Astangajoogan alkeiskurssi (su 19:45-20:45) Espoon Mankkaa, Anna

26.1. - 15.3.2020

Mankkaa, Espoo - -

Opettaja: Anna Petrenko

Ilmoittaudu kurssille

Astangajoogan alkeiskurssi (su 19:45-20:45) Espoon Mankkaa, Anna

Astangajoogan alkeiskurssin kevätjakso 26.1. alkaen sunnuntaisin Espoon Mankkaalla

Kurssin hintaan sisältyy astangajoogan alkeiden johdantokurssi Mankkaalla sunnuntaisin 26.1. – 15.3. klo 19:45 – 20:45 (8x), minkä jälkeen voi jatkaa valinnaisilla ohjatuilla alkeistunneilla klo 18:30-19:45 joko 4x ajalla 22.3.-19.4. tai 10x ajalla 15.3.-31.5.

Huom. Ensimmäinen kerta 26.1. klo 19:45-21:00, josta 15 min varattu maksujen vastaanottamista varten.
Ei tuntia pääsiäisenä 12.4.

Kurssilla tutustumme astangajoogaan: alun info-osuudessa käymme läpi mitä jooga on, mistä se on lähtöisin ja mitkä ovat astangajoogan erityispiirteet ja miten astanga poikkeaa muista joogalajeista.
Kurssin aluksi opettelemme astangajoogan erityistä ujjayi-hengitystekniikkaa, tutustumme bandhoihin eli lihaslukkoihin ja kokeilemme, miten drishtejä eli katseen kohdistamista käytetään joogassa keskittymisen välineenä.
Kurssin harjoitusosuuksissa käymme läpi alkeistason jooga-asennot eli asanat ja dynaamisten liikkeiden harjoitussarjat eli vinyasat, ja näiden harjoittelun perusteet ja erityisesti huomioitavat asiat.

Akeiskurssin kolme tärkeintä tavoitetta ovat:
1) yksityiskohtainen opastus astangajoogan perusteisiin
2) hyvien valmiuksien antaminen ohjatuille alkeistunneille osallistumiseen
3) käytännöllinen ohjeistus oman joogaharjoituksen käynnistämiseen

Kenelle kurssi sopii?
Astangajooga sopii varsinkin liikunnallisesta joogasta kiinnostuneille, mutta alkeiskurssiin osallistuminen ei edellytä erityisiä liikunnallisia valmiuksia, koska liikunnallisuus kehittyy vähitellen pitkäjänteisen joogan harjoittelun myötä.

Astangajoogan yksi erityispiirteistä on pyrkimys säännölliseen harjoitteluun (alkeistasoilla 1-3x ja jatkotasolla 3-6x viikossa). Oma joogan harjoittelu rakentuu yleensä sekä joogasalilla että kotona tehtävistä harjoituksista. Säännöllinen harjoittelu tuottaa keholle ja mielelle hyvää tekeviä ja elämänlaatua parantavia vaikutuksia. Lisätietoa itsellesi sopivasta harjoittelusta saat alkeiskurssilla.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x)  115 € / 95 €
(8x+4x) yht. 169 € / 139 €
(8x+10x) yht. 254 € / 214 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.
HUOM. Pankkikortilla ei valitettavasti voi maksaa Mankkaalla, joten suosittelemme maksamaan kurssin etukäteen verkkokaupassamme.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Ilmoittaudu kurssille

Anna Petrenko

Ohjaajana Anna Petrenko