Ajankohtaista

MEDITAATIO LAUANTAISIN KOLMANNELLA LINJALLA

Ohjattu meditaatio lauantaisin klo 14-15:30 Kolmannella linjalla joka toinen viikko 8.9. alkaen. Tunnille pääsee Joogakoulun kortilla tai kertamaksulla 20€/17€. Jos korttisi on 60min tunneille, tällöin lisämaksu 2€ per tunti. Meditaation ohjaa Riku Järvinen. Alussa aina alustus aiheesta, jonka jälkeen teemme meditaation ohjatusti. Aiempi kokemus meditaatiosta ei ole tarpeen. Tarkista Kolmannen linjan salin aikataulut tästä>>
Syksyn 2018 meditaatiolauantait:
8.9.
22.9.
6.10.
20.10.
3.11.
17.11.
15.12.

Elokuun 2018 uutiskirje>

Uutiskirjeessä kooste syksyn alkavista erikoiskursseista saleittain! Lue kirje tästä

Kesän aikatauluja ja tuuraajia

Juhannuksen jälkeen joogasalit siirtyvät kesäaikatauluihin:
Annankadulla aamumysore ma-pe klo 6-8 ja iltamysoret ma-pe klo 16:15-18:30. Päivätunti alkeet1 keskiviikkoisin klo 11-12 jää tauolle heinäkuussa. Muutoin Annankadun astangatunnit jatkuvat läpi kesän tuttuun tapaan.

Kolmannella linjalla aamumysoret jatkuvat normaalisti läpi kesän, mutta ilta-aikataulut kevenevät heti juhannuksen jälkeen. Myös päivätunnit jäävät tauolle. Elokuussa iltoihin tulee jälleen lisää tunteja.

Itäkeskuksessa tunnit jatkuvat kevennetysti ti 10.7. saakka. 11.-31.7. Itis on kiinni, ja tunnit jatkuvat taas monipuolisina elokuusta.

Katso kaikkien salien aikataulut TÄSTÄ

Mankkaalla syyskausi alkaa syyskuun alussa.

Kesän opettajat

Vakiopettajien lomaillessa tunteja tuuraavat kesällä Annankadulla ja Kolmannella linjalla Hanne Sydänmaa, Heidi Parviainen, Janita Lavonen, Nea Helsto, Tanja Lahtinen, Teija Pullinen, Linda Jansson ja Eeva Ruotsalainen.

Vanhat sarjakortit käyvät ilman lisämaksua kesä-heinäkuun ajan

Tule käyttämään käyttämättä jääneet kerrat kesä-heinäkuun ajan ilman lisämaksua. Tervetuloa! Normaalisti lisämaksu per vanhentunut kerta on 4€.

Alkeisopetus uudistui 4.1.2016

Joogakoulu uudisti 4.1.2016 alkaen tasoryhmien opetusta ja tasojen harjoitteita, jotta joogan harjoittelu olisi mahdollisimman monipuolista kullakin alkeistasolla. Ohjattuja alkeistasoja on kolme: alkeet1, alkeet2 ja alkeet3, joissa harjoituksen liikunnallisuutta ja vaativuutta lisätään asteittain. Tasoittain etenevä opetus helpottaa oppilaita osallistumaan itselle sopiville tunneille. Tuntitasolta voi siirtyä seuraavalle ilman välikursseja omassa tahdissa, kun kyseisen alkeistason harjoitus alkaa sujua ja tuntuu tutulta. Tasoryhmien avulla helpotetaan astangan keskivertoharrastajan harjoittelua ja edistymistä.

Vanhalla alkeet-tunneilla käyneiden kannattaa käydä muutaman kerran tutustumassa alkeet1-tason opetukseen ennen siirtymistä alkeet 2-tason tunneille.

Vanhan alkeet2-tuntien oppilaat voivat osallistua suoraan uudistetun alkeet2-tason tunneille ja kokeilla myös alkeet3-tasoa.

Vanhan alkeisjatkotason oppilaat voivat osallistua suoraan alkeet3-tason tunneille.

Hinnasto uudistuu 2.1.2016

Hinnastossa on kolme hintakategoriaa
tuntien pituuden ja opetuksen vaativuuden mukaan:

  1. Alkeet 1 – 60 min
  2. Alkeet 2, 3 – 75 min
  3. Alkeismysore/mysore&ohjattu 1.sarja – 75-105min

Anytime-korteilla sekä kurssipakettien yhteydessä ostetuilla korteilla saa osallistua kaikenpituisille tunneille ilman lisämaksua.
Uusi hinnasto täällä »

Lahjakortit

lahjakorttiMainosPieni

 

Kasvisravintola OmNam

omnam1_500

OmNam tarjoaa kauden luomutuotteista valmistettua monipuolista kasvisruokaa, johon on saatu vaikutteita maailman eri keittiöiden parhaista mauista. Maukasta, raikasta, kaunista ja ravintorikasta kasvisruokaa tarjolla arkipäivisin ja viikonloppuisin. Kaikki tuotteet (myös kahvilatuotteet) ovat saatavissa myös take awayna. Ravintolassa iltaisin myös yksityistilaisuuksia ja pop up -illallisia. Alusta loppuun käsityönä tehtyä kasviruokaa urbaanissa miljöössä Helsingin Annankadulla.

OmNam
Vegerestaurant&cafe
Annankatu 29 B, sisäpiha
facebook
Tervetuloa!