Mankkaa, Espoo

Dance Center Ani, Mankkaan ostoskeskus 2krs.
Mankkaantie 2-4 C 24

Mankkaa

Astangajoogan tunneille ilmoittaudutaan kerralla koko lukukaudeksi. Ennen viikkotunteja käydään alkeiskurssi, jollei aiempaa kokemusta astangasta ole. Kurssien ja jaksojen hinnat löytyvät ilmoittautumislomakkeilta. Lue lisää alkeiskursseista ja joogan aloittamisesta. Mankkaalla opettaa Maija Kansanaho.

Seuraavat alkeiskurssit uusille aloittelijoille:

Ei kursseja tällä hetkellä…

KEVÄÄN 2018 ilmoittautuminen aiemmin jooganneille:

sunnuntaisin 21.1. – 27.5.2018  (18x)
Alkeismysore & mysore klo 17:00 – 18:30 ILMOITTAUDU>>
Alkeet 2 klo 18:30 – 19:45 ILMOITTAUDU>>

Tunnit maksetaan ETUKÄTEEN tilimaksuna (tilitiedot alla). Maksaa voi myös opetuspaikalla käteisellä tai paperisilla liikuntaseteleillä (Smartum,Virike, TYKY) tai älypuhelimen liikuntasovelluksella (ePassi, Eazy Break, Pay2go). HUOM. Pankkikortilla ei valitettavasti voi maksaa Mankkaalla.

Maksujen pankkiyhteys

Nordea 218518-70600 / Astanga Jooga Helsinki
viitenumero 6680
IBAN: FI08 21851800070600
BIC: NDEAFIHH

Toimintaperiaatteet

Mankkaalla kurssin tai joogatunnin paikka varataan ja maksetaan etukäteen koko lukukaudeksi. Kurssi ja opetusjakso voidaan toteuttaa vain, jos niihin saadaan riittävästi ennakkoilmoittautumisia. Kurssimaksu voidaan palauttaa käyttämättömien tuntien osalta vain jos poissaolo johtuu pitkäaikaisesta sairaudesta (lääkärintodistus toimitettava). Liikunta- yms. seteleillä maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa.

Käyttämättä jääneitä kertoja voi korvata joogakoulun muilla tunneilla tai saleilla lukukauden aikana. Tunnit voi aloittaa myös kesken kauden, jos jakso on jo alkanut, ja tällöin myydään loppukausi jäljellä olevien kertojen mukaan. Tunneilla voi myös käydä kertamaksulla, joka on 19 € / 16 €. Helsingin salien korteilla voi käydä lähialuetunneilla 2€ lisämaksulla.

 

Salin kartta