Paikka ja järjestäjä:
Helsingin Astanga Joogakoulu: Annankatu, Kolmas linja, Itäkeskus

Opettajat:
Helsingin Astanga Joogakoulun opettajat

Ajankohta:
katso kurssiaikataulut alla

EASY JOOGA JA ASTANGA EASY

on matalan kynnyksen joogaa, joka sopii kaikille. Tervetuloa kaikenikäiset, -kokoiset ja -kuntoiset! Myös jäykkikset tervetuloa! Easy joogaa ja astanga easya harjoitellaan kurssijaksoissa, joissa opastetaan harjoittelun perusteisiin. Aikaisempaa joogakokemusta tai johdantokurssia ei tarvita.

MITÄ ASTANGA EASY ON?

Astanga easy -joogatunneilla tehtävät harjoitukset pohjautuvat liikunnalliseen astangajoogaan. Teemme tunneilla astangajoogan asento-, keskittymis- ja hengitysharjoituksia jäykille ja vähemmän liikkuneille aloittelijoille sopivilla tekniikoilla.

Astanga easy -tuntien tahti on rauhallinen, asteittain etenevä ja perusasioita painottava. Erillistä alkeiskurssia ei tarvitse käydä. Modernin astangajoogan on kehittänyt intialainen joogamestari sri K. Pattabhi Jois.

SEURAAVAT ASTANGA EASY KURSSIJAKSOT
Klikkaa kurssia lisätietoja ja ilmoittautumista varten

Astanga Easy 17.1. - 21.3. (ke 17:00-18:00) Kolmas linja, Maarit (10x)

Hinta: EUR0.00

Päivämäärä: 17.1.2018

Vapaat paikat: 19

MITÄ EASY JOOGA ON?

Easy joogan tunneilla tehtävät harjoitukset pohjautuvat hathajoogaan, joka on vanha intialainen joogasysteemi: teemme tunneilla jooga-asentoja sekä rentoutus-, keskittymis-, ja hengitysharjoituksia.

Easy joogan tunneilla tehtävät jooga-asennot eli asanat ovat lempeitä ja kehoa kevyesti avaavia tai vahvistavia. Jooga-asentoja voidaan muokkailla yksilöllisesti. Easy jooga pohjautuu intialaisen joogamestarin sri T. Krishnamacharyan opetukseen.

SEURAAVAT EASY JOOGAN KURSSIJAKSOT
Klikkaa kurssia lisätietoja ja ilmoittautumista varten

Easy jooga 23.1. - 13.3. (ti 19:40-20:40) Kolmas linja, Maarit (8x)

Hinta: EUR0.00

Päivämäärä: 23.1.2018

Vapaat paikat: 19