Tekniikka - Teemana voima (la 10:30-12:30) Annankatu, Taina

Tekniikka – Teemana Voima 2.2. (la klo 10:30-12:30), Annankatu Alasali

Voima

Voiman lisääminen helpottaa monia asanoita, ennen kaikkea vähentää
mahdollisia ongelmia/kipuja. Teemme harjoituksia, joissa pyrimme
lisäämään voimaa jo aurinkotervehdysten aikana. Keskitymme selän,
vatsan, jalkojen ja käsien vahvistamiseen. Lopuksi teemme palauttavan
loppuliikesarjan ja rentoudumme.

Kurssi sopii erityisesti alkeet3 ja alkeismysore- ja mysoretason oppilaille sekä kotiharjoittelijoille.

Hinta (sis. alv 10%):
55€ / 49€

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, vanhempain- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- tai siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Ohjaajana Taina Sandelin

Taina Sandelin

Taina aloitti astangajoogan 1998 ja opettamisen 2001. Hänelle tärkeitä opettajia ovat olleet mm. Pattabhi Jois, Sharath Jois, Saraswathi Jois ja Manju Jois. Nykyisin hän käy Mysoressa Sharath Joisin opissa. Tainalla on KPJAYI:n 1. sarjan opetuslupa ja hän opettaa Annankadun saleilla. Taina kertoo opetuksestaan seuraavaa: "Omassa opetuksessani korostan oppilaan omaa voimaa ja lihaslukkojen käyttämistä. Sellaisissa asanoissa, jotka pelottavat oppilasta, pyrin luomaan oppilaaseen uskoa itseensä. Joogan harjoittamisessa on paljolti kysymys omien pelkojen voittamisesta. Samalla jooga-asanaharjoitus on tie kohti ystävällisempää ja sallivampaa kuvaa sekä itsestä että muista."