leppavaara-alkeiskurssit

Alkeiskurssit

Astangajooga aloitetaan alkeiskurssilla. Kurssilla harjoitellaan oikea hengitystekniikka, lihaslukkojen käyttö sekä alkeet -tason asentoharjoitus. Kurssin jälkeen olet valmis harjoittelemaan alkeet tai alkeismysore -viikkotunneilla.

Alkeiskursseja järjestetään kaikissa toimipisteissämme. Kursseja on viikonloppuisin, arki-iltaisin ja -aamuisin. Järjestämme myös alkeistason kertauskursseja. Ne soveltuvat jo aiemmin jooganneille.

Halutessasi voit kysyä yksityistuntia tai -kurssia täyttämällä lomakkeen yksityistunnit sivulla tai soittamalla suoraaan toimistoomme.

Viikonloppukursseja järjestetään Annankadun yläsalilla, Kolmannella linjalla ja lähialueilla. Helsingin kurssit sisältävät yhteensä 5 tuntia opetusta kahtena päivänä. Lähialueilla opetus on jaettu viidelle viikolle.

Arki-iltakursseja järjestetään Annankadun alasalilla, Kolmannella linjalla ja lähialueilla. Kursseilla on 5 viikon johdanto-osuus, jolla opetellaan alkeistason harjoitus.

Kertauskursseja jo aiemmin jooganneille järjestetään Annankadun alasalilla ja Kolmannnella linjalla viikonloppuisin ja arkiaamuisin.

Kurssimaksut

Hinnat ja maksutavat löytyvät kurssien yhteydestä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu viereiseltä listalta. Listasta löydät kaikkien salien paitsi Tikkurilan tulevat alkeiskurssit. Täältä lisätietoja Tikkurilan kursseista.

Mitä kurssilla edellytetään

Alkeiskurssi ei edellytä aiempaa kuntoilua tai kokemusta joogasta. Harjoituksessa keskitytään hengittämiseen, liikkumiseen ja asentoihin sekä niiden vaikutuksiin, joiden yhdistäminen tekee harjoituksesta sopivasti haastavan ja kehittää harjoittajaansa monipuolisesti.

Mille tunneille voin osallistua kurssin jälkeen

Ohjatuille alkeet ja alkeet2 -tunneille. Viikkotunneille ei tarvitse ilmoittautua, vaan niihin voi osallistua kurssiin sisältyvällä joogakortilla.

Ilmoittaudu alkeiskurssille

[alkeiskurssit]

Leppävaara, Espoo

Arki-ilta

[ESPRESSO_VENUE_EVENTS id=4 event_category_id=”arki-ilta”]

Viikonloppu

[ESPRESSO_VENUE_EVENTS id=4 event_category_id=”viikonloppu”]