Astangajooga aloitetaan alkeiskurssilla. Kurssilla tutustutaan astangajoogan perusperiaatteisiin, harjoitellaan oikea hengitystekniikka, lihaslukkojen käyttö sekä alkeet –tason asentoharjoitus. Alkeiskurssi valmistaa harjoittelemaan alkeet 1 –viikkotunneilla. Voit siirtyä omassa tahdissasi tuntitasolta seuraavalle eli alkeet 2 ja siitä edelleen alkeet 3 -tunneille, siinä vaiheessa kun oman tason alkeisharjoitus alkaa sujua ja tuntua tutulta, ja haluaisit opetella myös uusia asentoharjoitteita.

Astangajoogan voi aloittaa kuka tahansa, ikään tai lähtötasoon katsomatta. Harjoitus on fyysinen, mutta alkeistasoilla helppo ja perusteisiin painottuva. Jokainen tekee harjoituksen oman kehonsa ehdoilla. Harjoittelun myötä keho ja hengitys aktivoituvat, kunto kasvaa nopeasti, ja mieli rentoutuu.

UUTTA 2017: Astanga easy on uusi kurssijakso, joka ei edellytä erillistä alkeiskurssia, koska se on jo itsessään alkeiskurssi astangajoogan helpotettuun harjoitteluun. Astanga easy sopii hyvin jäykille tai vähemmän liikkuneille ikään, kokoon tai lähtökuntoon katsomatta. Astanga easy -harjoitusjakson jälkeen voit jatkaa uudella easy-jaksolla tai kokeilla alkeet 1 -tasoa. Lue lisää Astanga easy:stä täällä »

UUTTA 2017: Easy jooga on klassisiin hatha-joogan dynaamisiin mutta helppoihin harjoituksiin pohjautuva uusi kurssijakso Joogakoululla. Easy joogassa teemme hengitystä syventäviä ja vahvistavia sekä kehoa monipuolisesti harjoittavia ja rentouttavia jooga-asentoja. Lue lisää easy joogasta täällä »

Astangajoogan alkeiskursseja järjestetään kaikissa toimipisteissämme. Kursseja on viikonloppuisin, arki-iltapäivisin ja iltaisin. Järjestämme myös viikonloppuisin astangajoogan kertauskursseja, jotka soveltuvat jo aiemmin jooganneille.

Alkeet 3 -tasolla suosittelemme astangajoogan harjoittelun tekniikoita jäsentävää tekniikka 1-kurssia. Alkeet 3 -tason harjoittelun jälkeen suosittelemme alkeismysoren valmennuskurssia, jonka jälkeen voi osallistua alkeismysoretunneille. Mysoretunneilla harjoittelu on perinteinen tapa harjoitella astangajoogaa.

Alkeistuntien sekä alkeismysore-/mysoretuntien kuvaukset löydät täältä.

Halutessasi voit kysyä yksityistuntia tai -kurssia itsellesi, ryhmällesi tai yrityksellesi täyttämällä lomakkeen yksityistunnit -sivulla tai soittamalla suoraan toimistoomme.

Lue lisää astangajoogasta.