Vielä mahtuu: Yinjooga (yin & mindfulness) 13.9. - 1.11. (to 18:30-19:45) Itäkeskus, Saana (8x)

Yinjooga

Kurssipaikka: Itäkeskus

Kuvaus:

Yinjoogakurssi torstaisin klo 18:30-19:45 ajalla 13.9. - 1.11., Itäkeskus
Ohjaajana Saana Suojanen. Saana syventää yinjoogaopintojaan vuoden 2018 aikana kouluttautumalla Yinfulness (ryt 200) ohjaajaksi: Kurssin aikana tulemme yhdistämään yinjoogan asentoihin pieniä, helppoja mindfulness-harjoitteita.

Kurssi sopii sekä uusille aloittelijoille että aiemmin jooganneille. 

Yinjooga on kehoa ja mieltä syvästi rentouttavaa, meditatiivista joogaa: tunneilla tehdään pitkäkestoisia asentoja makuulla tai istuen. Lihakset pyritään pitämään mahdollisimman rentoina ja kehoa tuetaan tarvittaessa apuvälineillä kuten tyynyillä, huovilla ja palikoilla. Tuetussa asennossa viivytään useita minuutteja lempeästi hengittäen. Yinjoogaharjoitus lisää muun muassa sidekudosten, nivelsiteiden ja nivelkudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Tunneilla on mahdollisuus kääntää katse sisäänpäin ja hellittää sekä rentoutua syvästi. Yinjooga on myös erinomaista vastapainoa dynaamisille joogalajeille sekä muulle liikunnalle. Lämpimästi tervetuloa!

Kenelle yinjooga sopii?

Kaiken ikäisille ja -kuntoisille liikkujille aina aloittelijoista edistyneempiin harjoittelijoihin, jotka haluavat luoda kehoon liikkuvuutta. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, eli kehoa voidaan tukea tai asennosta voidaan tehdä variaatio.

Tuntien korvaaminen
Jos et pääse tulemaan jollekin tunnille kurssin aikana, voit korvata poissaolosi millä tahansa muulla joogatunnilla 1.11.18 asti.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 110€ / 99€

Kurssin voi maksaa etukäteen tilille (tilitiedot alla) tai opetuspaikalla käteisellä, pankki- /luottokortilla, liikuntaseteleillä tai liikuntamaksupalveluilla (Smartum, Kulttuuri, Virike, TYKY, SporttiPassi, Mind&Body, EazyBreak, Pay2Go).

Alennushinta todistusta vastaan alle 18- vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Maksujen pankkiyhteys
Nordea 218518-70600 / Astanga Jooga Helsinki
viitenumero 1009
IBAN: FI08 21851800070600
BIC: NDEAFIHH

HUOM: Käytä tilimaksuissa viitenumeroa ja ota maksusta kuitti mukaan tunnille.

Olemme pahoillamme, mutta tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.

Ole hyvä ota yhteyttä jos haluat tietää onko kurssilla vielä tilaa.