Valmennuskurssi astangajoogan mysoreharjoitteluun (la & su 10-12:30), Annankatu / Ursula

17.10. - 18.10.2020

Annankatu - alasali

Opettaja: Ursula Aaltonen

Ilmoittaudu kurssille

Valmennuskurssi astangajoogan mysoreharjoitteluun (la & su 10-12:30), Annankatu / Ursula

Alkeismysorekurssi 17. – 18.10.2020, opettajana Ursula Aaltonen, Annankatu
Lauantaina ja sunnuntaina klo 10:00-12:30.

Kenelle kurssi sopii: Astangajoogaa kotona tai joogasalilla harjoitteleville alkeistason oppilaille. Kurssille voi myös tulla kertaamaan harjoitustauon jälkeen.

Kurssin sisältö: Kurssilla harjoitellaan mysoreharjoituksen eli oman hengityksen tahtiin tehtävän harjoituksen periaatteita ja oman harjoitussarjan rakentamista ja sisäistämistä. Kurssi sopii kaikille alkeistasojen oppilaille, jotka ovat käyneet astangajoogan alkeiskurssin ja joita kiinnostaa alkaa harjoitella mysoretunneilla. Mysoreharjoitus on perinteinen tapa harjoitella astangajoogaa.

Mitä mysoreharjoittelu on?
Mysore -nimitys viittaa Mysoren (Mysuru) kaupunkiin Intiassa, jossa Astangajoogaa alettiin harjoitella 1930-luvulta alkaen joogasalilla tällä T. Krishnamacharyan opettamalla metodiikalla. Harjoituksen keskeisiä asioita ovat syvähengityksen ja bandhojen yhdistäminen osaksi asentoharjoitusta, jossa haetaan tasaisesti virtaavaa hengityksen ja liikkeen jatkumoa. Keskittymistä ja läsnäoloa kehitetään edellisten lisäksi katseen kohdistamisella eli drishtillä. Mysoretunti on ryhmäharjoitustunti, jossa jokainen tekee harjoitusta ja etenee omassa tahdissaan. Mysoreharjoittelu ei edellytä erityistä notkeutta tai edistyneisyyttä jooga-asentojen harjoittelussa. Suurin haaste on oman joogaharjoitussarjan opettelu, jotta voisit tehdä harjoitusta omatoimisesti missä tahansa.

Valitse itsellesi sopiva kurssivaihtoehto seuraavista (hinnat sis. alv 10%):

Vaihtoehto 1: Pelkkä kurssi (2pv): 75€/ 65€
Vaihtoehto 2: Kurssi (2pv) + 5x kortti (2kk) kaikille tunneille, 125€/ 105€
Vaihtoehto 3: Kurssi (2pv) + 10x kortti (3kk) kaikille tunneille, 169€ / 139 €

Harjoituskorttia voi käyttää kaikissa Astanga Joogakoulun Helsingin toimipisteissä.

Maksa kurssi mieluiten etukäteen verkkomaksuna, luotokortilla tai Paypalilla heti ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tai liikuntamaksukortti (Smartum, Virike tai TYKY) tai liikuntamaksusovellus (e-Passi, Smartum Saldo tai EazyBreak), voit maksaa niillä paikan päällä (myös pankki- tai luottokortti käyvät).

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

HUOM: Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua, jolloin pidätetään kurssin peruutusmaksu 30€. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan pelkän kurssin hinnan mukaisesti.

Ilmoittaudu kurssille

Ursula Aaltonen

Ohjaajana Ursula Aaltonen

Ursula tutustui astangaan vuosituhannen vaihteessa ja aloitti säännöllisemmän harjoittelun vuonna 2007. Avustamisen Annankadulla ja koulun kesäretriiteillä hän aloitti 2009. Ursula on avustanut myös Petri Räisäsen retriiteillä Thaimaassa Koh Makilla ja Intiassa Goalla. Koulun opettajien lisäksi hän on opiskellut mm. Eddie Sternin kanssa. Viime vuosina Ursula on käynyt säännöllisesti harjoittelemassa Intian Mysoressa Sharath Joisin opissa. Keväällä 2019 hän sai Sharathilta KPJAYI:n opetusluvan (level 2).