekä varattujen tuntien peruuttamisesta varausjärjestelmän ohjeissa täällä.