Kesäleirit Houtskarissa 2.-29.7.2016., muutamia paikkoja vapaana.

Kurssipaikka ja aika:
Houtskari 2.-29.7.2016
Turun saaristo

Opettajat:
Petri Räisänen, Juha Javanainen
ja vierailevia opettajia

Lisätiedot ja varaukset:
Houtskarin joogaleirin sivut »

Houtskarin astangajoogan kesäleiri järjestetään vuosittain heinäkuussa Turunmaan luonnonkauniissa ulkosaaristossa. Petri Räisäsen ja Juha Javanaisen vetämällä leirillä on viikoittain vaihtuvat teemat ja vierailevat opettajat. Tarjolla on päivittäisen Astangan aamuharjoituksen (mysoreharjoitus / ohjattu alkeet / alkeiskurssi uusille) lisäksi mm. filosofiaa, pranayamaa, ayurvedaa, intialaista tanssia, meditaatiota, chanttausta, mandala-väritystyöpajaa, ja lapsille lisäksi lastenjoogaa sekä futiksen temppukoulua ja pelejä aikuisia vastaan.

Leiri järjestetään Näsbyn kylän niemenkärjessä kansanopiston tiloissa. Opistoon kuuluu viisi majoitusrakennusta, ruokala ja sauna. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja herkullista kasvisruokaa. Houtskarin saaristoluonto tarjoaa kauniita retkikohteita ja Näsbyn kylällä on kaikki tarvittavat palvelut mm. pankki, kirjasto, kyläkauppa sekä venesatama kioskeineen.

Houtskarin kesäleiri on suosittu kansainvälinen tapahtuma. Monet palaavat joka kesä uudestaan rauhoittumaan ja keskittymään joogaan. Leiriltä löytyy myös paljon tekemistä ja seuraa lapsiperheille.

Siirry tästä Houtskarin joogaleirin omille sivuille, joilla voit lukea lisätietoja leiristä, viikko-ohjelmista ja ilmoittautumisesta. Sivut avautuvat uuteen ikkunaan.