Vielä mahtuu: Jooga ja TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) 30.8.-18.10. (to 18-19:15) Annankatu, Nina (8x)

Hathajooga

Kurssipaikka: Annankatu Yläsali

Kuvaus:

Jooga ja TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) torstaisin klo 18-19:15 ajalla 30.8.-18.10. Annankatu, Nina (8x)

Ohjaaja: Nina Hokkanen

TRE-stressinpurkuliikkeet (Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises) käynnistävät kehossa tärinän tai värinän, joka on luonnollinen ja nopeasti vaikuttava palautumismekanismi lihaksiston jännitystiloihin ja hermoston ylivireyteen. TRE-menetelmä on tarkoitettu kaikille omasta hyvivoinnistaan kiinnostuneille. Se soveltuu sekä fyysisen jännityksen ja henkisen stressin purkamiseen että itsetuntemuksen ja kehotietoisuuden lisäämiseen. Paitsi että TRE on ensisijaisesti itsehoidollinen menetelmä, siihen perehtyneet terapeutit voivat ohjata TREtä esimerkiksi muun traumaterapian yhteydessä.

TREn aiheuttama tärinä koetaan yleensä hyvin miellyttäväksi ja rentouttavaksi. Sen vaikutukset koetaan sekä kehon että mielen tasolla. Säännöllisesti harjoiteltuna lihaksiston rentoutuminen vaikuttaa parantavasti erilaisiin kehon kiputiloihin. Hermoston toiminnan tasapainottuminen parantaa unen laatua, lisää energisyyttä ja lievittää stressin aiheuttamaa ahdistusta tai tunnereaktioita.

Tärinämekanismin aktivoimiseksi aloitamme tunnit vaihdellen joko TREn perusliikesarjalla tai lempeällä joogaharjoituksella. Tärinän jälkeen teemme ohjattuna loppurentoutuksen ja tuntien lopussa jätämme hetken aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Tunnit sopivat kaikenkuntoisille - liikkeet pyritään aina tekemään kivuttomasti ja kehoa kuunnellen. Tarpeen mukaan liikkeille annetaan vaihtoehtoja.

Ennakkovaatimuksena TRE-harjoitukselle on psyykkinen ja fyysinen terveydentila, joka sallii mm. liikunnan harjoittamisen ja ryhmäharjoituksen. Raskauden aikana emme suosittele TRE-harjoituksen aloittamista, mutta vakiintunutta ja jo tutuksi tullutta harjoitusta voi jatkaa mikäli raskaus on sujunut normaalisti.

Lisää TRE-menetelmästä voit lukea täältä: www.traumaprevention.com/what-is-tre/

Tuntien korvaaminen
Jos et pääse tulemaan jollekin tunnille kurssin aikana, voit korvata poissaolosi millä tahansa muulla  joogatunnilla 18.10. asti

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 108 € / 95 €

Kurssin voi maksaa etukäteen tilille (tilitiedot alla) tai opetuspaikalla käteisellä, pankki- /luottokortilla, liikuntaseteleillä tai liikuntamaksupalveluilla (Smartum, Kulttuuri, Virike, TYKY, SporttiPassi, Mind&Body, EazyBreak, Pay2Go). Jos sinulla on jo voimassaoleva Joogakoulun kortti, voit maksaa kurssin myös sillä (jos kortti loppuu kesken kurssin, sitoudut ostamaan uuden kortin).

Alennushinta todistusta vastaan alle 18- vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Maksujen pankkiyhteys
Nordea 218518-70600 / Astanga Jooga Helsinki
viitenumero 3010
IBAN: FI08 21851800070600
BIC: NDEAFIHH

HUOM: Käytä tilimaksuissa viitenumeroa ja ota maksusta kuitti mukaan tunnille.

Olemme pahoillamme, mutta tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.

Ole hyvä ota yhteyttä jos haluat tietää onko kurssilla vielä tilaa.