Astanga easy alkeiskurssi (ti 9:15-10:15) Itis, Teija (8x)

Astanga Easy (tiistaisin klo 9:15-10:15) Itäkeskus, 8x

Kurssin aikana tutustumme rauhallisessa tahdissa astangajoogaan: Käymme läpi alkeistason helpon harjoitussarjan, harjoittelemme astangajoogan hengitystekniikkaa sekä tutustumme bandhoihin eli lihaslukkoihin.

Kenelle astanga easy sopii?

Mikäli et ole viime aikoina juurikaan liikkunut tai olosi tuntuu hyvin jähmeältä tai jo iän jonkin verran kangistamalta, suosittelemme helpotettua astangaa liikunnallisen joogan aloittamiseen. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, kun jooga-asennoista voidaan tehdä variaatioita.

Kurssin ohjaajana toimii kehonhuollon ohjaaja ja pitkän linjan astangajoogaopettaja Teija Maila. Teijalla on 15 vuoden opetuskokemus ja hän on tottunut työskentelemään erilaisten kehotyyppien kanssa.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Ohjaajana Teija Maila

Teija Maila

Olen kehonhuollon ja restoratiivisen joogan ohjaaja sekä auktorisoima astangajoogan opettaja. Tapani opettaa on vuorovaikutteinen ja energisoiva. Tavoitteeni on että harjoittelijat kehittyvät monipuolisesti tunneillani ja oppivat kuuntelemaan kehon sisäisiä tuntemuksia ja viestejä sekä toimimaan niiden mukaisesti. Tervetuloa mukaan harjoituksiin!