Astanga lounasjooga

Paikka ja järjestäjä:
Astanga Joogakoulu yhdessä Kasvisravintola Omnamin kanssa
Annankatu 29 B, sisäpiha

Opettaja:
Monna Grönlund

Ajankohta:
katso aikataulu alla

Alkeiskurssi – Astangajooga ja kasvislounastarjous (-10%)
Astangajoogan alkeiskurssi 4x tiistaisin klo 11:45-13:00 & OmNam kasvislounas (-10%)
Annankatu 29 B, 2 krs.

Seuraavat kurssit ja ilmoittautuminen:

[ESPRESSO_VENUE_EVENTS id=1 event_category_id=”arkipaiva” limit=2]

Astangajoogan alkeiskurssilla tutustutaan astangajoogan perusperiaatteisiin, harjoitellaan oikea hengitystekniikka, lihaslukkojen käyttö sekä alkeet –tason asentoharjoitus. Kurssin yhteydessä saat 4 alennuslipuketta samalla sisäpihalla olevaan Kasvisravintola OmNamiin, jossa voit nauttia herkullisen kasvislounaan. Kurssin jälkeen olet valmis harjoittelemaan alkeet –viikkotunneilla.

 

Astangajooga lyhyesti

Astangajooga on liikunnallinen  jooga, jossa harjoitellaan asento- ja liikesarjoja joogahengityksen tahdissa ilman välirentoutuksia. Ennen varsinaisia jooga-asentoja harjoitellaan aurinkotervehdyssarjoja, joilla lämmitetään keho ja haetaan hengitykseen syvyyttä ja tasaista rytmiä.

Liikesarjojen tarkoituksena on luoda ruumiiseen ”energiaa”, joka johtaa ruumiin puhdistumiseen tehostuneen verenkierron ja hikoilun ansiosta. Astangajooga kehittää joustavuutta, joka mahdollistaa yhä vaativampien liikkeiden harjoittamisen. Tavoitteena on kehon aktivointi ja voimistaminen. Tietoisen hengityksen, asentoharjoitusten, katseen meditatiivisen kohdentamisen ja keskittymisen avulla kehitetään kehon ja mielen hallintaa sekä mielen selkeyttä. Sen avulla pyritään myös terveellisempiin elämäntapoihin ja harmoniseen elämään.

Kurssimaksut (sis. alv 10%):
Kaikki vaihtoehdot sis. 4 johdantotuntia (yht. 5h) ja 4 kasvislounaan alennuslipuketta -10%
– Vaihtoehto 1: Kurssi + 5x päiväkortti (2kk) alkeistunneille (alkeistaso 1), 109€ / 89 €
– Vaihtoehto 2: Kurssi + 10x päiväkortti (2kk) alkeistunneille (alkeistasot 1-2), 139€ / 109 € (ale 45 euroa)
– Vaihtoehto 3: Kurssi + 20x päiväkortti (3kk) alkeistunneille (alkeistasot 1-3), 199€ / 159€ (ale 90 / 80 euroa)

Kurssimaksun voi maksaa etukäteen kurssitilille (tilitiedot ilmoittautumislomakkeella) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Kulttuuri, Virike tai TYKY). Alennushinta todistusta vastaan alle 18 vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.