Astangajoogan alkeiskurssi (la 11-14) Kolmas linja, Tero

Astangajoogan alkeiskurssi (la klo 11:00-14:00) Kolmas linja

Kurssi koostuu lauantain johdanto-osuudesta sekä omaan aloitukseen sopivasta alkeistason harjoituskortista. Valittavissasi on 5x tai 10x harjoituskortti, jonka voimassaoloaika alkaa kurssin jälkeen. Harjoituskorttia voi käyttää kaikissa Astanga Joogakoulun Helsingin toimipisteissä. 

Kurssin aikana tutustumme astangajoogaan: Käymme läpi alkeistason harjoitussarjan, harjoittelemme astangajoogan hengitystekniikkaa sekä tutustumme bandhoihin eli lihaslukkoihin. Kurssin jälkeen voit osallistua ohjatuille alkeistunneille. Astangajooga sopii kaikille liikunnallisesta joogasta kiinnostuneille.

Astangajoogan erityispiirre on pyrkimys säännölliseen harjoitteluun (alkeistasoilla 1-3x ja jatkotasolla 3-6x viikossa). Harjoittelu rakentuu usein sekä joogasalilla että kotona tehtävistä harjoituksista. Säännöllinen harjoittelu tuottaa pian hyvää tekeviä ja elämänlaatua parantavia vaikutuksia. Lisätietoa sopivasta harjoittelusta saat alkeiskurssilla.

Hintavaihtoehdot (sis. alv 10%):
– Kurssi (3h) + 5x joogakortti (voimassa 2 kk)    99€ / 89€
– Kurssi (3h) + 10x joogakortti (voimassa 3 kk)    139€ / 119€

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Tero Valtonen

Ohjaajana Tero Valtonen

Tero aloitti astangajoogan vuonna 2002 ja opettamisen vuonna 2010 Helsingissä. Tero käy harjoittelemassa vuosittain R. Saraswathi Jois:in luona, Mysoressa Intiassa. Tero on myös ruuan ja ravinnon asiantuntija, joka pitää ravinnon roolia merkittävänä joogan harjoittelussa. Tero opettaa pääosin Joogakoulun Kolmannen linjan salilla.

"Opetan astangajooga-tunneilla luovasti hyväksi havaitsemiani asioita, joita myös minulle on opetettu tai olen itse kokenut harjoituksessani - haluan myös säilyttää Saraswathin opetus-metodeja tunneillani. Opetan fyysistä kehon harjoitusta. Toivon että moni saa kipinän ja kosketuksen myös sisäiseen joogiinsa/joginiinsa joogatunneilla. Opettajana tunnilla yritän unohtaa hetkeksi itseni ja sensijaan käytän energiani muiden hyväksi ratkoen salissa syntyviä tilanteita loogisesti tai intuitiivisesti. Omaa joogapolkuaan ei voi loputtomasti ulkoistaa ja yritänkin ohjailla ihmisiä myös kohti omatoimista harjoittelua."