ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN KURSSEILLE ON ALKANUT – HYÖDYNNÄ LIIKUNTAETUSI! 🧘‍♀️

HUOM: JOOGAN LÄHIOPETUS ON TAUOLLA 7.2.2022 LIIKUNTA-ALAN KORONASULUN TAKIA.
Keväkauden aloitus on siirtynyt liikunta-alan lockdownin takia tammi-helmikuun vaihteeseen. Silloin voimme toivottavasti käynnistää kevään kurssijaksot lähiopetuksena (ja mitä todennäköisimmin edellytämme koronapassia): Annankadulla ja Kalliossa alkaa helmikuussa paljon uusia kurssijaksoja. Valikoimassa on vanhojen tuttujen lisäksi myös uusia tuttavuuksia kuten aamun ohjattu Lucid yoga, yinjoogan aloituskurssit sekä restoratiivinen jooga. Tutustu tarkemmin kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan nettisivuiltamme: https://astangajooga.fi/joogakurssit/

Meillä voit käyttää myös yleisimpiä liikuntaetuja (Smartum, Virike, TYKY, ePassi, EazyBreak, Edenred). Voit maksaa kevään kurssijaksoja tai joogakortteja tai Yogaline online-kursseja niillä jo etukäteen joko kokonaan tai osittain!

PAPERISET LIIKUNTASETELIT: Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla (info@astanga.fi) ja kerro meille, että maksat kurssin (tai osan siitä) paperisilla liikuntaseteleillä. Me lisäämme sinut sitten mukaan kurssille. Tämän jälkeen voit käydä maksamassa kurssimaksun liikuntaseteleillä paikan päällä joogasalilla ennen tai jälkeen jonkun joogatunnin. Silloin salilla on ohjaaja, joka voi vastaanottaa maksusi ja kirjata sen järjestelmään. Jos olet oikeutettu alehintaan, otathan mukaan alennukseen oikeuttavan todistuksen ja näytät sen ohjaajalle maksun yhteydessä. Joogatuntien ajankohdat löydät aikataulustamme (https://astangajooga.fi/aikataulut/).

LIIKUNTAETU MOBIILISOVELLUKSESSA: Voit suorittaa kurssin tai joogakortin maksun mobiilisovelluksella saajana Helsingin Astanga Joogakoulu, Annankatu 29B, ja lähetä infoon (info@astanga.fi) sähköpostiviesti, jossa kerrot minkä kurssin tai kortin halusit maksaa ja liitteeksi kuitti suoritetusta maksusta. Jos olet maksanut alennusryhmän hinnan, laita kuva myös alennukseen oikeuttavasta todistuksesta. Tämän jälkeen lisäämme sinut mukaan kurssille ja kirjaamme kurssimaksusi järjestelmäämme. Liikuntaetusovelluksissa lukee usein, että maksu on voimassa vain tietyn aikaa (esim. 15min), mutta meille maksu on voimassa myös sen jälkeen.

Varmista itsellesi joogantäyteinen kevät ja hyödynnä liikuntaetusi. Tervetuloa kursseille ja viikkotunneille! 💛