Tervetuloa uusille astangasivuille!

Muut joogalajit ja kurssit – yinjooga, joogaterapia, easy jooga, muistijooga, äiti-vauva -jooga, meditaatio, pilates – löydät Helsinginjoogakoulu.fi sivuiltamme.

Tutustu Astangajoogaan
Suomen kokeneimpien opettajien johdolla

Vuonna 1997 perustettu Helsingin Astanga Joogakoulu on yksi Euroopan vanhimmista astangajoogaan erikoistuneista joogakouluista. Opetuksemme on pidettyä ja arvostettua.

Meillä on viisi joogasalia Helsingissä, joista kaksi on Annankadulla ja yksi Kolmannella linjalla ja kaksi pienempää Itäkeskuksen pisteessämme. Opetamme myös Espoon Mankkaalla. Tervetuloa joogaamaan kanssamme.

Astangajoogasta voimaa ja notkeutta, vireämpi olo ja rennompi mieli!

Tutustu opettajiimme

Ajankohtaista

Seuraavat alkeiskurssit

Astangajooga aloitetaan alkeiskurssilla. Alkeiskursseilla opettelemme kaikki perusasiat, jotka ovat oleellisia aloittamisen kannalta.

Astanga Easy

Astanga easy on helpotettu ja kevennetty versio liikunnallisen astangajoogan alkeista. Astanga easy sopii hyvin jäykille tai vähemmän liikkuneille ikään, kokoon tai lähtökuntoon katsomatta.

Muut joogalajit

Muiden joogalajien esittelyt ja kurssit löydät Helsingin joogakoulun sivuilta. Helsingin joogakoulu on Astanga Joogakoulun sisarkoulu. Samat joogakortit käyvät sekä astangajoogan että muiden joogalajien tunneille. Tervetuloa kokeilemaan!

Ilmoittautuminen Espoon kevään astangajoogan viikkotunneille

Opetamme Espoon Mankkaalla sunnuntai-iltaisin. Mankkaalla astangajoogan tunneille ilmoittaudutaan kerralla koko lukukaudeksi.

Kesäretriitit Turunmaan saaristossa

Olemme järjestäneet astangajoogan kesäretriittejä vuodesta 1997, ja vuodesta 2001 retriitit on pidetty Turun luonnonkauniissa saaristossa: Houtskarissa vuosina 2001-2016 ja Kustavissa 2017-2018. Kesän 2019 retriitin järjestelyjä selvitellään parhaillaan, ja siitä tiedotetaan tammikuussa 2019.

OmNam vegaaniravintola Joogakoulun sisäpihalla

Maagisen maukasta täysin vegaanista kasvisruokaa. Tule testaamaan Annankatu 29B sisäpihalle! Joogakoulun joogakorteilla -5% alennus lounasannoksista.

Astangajoogatunnit tänään

Annankatu

Kolmas-linja

Itäkeskus

  Intensiivit ja tapahtumat

  Hanne Sydänmaan Handstand & Core alkeiskurssi la&su 19.-20.1.Tule harjoittelemaan käsilläseisonnan alkeita ja keskivartalon hallintaa. Alkeet-ryhmä sopii kaikille kiinnostuneille tasosta riippumatta!
  Hanne Sydänmaan Handstand & Core jatkokurssi la&su 19.-20.1.Oletko jo harjoitellut jonkin verran käsilläseisontaa? Tule jatkokurssille kehittämään tekniikkaasi!
  Tekniikka - Teemana voima asanaharjoituksessa 2.2. (la 10:30-12:30) Annankatu, TainaVoiman lisääminen helpottaa monia asanoita ja ennen kaikkea vähentää mahdollisia ongelmia tai kipuja. Teemme kurssilla harjoituksia, joissa pyrimme lisäämään voimaa jo aurinkotervehdysten aikana.
  EDDIE STERN in Helsinki 19.-22.4.2019 Easter WorkshopEddie Stern has devoted his entire life to the study of Ashtanga Yoga. He studied under Ashtanga Yoga master Sri K. Pattabhi Jois from 1991 until his passing in 2009. This workshop will be a great opportunity to study with Eddie the true and pure essence of Ashtanga Yoga. Workshop includes mysore and led classes, chanting and lectures. Mysore classes will be assisted by Petri Räisänen & Juha Javanainen, the co-founders of Ashtanga Yoga School.

  Astangajoogan yksityis- ja yritystunnit

  Yksityistunti sopii astangajoogaan tutustumiseen, oman joogaharjoituksen kehittämiseen tai jooga-asentojen tarkistamiseen.

  Lue lisää

  Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

  Joogakoulun Facebook tiedotteet

  Hannen handstand ja core-kurssit tulevana viikonloppuna 19-20.1. Annakadun salilla. Tervetuloa mukaan!
  Jatkotason kurssi alkaa la klo 13 ja alkeiskurssi klo 15.30.
  Katso tarkemmat tiedot astangajooga.fi/kurssit/alkeismysore-alkeisjatko-tekniikka/
  ... See MoreSee Less

  View on Facebook

  Tervetuloa vuoden ensimmäiseen meditaatioharjoitukseen la 19.1. klo 14:00 - 15:30, Kolmannen linjan salille! ... See MoreSee Less

  View on Facebook

  19.1 lauantaina klo 10–13 ASTANGAJOOGAN KERTAUSKURSSI.
  Kurssipaikka: Annankadun alakerran sali
  ohjaaja: Taina Sandelin

  Jos kaipaat tauon jälkeen - tai muuten vaan - kertausta mistä astangajoogassa oli kyse, nyt on hyvä hetki palata perusasioiden pariin. Hengitys, vinyasa, asana, lihaslukot, dristit. Voima & rentous.
  Tervetuloa 🙏
  Ilmoittaudu mukaan astangajooga.fi/tapahtumat/kurssi/13862/
  ... See MoreSee Less

  View on Facebook

  ASTANGAJOOGAN ALKEISMYSOREKURSSI
  12. – 13.1. lauantaina ja sunnuntaina klo 10:00-12:30
  ANNANKATU, alakerransali
  kurssin ohjaa TAINA SANDELIN

  Kurssilla harjoitellaan mysoreharjoituksen eli oman hengityksen tahtiin tehtävän harjoituksen periaatteita ja oman harjoitussarjan rakentamista ja sisäistämistä. Kurssi sopii kaikille alkeistasojen oppilaille, jotka ovat käyneet astangajoogan alkeiskurssin ja joita kiinnostaa alkaa harjoitella mysoretunneilla. Mysoreharjoitus on perinteinen tapa harjoitella astangajoogaa.

  Mysoreharjoituksen keskeisiä asioita ovat syvähengityksen ja bandhojen yhdistäminen osaksi asentoharjoitusta, jossa haetaan tasaisesti virtaavaa hengityksen ja liikkeen jatkumoa. Keskittymistä ja läsnäoloa kehitetään edellisten lisäksi katseen kohdistamisella eli drishtillä. Mysoretunti on ryhmäharjoitustunti, jossa jokainen tekee harjoitusta ja etenee omassa tahdissaan.

  Valitse itsellesi sopiva kurssivaihtoehto seuraavista (hinnat sis. alv 10%):

  Vaihtoehto 1: Pelkkä kurssi (2pv): 85€/ 75€
  Vaihtoehto 2: Kurssi (2pv) + 5x kortti (2kk) kaikille tunneille, 125€/ 105€
  Vaihtoehto 3: Kurssi (2pv) + 10x kortti (3kk) kaikille tunneille, 169€ / 139 €
  Vaihtoehto 4: Kurssi (2pv) + 20x kortti (3kk) kaikille tunneille, 269€ / 225€

  Ilmoittaudu mukaan astangajooga.fi/tapahtumat/kurssi/13894/

  Tervetuloa!
  ... See MoreSee Less

  View on Facebook