Raskausajan sekä palautumisen joogat

KURSSIJAKSOT (8x) postpartum raskaudesta palautuminen maanantaisin klo 17-18 (Kallion sali), ja raskauasajan jooga keskiviikoisin klo 19:15-20:15 (Annankadun Alasali). Kursseille on mahdollista osallistua myös etänä!

Raskausajan joogan tunnit ovat rauhallisia ja kevyitä hathajoogaan perustuvia harjoituksia. Raskausajan joogakurssi on tarkoitettu kaikille raskaana oleville aiemmasta joogakokemuksesta riippumatta. Raskaudesta palautuminen on oma prosessinsa, jossa joogasta voi olla paljon apua: postpartum jooga on suunniteltu äideille raskaudesta palautumiseen, jonne äidit voivat tulla lähtökohtaisesti hetkeksi harjoittelmaan itsekseen, kun taas äiti-vauva -tunneilla joogataan vauvan kanssa kulloisenkin tilanteen suomien mahdollisuuksien mukaan.

Raskausajan joogakurssi ei ole synnytysvalmennus vaan ensisijaisesti äidin hyvinvointia, tukilihasten voimaa ja kehon liikkuvuutta ylläpitävää harjoittelua raskauden aikana. Kurssin voi aloittaa pääsääntöisesti ensimmäisen kolmanneksen jälkeen ja harjoituksia voi tehdä koko raskausajan läpi aivan synnytykseen asti.

Hinta (sis. alv 10%): (6x) 92 € / 81 € tai (8x) 112 € / 102 €.