Astangan jatkokurssi

Järjestämme viikonloppuisin astangajoogan jatkokursseja, jotka soveltuvat jo aiemmin jooganneille uuteen aloitukseen esimerkiksi tauon jälkeen tai harjoittelua tukevaksi tekniikkakurssiksi.

Kurssipaikka: Annankatu 29B sisäpiha, Alasali

Kenelle kurssi sopii: Astangajoogaa kotona tai joogasalilla jo vähän pitempään harjoitelleille oppilaille. Kurssille voi myös tulla kertaamaan harjoitustauon jälkeen.

Kurssin sisältö: käymme läpi lähes koko ensimmäinen asentosarjan harjoituskokonaisuuden kaksipäiväisenä workshoppina. Lisäksi harjoittelemme mysoreharjoituksen eli oman hengityksen tahtiin tehtävän harjoituksen perusperiaatteita ja oman harjoitussarjan rakentamista ja sisäistämistä. Kurssi sopii kaikille astangajoogan harrastajille, jotka ovat harjoitelleet astangajoogan alkeet 2 ja 3 tasoilla ja joita kiinnostaa harjoituksen syventäminen jatkotason ohjatuilla tai mahdollisesti myös mysoretunneilla.

Mitä jatkotason harjoittelu on?

Jatkotaso on jatkoa alkeet 3 tason tunneille ja ohjauksen kesto on 90 minuuttia. Jatkotason tunneilla harjoitellaan valtaosaa Astangan ensimmäisen asentosarjan kokonaisuudesta. Viikkotuntien ohjauksen sisältö voi hieman vaihdella kerrasta toiseen, jotta uusia harjoitteita ehditään käydä kunnolla läpi.

Hinta (sis. alv 10%):

Kurssi 1 pv (3h) 44 € / 39 € (25 krediittiä)
Kurssi 2 pv (2x3h) 79 € / 69 € (50 krediittiä)

Ilmoittautumis- ja maksuohjeet

Kurssi on kaksipäiväinen, ja kumpikin kurssipäivä näkyy kurssilistassa omana tapahtumana: muista ilmoittautua kummankin päivän tapahtumaan erikseen.

Tärkeää: jos teet ilmoittautumisen yhteydessä itsellesi käyttäjätunnuksen, muista valita itsellesi oikea hintaryhmätieto: normaalihinta tai yksi alennusryhmistä (alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille sekä HUS:n työntekijöille, ota todistus mukaan kurssille).

Varausjärjestelmämme edellyttää, että valitset ilmoittautumisen yhteydessä, käytätkö jo olemassaolevaa krediittikorttia tai ostatko uuden kortin tai yksittäisen tunnin: Klikkaa painiketta Ilmoittaudu, jolloin avautuu kurssin ilmoittautumisikkuna, ja klikkaa siinä edelleen auki hinnastokategoria “Kurssikortit”, niin näet tälle kurssille soveltuvat kurssipaketit ja niiden hinnat.

Vinkki: klikkaa kurssikorttien alla olevaa linkkitekstiä “See more” nähdäksesi kaikki hintavaihtoehdot. Valitse haluamasi paketti ja jatka ilmoittautumisen vahvistukseen klikkaamalla painiketta “Book”.

Huom: valitse omaa hintaryhmääsi vastaava kurssikortti.

Kurssin sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi joogasalilla suosittelemme maksamaan kurssin ilmoittautumisen yhteydessä, mutta jos sinulla on käytettävissä liikuntamaksuetuja Smartum, Virike, ePassi, EazyBreak, Edenred (liikuntaseteleitä, -maksukortti tai -sovellus), voit valita maksutavaksi paikan päällä (On-Site Payment).

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Kurssin sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi joogasalilla suosittelemme maksamaan kurssin ilmoittautumisen yhteydessä, mutta jos sinulla on käytettävissä liikuntamaksuetuja Smartum, Virike, ePassi, EazyBreak, Edenred (liikuntaseteleitä, -maksukortti tai -sovellus), voit valita maksutavaksi paikan päällä (Pay later / On-Site Payment).

Ursula Aaltonen

Ursula tutustui astangaan vuosituhannen vaihteessa ja aloitti säännöllisemmän harjoittelun vuonna 2007. Avustamisen Annankadulla ja koulun kesäretriiteillä hän aloitti 2009. Ursula on avustanut myös Petri Räisäsen retriiteillä Thaimaassa Koh Makilla ja Intiassa Goalla. Koulun opettajien lisäksi hän on opiskellut mm. Eddie Sternin kanssa. Viime vuosina Ursula on käynyt säännöllisesti harjoittelemassa Intian Mysoressa Sharath Joisin opissa. Keväällä 2019 hän sai Sharathilta KPJAYI:n opetusluvan (level 2).