Yoga Nidra 2.5. - 6.6. (ke 18-19) Annankatu, Maija (5x)

Hathajooga

Kurssipaikka: Annankatu Yläsali

Kuvaus:

Yoga Nidra -jakso keskiviikkoisin klo 18-19 ajalla 2.5. - 6.6. (5x)
ei tuntia 9.5.

Yoga nidra -tunnin alkuun haetaan yhteys kehoon ja hengitykseen muutamilla yin -tyylisillä asanoilla ja sen päälle tehdään n. 30 min kestoinen yoga nidra -harjoitus. Tunnit ohjaa Maija Kansanaho.

Yoga nidra, ”joogin uni” on makuuasennossa tehtävä meditatiivinen syvärentoutus. Se on tila unen ja valveen rajamailla, jossa keho rentoutuu täysin, mutta mieli pysyy valveilla. Yoga nidra ohjataan sanallisesti, systemaattisesti läpi useamman vaiheen ja harjoituksen lopuksi keho ja mieli ohjatusti palautetaan takaisin arkielämään. Harjoitus tuo sekä fyysistä, henkistä että emotionaalista rentoutumista. Yoga nidrasta voi saada apua mm. unettomuuteen, stressiin, masennukseen, ahdistuneisuuteen sekä erilaisiin akuutteihin ja kroonisiin kiputiloihin. Sitä on myös käytetty menestyksekkäästi trauman jälkeisen stressioireyhtymän hoitoon. Harjoituksen tavoitteen määrittelet itse. Se voi olla rentoutuminen, unen laadun paraneminen, jonkin tietyn ongelman käsittely tai vaikkapa luovuuden tai energisyyden lisääntyminen.

Yoga nidran aikana kehon lämpötila yleensä laskee, joten varaa mukaan lämpimät sukat, pitkähihainen paita ja mahdollisesti peitto tai pyyhe päälle lämmikkeeksi.

Kenelle sopii?

Sopii sekä uusille aloittelijoille että aiemmin jooganneille. Tervetuloa!

Tuntien korvaaminen
Jos et pääse tulemaan jollekin tunnille jakson aikana, voit korvata poissaolosi millä tahansa muulla 60min joogatunnilla 6.6. asti.

Hinta (sis. alv 10%)
(5x) 60 € / 53 €

Voit maksaa etukäteen tilille (tilitiedot alla) tai opetuspaikalla käteisellä, pankki- /luottokortilla, liikuntaseteleillä tai liikuntamaksupalveluilla (Smartum, Virike, TYKY, SporttiPassi, Mind&Body, EazyBreak, Pay2Go).

Jos sinulla on jo voimassaoleva Joogakoulun kortti, voit maksaa kurssin/jakson myös sillä (jos kortti loppuu kesken kurssin/jakson, sitoudut ostamaan uuden kortin.). Opetusjakso voidaan toteuttaa vain, jos siihen saadaan riittävästi ennakkoilmoittautumisia. 

Alennushinta todistusta vastaan alle 18- vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin/jakson alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Maksujen pankkiyhteys
Nordea 218518-70600 / Astanga Jooga Helsinki
viitenumero 3010
IBAN: FI08 21851800070600
BIC: NDEAFIHH

HUOM: Käytä tilimaksuissa viitenumeroa ja ota maksusta kuitti mukaan tunnille.

Aloituspäivä: 2.5.2018
Lopetuspäivä: 6.6.2018

Aloitusaika: 18:00
Lopetusaika: 19:00

Hinta: EUR0.00

Rekisteröinnin tiedot

Henkilötiedot