Alkeiskurssit

Astangajooga aloitetaan alkeiskurssilla. Kurssilla harjoitellaan oikea hengitystekniikka, lihaslukkojen käyttö sekä alkeet -tason asentoharjoitus. Kurssin jälkeen olet valmis harjoittelemaan alkeet tai alkeismysore -viikkotunneilla.

Alkeiskursseja järjestetään kaikissa toimipisteissämme. Kursseja on viikonloppuisin, arki-iltaisin ja -aamuisin. Järjestämme myös alkeistason kertauskursseja. Ne soveltuvat jo aiemmin jooganneille.

Halutessasi voit kysyä yksityistuntia tai -kurssia täyttämällä lomakkeen yksityistunnit sivulla tai soittamalla suoraaan toimistoomme.

Viikonloppukursseja järjestetään Helsingissä Annankadun ala- ja yläsalilla, Kolmannella linjalla, Itäkeskuksessa sekä lähialueilla. Helsingissä järjestettävät viikonloppukurssit ovat joko yksi- tai kaksipäiväisiä. Tämä mainitaan kurssin otsikossa.

Arki-iltakursseja järjestetään Annankadun saleilla, Kolmannella linjalla, Itäkeskuksessa ja lähialueilla. Arki-iltakurssit kokoontuvat kerran viikossa yleensä neljän viikon ajan. Arkipäiväkurssit kokoontuvat myös kerran viikossa yleensä neljän viikon ajan.

Kertauskursseja jo aiemmin jooganneille järjestetään Annankadun alasalilla ja Kolmannnella linjalla viikonloppuisin.

Kurssimaksut

Hinnat ja maksutavat löytyvät kurssien yhteydestä tai hinnastosivulta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu viereiseltä listalta. Listasta löydät kaikkien salien paitsi Tikkurilan tulevat alkeiskurssit. Täältä lisätietoja Tikkurilan kursseista.

Mitä kurssilla edellytetään

Alkeiskurssi ei edellytä aiempaa kuntoilua tai kokemusta joogasta. Harjoituksessa keskitytään hengittämiseen, liikkumiseen ja asentoihin sekä niiden vaikutuksiin, joiden yhdistäminen tekee harjoituksesta sopivasti haastavan ja kehittää harjoittajaansa monipuolisesti.

Mille tunneille voin osallistua kurssin jälkeen

Ohjatuille alkeet ja alkeet2 -tunneille. Viikkotunneille ei tarvitse ilmoittautua, vaan niihin voi osallistua kurssiin sisältyvällä joogakortilla.

Ilmoittaudu alkeiskurssille

Kerava

Arki-ilta
Ei kursseja tällä hetkellä…
Viikonloppu
Ei kursseja tällä hetkellä…