Where: Annankatu 29B
Teacher: RADHA SUNDARARAJAN
Time: Friday-Sunday 31.8.-2.9.2018

A unique opportunity to study chanting with an Indian master. Radha Sundararajan from Chennai is a long time student of TKV Desikachar and she’s been teaching yoga and chanting for 30 years. In this workshop we will focus on health mantras and beneficial effects of chanting. Mantras are taught in a traditional way: teacher chants and student repeats. We will also go through the meanings of the mantras and do some meditative practises with the sound.

 

Open to anyone who is interested – no previous experience required.

Timetable:
Friday 31.8. at 17-20
Saturday-Sunday 1.-2.9. at 9:30-12:30 & 14-17

Price: 295€ (Including VAT 24%)

REGISTER HERE >>

Radha on Meri Tiitolan pitkäaikainen opettaja. Meri opettaa Tampereella joogaa ja mantroja ja vierailee vuosittain Petrin ja Juhan astangajoogan kesäleirillä chanting-opettajana. Tässä Merin kokemuksia:

Opettajani Radha on tulossa kuun lopussa Helsinkiin. Voin todella suositella kurssia kaikille tasosta ja kokemuksesta riippumatta. Ääni on voimallinen väline, myös joogassa.
Tapasin Radhan ensimmäisen kerran Chennaissa vuonna 2011. Siitä lähtien olen käynyt hänen kursseillaan ja ottanut yksityistunteja mantrojen resitoinnissa ja joogafilosofiassa.
Radha on TKV Desikacharin pitkäaikainen oppilas ja hyvin omistautunut työlleen. Luulen, että hän opettaa joka ikinen päivä, paitsi silloin kuin matkustaa. Opettaminen on hänelle todellinen intohimo. Hän on niin vakuuttunut mantraresitaation hyödyistä että haluaa opettaa sitä kaikille.
Minulle mantrojen resitointi on ollut helpoin tapa meditoida ja selkeyttää mieltä. Olen huomannut, etten reagoi asioihin samalla lailla kuin ennen, vaan olen rauhallisempi. Ja iloisempi. Ja tyytyväisempi.
Intiassa ollessani käyn tunneilla Radhan kotona. Opiskelun lomassa Radhan mies Sundar tarjoilee minulle teetä ja herkkuja. Sundar on hauska. Hän nauttii ihmisten hemmottelemisesta ja laulaa usein elokuvasävelmiä. Ja tanssii. (Harmi, ettei hän tule Helsinkiin)  Radha on vakavampi mutta lämmin ja huumorintajuinen.
Aina, kun aloitamme yksityistunnin, Radha kysyy miten voin. Seuraavaksi hän kysyy Martta-koirani vointia. Viime vuonna hän tapasi mieheni Riston ja sen jälkeen alkoi kysellä myös Riston kuulumisia. Tunnin päätteeksi hän sanoo aina ”Hugs to you and Martta”. Toisinaan hän muistaa lähettää terveisiä myös Ristolle.
Viime vuonna Radha piti kurssia Tampereella. Hän oli hyvin tyytyväinen suomalaisiin oppilaisiin, jotka oppivat paljon nopeammin kuin hän etukäteen oli ajatellut. Olen itse ottanut viime vuosina lähinnä yksityistunteja ja olin unohtanut miten voimallista on resitoida mantroja isossa ryhmässä. Viikonlopun jälkeen olo oli mahtavan hyvä! Ääni on parasta huumetta.