alkeiskurssit arkisin

Alkeiskurssit

Astangajooga aloitetaan alkeiskurssilla. Kurssilla harjoitellaan oikea hengitystekniikka, lihaslukkojen käyttö sekä alkeet -tason asentoharjoitus. Kurssin jälkeen olet valmis harjoittelemaan alkeet tai alkeismysore -viikkotunneilla.

Alkeiskursseja järjestetään kaikissa toimipisteissämme. Kursseja on viikonloppuisin, arki-iltaisin ja -aamuisin. Järjestämme myös alkeistason kertauskursseja. Ne soveltuvat jo aiemmin jooganneille.

Halutessasi voit kysyä yksityistuntia tai -kurssia täyttämällä lomakkeen yksityistunnit sivulla tai soittamalla suoraaan toimistoomme.

Viikonloppukursseja

järjestetään Annankadun saleilla, Kolmannella linjalla ja lähialueilla. Helsingin kurssit sisältävät yhteensä 5 tuntia opetusta kahtena päivänä. Lähialueilla opetus on jaettu viidelle viikolle.

Arkipäivä- ja iltakursseja

järjestetään Annankadun saleilla, Kolmannella linjalla ja lähialueilla. Kursseilla on johdanto-osuus, jolla opetellaan alkeistason harjoitus.

Kertauskursseja

jo aiemmin jooganneille järjestetään Annankadun saleilla viikonloppuisin.

Kurssihinnasto

Täältä löydät kurssien hinnat ja maksutavat.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18 vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu viereiseltä listalta. Listasta löydät kaikkien salien paitsi Tikkurilan tulevat alkeiskurssit. Täältä lisätietoja Tikkurilan kursseista.

Mitä kurssilla edellytetään

Alkeiskurssi ei edellytä aiempaa kuntoilua tai kokemusta joogasta. Harjoituksessa keskitytään hengittämiseen, liikkumiseen ja asentoihin sekä niiden vaikutuksiin, joiden yhdistäminen tekee harjoituksesta sopivasti haastavan ja kehittää harjoittajaansa monipuolisesti.

Mille tunneille voin osallistua kurssin jälkeen

Ohjatuille alkeet ja alkeet2 -tunneille. Viikkotunneille ei tarvitse ilmoittautua, vaan niihin voi osallistua kurssiin sisältyvällä joogakortilla.

Ilmoittaudu päivä- tai ilta-alkeiskurssille

[alkeiskurssit]

[ESPRESSO_VENUE_EVENTS event_category_id=”arki-ilta”]