Juha Javanainen ja Petri Räisänen perustivat Helsingin Astanga Joogakoulun 1997. Juha aloitti astangan 1989 ja opettamisen 1991. Hän sai opetusluvan Pattabhi Joisilta 2001. Juha on kääntänyt Pattabhin kirjan Yoga Mala suomeksi 2002. Juha opettaa joogakoulun kaikilla saleilla (Annankatu, Kolmas linja, Itäkeskus).

Petri Räisänen

Petri Räisänen

Petri Räisänen aloitti astangan 1988 ja opettamisen 1990. Opetusluvan Pattabhi Jois myönsi hänelle 2001. Petri opettaa joogakoululla mysoreintensiivejä. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa astangajoogasta ja pitää kursseja ympäri maailmaa.
www.petriraisanen.com

Marke Murtomäki

Marke Murtomäki

Marke työskenteli tanssijana ja kokeili myös hathajoogaa ennen kuin tutustui astangajoogaan vuonna 1997. Marke on opettanut koululla vuodesta 1999 ja opiskellut ahkerasti useiden opettajien kanssa. Markella on KPJAYI:n 2. sarjan opetuslupa ja hän opettaa Annankadun saleilla.

Taina Sandelin

Taina Sandelin

Taina aloitti astangajoogan 1998 ja opettamisen 2001. Hänelle tärkeitä opettajia ovat olleet mm. Pattabhi Jois, Saraswathi Jois ja Manju Jois. Nykyisin hän käy Mysoressa Sharath Joisin opissa. Tainalla on KPJAYI:n 1. sarjan opetuslupa ja hän opettaa Annankadun saleilla.

tero3Tero aloitti astangajoogan vuonna 2003 ja opettamisen vuonna 2012 Helsingissä. Tero käy harjoittelemassa vuosittain R. Saraswathi Jois:in luona, Mysoressa Intiassa. Tero on myös ruuan ja ravinnon asiantuntija, joka pitää ravinnon roolia merkittävänä myös joogan harjoittelussa. Tero opettaa Kolmannella linjalla ja Annankadulla.

Maarit Nevanperä opettaa pääasiassa Kolmannella linjalla.

Janita Lavonen opettaa astangajoogaa ja joogaterapiaa pääasiassa Itäkeskuksessa. Janita on koulutukseltaan fysioterapeutti.

Jasmin Koistinen opettaa yinjoogaa.

Nea Helsto

Nea Helsto

Nea on harjoitellut astangajoogaa vuodesta 2002. Hän on opiskellut joogakoulun opettajien lisäksi Lino Mielen, Eddie Sternin, Pattabhi Joisin ja Sharath Joisin kanssa. Nea on ohjannut tunteja vuodesta 2009 ja tuuraa kaikissa toimipisteissä.

Saana Suojanen opettaa astangajoogaa, yinjoogaa ja hathajoogaa. Saana aloitti joogan vuonna 2009 Helsingin Astanga Joogakoululla. Saana ohjaa kaikilla saleilla.

Lotta Mäkelä on harjoitellut astangajoogaa vuodesta 2001. Hän on opiskellut koulun opettajien lisäksi Pattabhi Joisin, Sharath Joisin, Lino Mielen ja Dena Kingsbergin kanssa. Lotta on avustanut joogakoululla Annankadulla vuodesta 2005, ja tuuraa kaikissa toimipisteissä.

Ursula Aaltonen

Ursula aloitti astangajoogan vuonna 2003. Hän on opiskellut koulun opettajien lisäksi Pattabhi Joisin, Sharath Joisin ja Lino Mielen kanssa. Hän on avustanut Annankadulla vuodesta 2009.

Katariina Kähkönen ohjaa astangajoogaa Itäkeskuksen salilla.