Mankkaa

Mankkaa, Espoo

Tunnit pidetään osoitteessa DCA (Dance Center Ani), Mankkaan ostoskeskus 2.krs.
Mankkaantie 2-4 C 24

Opetus kaudella 2019

Mankkaalla tunneille ilmoittaudutaan kerralla koko lukukaudeksi. Ennen viikkotunteja käydään alkeiskurssi, jollei aiempaa kokemusta astangasta ole.

  Hinnat löytyvät ilmoittautumislomakkeilta.

  Tunnit maksetaan ETUKÄTEEN tilimaksuna (tilitiedot alla). Maksaa voi myös opetuspaikalla käteisellä tai paperisilla liikuntaseteleillä (Smartum, Virike, TYKY) tai älypuhelimen liikuntasovelluksella (ePassi, Eazy Break). HUOM. Pankkikortilla ei valitettavasti voi maksaa Mankkaalla.

  Nordea 218518-70600 / Astanga Jooga Helsinki
  viitenumero 6680
  IBAN: FI08 21851800070600
  BIC: NDEAFIHH

  Toimintaperiaatteet Mankkaalla

  Mankkaalla kurssin tai joogatunnin paikka varataan ja maksetaan etukäteen koko lukukaudeksi. Kurssi ja opetusjakso voidaan toteuttaa vain, jos niihin saadaan riittävästi ennakkoilmoittautumisia. Kurssimaksu voidaan palauttaa käyttämättömien tuntien osalta vain jos poissaolo johtuu pitkäaikaisesta sairaudesta (lääkärintodistus toimitettava). Liikunta- yms. seteleillä maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa.

  Käyttämättä jääneitä kertoja voi korvata Joogakoulun muiden salien tunneilla lukukauden aikana. Tunnit voi aloittaa myös kesken kauden, jos jakso on jo alkanut, ja tällöin myydään loppukausi jäljellä olevien kertojen mukaan. Tunneilla voi myös käydä kertamaksulla, joka on 20 € / 17 €. Helsingin salien korteilla voi käydä lähialuetunneilla 2€ lisämaksulla.

  Salin kartta

  Aikataulut

  Mankkaalle tarvitset ovikoodin. Pyydä se hyvissä ajoin sähköpostitse. Ovet avataan noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

   Seuraava viikko

  Tapahtumat viikolle kohteesta 25.05.2020

  Tämän viikon navigaation

  Loading Events
  ma 25th
  Ei tapahtumia tänään
  ti 26th
  Ei tapahtumia tänään
  ke 27th
  Ei tapahtumia tänään
  to 28th
  Ei tapahtumia tänään
  pe 29th
  Ei tapahtumia tänään
  la 30th
  Ei tapahtumia tänään
  su 31st
  Ei tapahtumia tänään

   Seuraava viikko