Terapeuttinen astangajooga, alkeisjatkotason kurssi (ti 19:00-20:15) Annankatu, Saija (10x)

Terapeuttinen astangajooga, alkeisjatkotason kurssi tiistaisin klo 19-20:15 ajalla 26.3-4.6. (10x)
Huom: vappuaattona 30.4. ei tuntia.

Kurssin ohjaa terapeuttiseen joogaan erikoistunut Saija Lentonen.

Terapeuttinen astanga:

Saija yhdistää omakohtaisen 12 vuoden kokemuksen perinteisestä astangasta modernimman terapeuttisen joogan kanssa. Yhdistelmä sopii ihmisille, joilla on vammautumisia, tai jotka muuten vaan kokevat astangan perinteisen harjoittelun liian haastellisena omalle kehotyypilleen tai elämäntilanteelleen. Myös mysoreharjoittelijat voivat kokeilla hetkittäin hieman sovellettua muotoa tutusta asana-harjoituksesta.

Saijan aiempaan workshopiin osallistuneen kurssilaisen kommentti:
”Jännitin kuinka jaksan workshopin tulehduskierteessä olevalla olkapäälläni. Uskomatonta, että hyvän linjauksen löytyessä pystyin tekemään koko harjoituksen -aurinkotervehdykset ja asanat täysin kivuttomasti! Workshopin aikana sain paljon tietoa oman kehon hyvästä ja terveestä linjauksesta, mikä lisäsi itseluottamustani. Saijan ohjauksen vahvuus on hänen pitkä omakohtainen kokemuksensa joogasta sekä anatominen tietämys.”

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii terapeuttisen astangan alkeiskurssin käyneille sekä astangaa säännöllisesti joogaaville, erityisesti alkeet 2/3 ja alkeismysoretason oppilaille. Tervetuloa!

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(10x) 140 € / 120 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Ohjaajana Saija Lentonen

Saija Lentonen

Saija opettaa terapeuttista astangaa.