Yinjoogan peruskurssi

Yinjooga on kehoa ja mieltä syvästi rentouttavaa, meditatiivista joogaa: tunneilla tehdään pitkäkestoisia asentoja makuulla tai istuen. Lihakset pyritään pitämään mahdollisimman rentoina ja kehoa tuetaan tarvittaessa apuvälineillä kuten tyynyillä, huovilla, joogavöillä ja palikoilla. Tuetussa asennossa viivytään useita minuutteja lempeästi hengittäen. Yinjoogaharjoitus lisää muun muassa sidekudosten, nivelsiteiden ja nivelkudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Tunneilla on mahdollisuus kääntää katse sisäänpäin ja hellittää sekä rentoutua syvästi. Yinjooga on myös erinomaista vastapainoa dynaamisille joogalajeille sekä muulle liikunnalle. Lämpimästi tervetuloa!

Kenelle yinjooga sopii?

Kaiken ikäisille ja -kuntoisille liikkujille aina aloittelijoista edistyneempiin harjoittelijoihin, jotka haluavat luoda kehoon liikkuvuutta. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, eli kehoa voidaan tukea tai asennosta voidaan tehdä variaatio.

Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä!

Kurssin hinta (sis. alv 10%):

(6x) 102 € / 92 € (60 krediittiä)
(8x) 123 € / 112 € (80 krediittiä)

Maksuohjeet:

Kurssin sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi joogasalilla suosittelemme maksamaan kurssin ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos kuitenkin haluat maksaa kurssin vasta paikan päällä ensimmäisen tunnin yhteydessä käteisellä/pankkikortilla/liikuntaseteleillä, -maksukortilla tai -sovelluksella (Smartum, Virike, TYKY, ePassi, EazyBreak, Edenred), laita meille sähköpostia (info@astanga.fi) niin lisäämme sinut kurssille.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille sekä HUS:n työntekijöille.

Etäosallistuminen:

1. Ilmoittaudu kurssille tämän sivun kautta ja maksa kurssi ilmoittautumisen yhteydessä.

2. Seuraavaksi käy perumassa haluamasi lähiopetustunnit omistatiedoistasi kohdasta ”Schedule”.

3. Seuraavaksi voit varata itsellesi haluamasi online-tunnit aikataulustamme: https://astangajooga.fi/aikataulut/ (Tunnit ovat nimellä ”Virtual Yinjooga”). Kun olet ilmoittautunut online-tunneille saat sähköpostiisi linkin tunnille osallistumiseen noin 30min ennen tunnin alkua.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.