Meditaatio & Mindfulness workshop, lauantai 1.12. klo 14-17, Kolmas linja

Teema

Kurssipaikka: Kolmas Linja

Kuvaus:

Meditaatio & Mindfulness workshop, lauantai 1.12. klo 14-17, Kolmas linja

Kurssin teemana on pysähtyminen ja kuunteleminen tietoisessa läsnäolossa. Tutustumme perinteiseen mindfulness-meditaatiotekniikkaan tekemällä erilaisia harjoituksia istuen ja salissa liikkuen. Harjoitusten avulla kehitetään mielen rentoutta ja myötätuntoista suhtautumista kaikkiin kokemuksiin niin arjessa kuin joogamatolla.

Varustaudu vaatetuksella, jossa on luontevaa istua ja kävellä. Salilla on istumista varten bolstereita. Voit ottaa mukaan oman meditaatioistuimen. Myös rullattua joogamattoa tai tuolia voi käyttää.

Ohjaajana toimii Riku Järvinen, joka on perehtynyt tietoisen läsnäolon meditaatioon ja harjoittelee myös astangajoogaa.

Sopii kaikille kiinnostuneille. Aiempaa tietoutta tai kokemusta aiheesta ei tarvitse olla.

Hinta: 55€ / 49€

Kurssin voi maksaa etukäteen tilille (tilitiedot alla) tai opetuspaikalla käteisellä, kortilla, liikuntaseteleillä tai liikuntamaksupalveluilla (Smartum, Kulttuuri, Virike, TYKY, SporttiPassi, Mind&Body, EazyBreak, Pay2Go).

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Maksujen pankkiyhteys
Nordea 218518-70600 / Astanga Jooga Helsinki
viitenumero 1850
IBAN: FI08 21851800070600
BIC: NDEAFIHH

HUOM: Käytä tilimaksuissa viitenumeroa ja ota maksusta kuitti mukaan tunnille (esim. älypuhelimessa näkyvä maksun kuitti).

Päivämäärä: 1.12.2018

Aloitusaika: 14:00
Lopetusaika: 17:00

Hinta: EUR0.00

Rekisteröinnin tiedot

Henkilötiedot