Astanga alkeet1 pitkä jakso (ti 18:40-19:40) Itäkeskus, Marko (10x)

14.1. - 17.3.2020

Itäkeskus - sali2

Opettaja: Marko Mikkilä

Ilmoittaudu kurssille

Astanga alkeet1 pitkä jakso (ti 18:40-19:40) Itäkeskus, Marko (10x)

Astanga alkeet-1 tason pitkä jakso  (tiistaisin klo  18:40-19:40) Itäkeskus, 10x

Alkeet 1 on ohjattu tunti, joka on tarkoitettu astangajoogan alkeiskurssin käyneille oppilaille. Tunti aloitetaan yleensä alkurentoutuksella, johon yhdistetään hengitys- ja bandha-harjoituksia. Alkeet 1-tunneilla harjoitellaan astangan asentosarjaa hieman helpotetusti, astangajoogan ujjayi-hengitystekniikkaa, keskivartalon vahvistamista astangajoogan tapaan bandhojen eli lihaslukkojen sekä vinyasojen eli liikehengitysharjoitteiden avulla. Harjoitus päätetään istuviin hengityksiin lootus- eli Padmasana-sarjassa, jonka jälkeen rentoudutaan.

Kenelle Astangan alkeet-1 sopii?
Tunti on rauhallinen ja se sopii astangajoogan alkeiskurssin käyneille, jotka haluavat tehdä liikunnallista astangajoogaa ohjatusti. Jakso sopii myös astangajoogan kertaukseen tauon jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Astangajoogan erityispiirre on pyrkimys säännölliseen harjoitteluun (alkeistasoilla 1-3x ja jatkotasolla 3-6x viikossa). Harjoittelu rakentuu usein sekä joogasalilla että kotona tehtävistä harjoituksista. Säännöllinen harjoittelu tuottaa pian hyvää tekeviä ja elämänlaatua parantavia vaikutuksia. Lisätietoa sopivasta harjoittelusta saat opettajalta.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(10x) 119 € / 105 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Ilmoittaudu kurssille

Marko Mikkilä

Ohjaajana Marko Mikkilä

Marko Mikkilä on filosofian tohtoriopiskelija Turun Yliopistossa. Väitöstyössään hän tutkii ja vertailee länsimaista mielen filosofiaa ja psykologiaa intialaisen filosofian kanssa. Hänen ensisijainen mielenkiintonsa on kohdistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana Patanjalin Joogasutra-teokseen. Marko on opiskellut intialaista filosofiaa Intiassa mm. Arvind Paren ja Narasimhanin kanssa Mysoressa sekä Mark Dyczkowskin kanssa Varanasissa. Marko opettaa tällä hetkellä pääasiassa Helsingin Joogakoululla astangatunteja (mysore ja ohjatut) ja pitää myös luentosarjoja joogan filosofiasta.