Narcos Narcos

Mindfulnessin perusteet 17.2.

9.1.2018 |

mindful

Mindfulnessin perusteet lauantaina 17.2.2018 klo 12.30-17.30

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan hyväksyvän tietoisen läsnäolon perusteisiin! Mindfulness-harjoitusten avulla voit oppia muun muassa palautumaan kuormittavista tai stressaavista tilanteista, herkistyä kuuntelemaan oman kehon viestejä, vähentää murehtimista ja lisätä elämäniloa.

Kurssin pitäjä Pia Saikkonen on mindfulness-ohjaaja (CFM) ja psykologi (PsM). Pia on hyödyntänyt Mindfulness-harjoituksia vuosien ajan asiakastyössä ihmisten voimavarojen lisäämiseksi ja ohjannut Mindfulness-ryhmiä terveydenhuollossa.

Kurssin tavoitteet:

Kurssin tavoitteena on antaa käytännön keinoja hyväksyvän tietoisen läsnäolon (engl. mindfulness) lisäämiseksi jokapäiväisessä elämässä. Kurssilla tutustutaan myös mindfulnessin keskeisiin käsitteisiin.

Sisältö:

Kurssilla tehdään erilaisia meditaatioharjoituksia, kuten istumameditaatiota, kehomeditaatiota, ruokailumeditaatiota ja joogameditaatiota. Harjoituksista saatuja kokemuksia syvennetään yhteisen keskustelun avulla.

Osallistujat saavat äänitteen, jonka avulla voivat jatkaa harjoitusten tekemistä kotona.


Hinta, aika ja paikka:

Kurssin hinta on 80 € (sis. alv). Hintaan sisältyy ohjaus, harjoitus-cd ja tee/kahvi.

Kurssi pidetään tampereen astangajoogakoululla 17.2.2018 klo 12.30-17.30

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen sähköpostitse viimeistään 10.2.2018, pia.m.saikkonen@gmail.com

Voit myös kysyä kurssista lisää sähköpostitse!

Peruutusehdot:

10.2.2017 jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistumista ei peruta
ollenkaan tai se perutaan kurssipäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan kurssille, hän voi ilmoittaa tilalleen toisen osallistujan. Jos sairastuminen estää osallistumisesi kurssille, saat 100 % kurssimaksusta takaisin, kun esität lääkärintodistuksen viimeistään 7 vrk kurssin päättymisestä. Psykologipalvelu Avara pidättää oikeuden perua kurssin ohjaajan sairastumisen tai liian vähäisen osallistujamäärän (alle 4 hlöä) vuoksi. Tällöin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.