Paikka ja järjestäjä:
Helsingin Astanga Joogakoulu

Opettajat:
Helsingin Astanga Joogakoulun opettajat

Ajankohta:
katso kurssi- ja tuntiaikataulu alla

LASTEN JOOGA

Lasten joogatunneilla tutustumme joogaan ilon ja leikin kautta.  Lapset harjoittelevat joogan asentoja ja liikesarjoja lapsille sovelletusti: ohjauksessa käytetään mm. jooga-asentojen eli asanoiden luonto- ja eläinaiheisia nimiä. Joogassa tutustutaan omaan kehoon, hengitykseen ja mieleen ilman kilpailua ja lapsen itsetuntoa rohkaisten.

Lasten joogassa tehdään lyhyt alkukeskittyminen hengitykseen, aurinkotervehdyssarjat, lasten seisoma- ja istuma-asanasarja sekä eri kerroilla vaihtelevia tasapainoa sekä kehon ja mielen hallintaa kehittäviä “temppuja”. Tunneilla opetellaan myös rauhoittumista, ja vauhdikkaatkin harjoitukset päätetään lopuksi rentoutumiseen.

Lasten joogaan voi lainata mattoa joogasalilta.

PERHEJOOGA ELI LAPSI-VANHEMPI JOOGA

Perhejooga eli lapsi-vanhempi -jooga on iloinen yhdessä tekemisen tunti. Jokainen tunti aloitetaan leikinomaisella alkulämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään erilaisia jooga-asentoja ja ”temppuja” sekä yhdessä lapsen kanssa että erikseen. Tunti päätetään rauhoittumiseen ja loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Tärkeintä on mukava ja iloinen yhdessä tekeminen ja liikkuminen. Lasten ikäsuositus: esi- ja alakouluikäiset lapset.

SEURAAVAT LASTEN JOOGAKURSSIT

Lasten jooga

kidsyoga2

Perhejooga 21.10. - 11.11. (la 11-12) Itäkeskus, Katariina (4x)

Hinta: EUR0.00

Päivämäärä: 21.10.2017

Vapaat paikat: 12

 

LISÄTIETOA LASTEN JOOGASTA

Lapsille suunnitellut joogaharjoitukset ovat liikunnallista astangaan, hathaan ja vinyasaan perustuvaa joogaa, joka notkistaa ja vahvistaa kehoa sekä auttaa parantamaan keskittymistä. Monipuolisten jooga-asentojen ja liikesarjojen avulla kehitetään kehon voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä ja notkeutta, ja samalla mielikin vapautuu ja rentoutuu.

Joogassa ei kilpailla eikä vertailla suorituksia, joten se on mukavaa harjoittelua ryhmässä, johon voi tulla juuri sellaisena kuin on. Joogaharjoitukset päätetään aina rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.