Raskausajan jooga 9.10. - 27.11. (ti 16:30-17:45) Itäkeskus, Ulla (8x)

Hathajooga

Kurssipaikka: Itäkeskus

Kuvaus:

 

Raskausjoogakurssi 8x tiistaisin klo 16:30-17:45 ajalla 9.10. - 27.11. / Itäkeskus.

Jakson opettajana on Ulla Prami.

Raskausjoogakurssi on tarkoitettu kaikille raskaana oleville aiemmasta joogakokemuksesta riippumatta. Kurssin voi aloittaa jo alkuraskaudesta, mutta harjoituksia voi hyvin tehdä koko raskausajan läpi aivan synnytykseen asti. Jos et ole joogannut aiemmin, suosittelemme että aloitat vasta raskausviikon 12 jälkeen.

Tunneilla tehdään rauhallisia ja kevyitä fyysisiä hathajoogaan perustuvia harjoituksia, jotka soveltuvat raskaana oleville. Lisäksi tehdään helppoja hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Harjoittelemme myös joitakin hieronta- ja äänenkäyttötekniikoita, jotka toimivat hyvinä apukeinona raskauden ja synnytyksen eri vaiheissa.

Lempeän hienovaraisten joogaharjoitusten tavoitteena on lisätä raskausajan hyvinvointia, vähentää synnytyspelkoa ja tarjota luonnollisia apukeinoja itse synnytykseen. Ryhmässä harjoitteleminen lisää myötätuntoa sekä itseä että vauvaa kohtaan.

Tunneilla otetaan huomioon harjoittelijoiden yksilökohtaiset tuntemukset, ja ohjaaja auttaa muokkaamaan harjoituksesta jokaiselle sopivan.

Tuntien jälkeen on varattu mahdollisuus yhteisille keskusteluille teekupin kanssa. Näiden hetkien aikana juttelemme tarkemmin mm. liitoskivuista, lantionpohjan harjoituksista, lantion alueen fysiologiasta, energisoivasta hengityksen käyttämisestä, energian säästämisestä synnytyksen aikana sekä ylipäätään voinnista ja raskauden kulusta eri viikoilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan joogaan. Ota mukaan vaatteet jotka eivät kiristä tai purista. Joogamattoja löytyy paikan päältä.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 108 € / 95 €

Tunnit voi maksaa tilille (tilitiedot alla) tai opetuspaikalla käteisellä, maksukorteilla, liikuntaseteleillä tai liikuntamaksupalveluilla (Smartum, Kulttuuri, Virike, TYKY, SporttiPassi, Mind&Body, EazyBreak, Pay2Go).

Alennushinta todistusta vastaan opiskelijoille tai työttömille.

Maksujen pankkiyhteys
Nordea 218518-70600 / Astanga Jooga Helsinki
viitenumero 1009
IBAN: FI08 21851800070600
BIC: NDEAFIHH

HUOM: Käytä tilimaksuissa viitenumeroa ja ota maksusta kuitti mukaan tunnille (esim. älypuhelimessa näkyvä maksun kuitti).

Osoite:
Itäkeskus
Tallinnanaukio 1B, alakerta
Kartta ja ajo-ohjeet

Aloituspäivä: 9.10.2018
Lopetuspäivä: 27.11.2018

Aloitusaika: 16:30
Lopetusaika: 17:45

Hinta: EUR0.00

Rekisteröinnin tiedot

Henkilötiedot