Hinnasto – classic

Voit ostaa tämän hinnaston kortit joogasaleillamme tuntien tai kurssien yhteydessä tai verkossa maksukorteilla (susoittelemme luottokorttia, koska debit -korttien maksujen hyväksymisessä on ollut ongelmia. Tämän sivun ostoskori on tyyppiä “classic” eli vanhan mallinen nettisivu, joka ei skaalaudu mobiililaitteilla. Verkko-osto edellyttää maksukortin tallentamista asiakastilille. Maksut vahvistetaan pankkitunnistautumisella. Mikäli haluat ostaa kortin verkossa ja maksaa sen liikuntasovelluksella, ota yhteyttä joogakoulun toimistoon.

Huom: Alennushinta todistusta vastaan HUS-henkilökunnalle, alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, vanhempain- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- tai siviilipalvelumiehille. Lataa todistus oikeudesta alennukseen omalle asiakastilillesi clients.mindbodyonline.com palvelussa My info / Documents, jos haluat ostaa ale-hintaisia tuotteita verkosta.
ssa

Anytime kausikortit

Perushinta Alennusryhmille
Anytime 1kk 169 € OSTA 139 € OSTA
Online anytime 1kk 109 € OSTA 109 € OSTA
Omaharjoitus anytime 1kk 79 € OSTA 79 € OSTA
Anytime -joogakortti käy kaikilla 60-90 min salitunneilla (ei XL-tunneilla), online/livestriimeihin sekä omaharjoitukseen. Online kortti käy online -tunneille/livestriimeihin sekä omaharjoitukseen mutta ei salitunneilla. Omaharjoituskortti käy vain omaharjoitustunneilla.

Anytime jatkuva tilaus (12kk sopimus)

Perushinta Alennusryhmille
Kuukausimaksu 149 € TILAA 119 € TILAA
Tilauksen ensimmäinen kuukausi alennettuun hintaan 89€ | 79€. Klikkaa “tilaa”-linkkiä nähdäksesi kaikki tiedot 12 kk sopimuksesta, sen tauotuksen ja peruutuksen ehdoista sekä eduista. Tilaus edellyttää lisäksi sopimuksen vahvistamista, joten voit tutkia rauhassa tilauksen tietoja. Tilauksen kuukausimaksu voidaan veloittaa joko maksukortilta tai pankkitililtä (SEPA-maksu), jonka tiedot pitää tallentaa omalle joogatilille ennen tilaamista täällä.

Kertamaksut

Perushinta Alennusryhmille
Drop-in joogatunti 20 € OSTA 17 € OSTA
Drop-in XL joogatunti 30 € OSTA 20 € OSTA
Drop-in XL online tunti 20 € OSTA 17 € OSTA
Drop-in online tunti 15 € OSTA 15 € OSTA
Drop-in omaharjoitus tunti 9,50 € OSTA 9,50 € OSTA
Joogatuntien kertamaksut käyvät kaikilla 60-90 min salitunneilla. Yli 90 min salitunnit edellyttävät erillistä XL tuntimaksua, josta saa alennuksen voimassaolevilla salikorteilla oston yhteydessä. Kertamaksu online -tunneille/livestriimeihin käy myös omaharjoitukseen saleilla mutta ei opetustunneille joogasaleilla. Kertamaksu omaharjoitustunneille ei käy opetustunneille joogasaleilla eikä livestriimeihin.

Sarjakortit

Perushinta Alennusryhmille
Sarjakortti 5x 75 € OSTA 65 € OSTA
Sarjakortti 10x 139 € OSTA 119 € OSTA
Sarjakortti 20x 239 € OSTA 209 € OSTA
Online sarjakortti 4x 45 € OSTA 45 € OSTA
Online sarjakortti 8x 79 € OSTA 79 € OSTA
Online sarjakortti 16x 139 € OSTA 139 € OSTA
Omaharjoitus sarjakortti 4x 35 € OSTA 35 € OSTA
Omaharjoitus sarjakortti 8x 65 € OSTA 65 € OSTA
Omaharjoitus sarjakortti 16x 109 € OSTA 109 € OSTA
Sarjakortit käyvät kaikilla 60-90 min viikkotunneilla. Kortit ovat voimassa seuraavasti: 4x/5x kortit voimassa 3kk, 8x kortit voimassa 4kk, 10x-20x kortit voimassa 6kk. Joogakortin voimassaolo alkaa ensimmäisestä kyseisellä sarjakortilla maksettavasta joogatunnista.

Lahjakortti

Vapaamuotoinen summa OSTA
Osta lahjakortti kätevästi netissä ja meilaa (tai tulosta) se saajalle. Lahjakortin voi ostaa ilman asiakastiliä ns. “guest”-ostona. Voit määrätä lahjakortin summan sekä haluatko lähettää sen saajalle emailina. Lisäksi voit kirjoittaa lahjakorttiin tiedon, mihin se on tarkoitettu (esim. tiettyyn joogakorttiin tai kurssiin) ennen maksamista. Voit myös valita lahjakorttiin kuvituskuvan kuvaluettelosta, ja tarkistaa miltä kortti näyttää Preview-toiminnolla. Saaja voi lunastaa lahjakortin tunnin/kurssin opettajalta tai lähettämällä sen Joogakoulun toimiston sähköpostiin info@astanga.fi ja kertomalla samalla mihin haluaisi sen käyttää (mihin joogakorttiin tai mihin tiettyyn kurssiin). Huom. Lahjakortin vastaanottajan pitää perustaa oma joogatili koulun varausjärjestelmään, jotta lahjakortilla lunastettava joogakortti tai kurssi voidaan aktivoida käyttöön.

Astangajoogan aloituspaketit

Kurssi ja joogakortti Perushinta Alennusryhmille
Alkeiskurssi (3h) + sarjakortti 5x 109 € OSTA 99 € OSTA
Alkeiskurssi (3h) + sarjakortti 10x 169 € OSTA 139 € OSTA
Alkeiskurssi (4x) + sarjakortti 5x 115 € OSTA 105 € OSTA
Alkeiskurssi (4x) + sarjakortti 10x 175 € OSTA 155 € OSTA
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 5x 115 € OSTA 105 € OSTA
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 10x 175 € OSTA 155 € OSTA
Lunasta aloituspaketti ja ilmoittaudu sen jälkeen aloituskurssille täällä. Joogakortin voimassaolo alkaa kurssin jälkeen. Lisätietoja 5x ja 10x korteista löydät sarjakorttihinnaston infolinkeistä.