Alkeismysore & mysore Itäkeskus syksy 2020 (ti 17:05-18:25), 10x, Elina

25.8. - 27.10.2020

Itäkeskus - sali1

Opettaja: Elina Aho

Ilmoittaudu kurssille

Alkeismysore & mysore Itäkeskus syksy 2020 (ti 17:05-18:25), 10x, Elina

Tervetuloa mukaan Itäkeskuksen iltamysoreryhmään harjoittelemaan!

Harjoittelemme tiistai-iltaisin klo 17:05-18:25. Voit jatkaa harjoitustasi omatoimisesti klo 19 asti.

Mysoreharjoittelu on perinteinen tapa tehdä astangajoogaa, ja se sopii kaikille astangajoogan alkeiskurssin käyneille.  Mysoretunnilla jokainen tekee harjoitusta omassa tahdissaan, ja opettaja on tunnilla mukana auttamassa ja avustamassa jokaista henkilökohtaisesti. Asanamonistetta saa käyttää tunnilla apuvälineenä, kunnes oma harjoitussarja on muistissa! Uusia asanoita opetellaan lisää pikku hiljaa, kun edelliset alkavat sujua mukavasti.

Hinta (sis. alv 10%):
– Kurssi (10h) 140 € / 120 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Ilmoittaudu kurssille

Elina Aho

Ohjaajana Elina Aho

Päädyin opettamaan joogaa, koska olen saanut muilta opettajilta ja joogayhteisöltä niin paljon - haluan antaa jotain myös takaisin. Haluan välittää opetuksessa astangajoogan rytmin, hengityksen ja keskittymisen lisäksi myötätuntoa, jokainen meistä tarvitsee silloin tällöin pienen kannustuksen tai vain läsnäolon. Keskittyminen on helpompaa, kun harjoituksessa on sopivasti uusia virikkeitä ja haasteita. Kun haasteisiin törmää, tulee mietittyä joogaa ja omaa harjoitusta uudelta kantilta.

Mitä enemmän joogaa on tehnyt, sitä useammin olen huomannut haasteiden kumpuavan muualta kun asanoista, mutta niitä voi käsitellä asanoiden kautta. Harjoittelun pitää kuitenkin tuntua mukavalta, ja sitä pitääkin mukauttaa muuhun elämään ja tilanteisiin sopivaksi. Itsensä kuunteleminen ja myötätunto omaa itseä kohtaan on yksi joogan haasteista!