Astangan alkeisjatkokurssi (ke 16:30-17:45) Annankatu, Ursula (8x)

21.10. - 9.12.2020

Annankatu - yläsali

Opettaja: Ursula Aaltonen

Ilmoittaudu kurssille

Astangan alkeisjatkokurssi (ke 16:30-17:45) Annankatu, Ursula (8x)

Astangan alkeisjatkokurssi keskiviikkoisin klo 16:30-17:45 Annankatu, 8x

Kurssin aikana tutustumme rauhallisessa tahdissa astangajoogan alkeisjatkotason harjoituksiin alkeet2 & alkeet3 tasojen pohjalta: Käymme läpi alkeisjatkotason asentojen harjoittelutekniikoita ja sovellamme niihin astangan hengitystekniikkaa sekä keskivartalon hallintaa bandhojen eli lihaslukkojen avulla.

Kenelle alkeisjatkokurssi sopii?

Alkeisjatkokurssi sopii kaikille astangajoogan alkeiskurssin käyneille ja jo jonkin verran alkeita harrastaneille. Kurssi sopii myös astangajoogan kertaukseen tauon jälkeen.

Astangajoogan erityispiirre on pyrkimys säännölliseen harjoitteluun (alkeistasoilla 1-3x ja jatkotasolla 3-5x viikossa). Harjoittelu rakentuu usein sekä joogasalilla että kotona tehtävistä harjoituksista. Säännöllinen harjoittelu tuottaa pian hyvää tekeviä ja elämänlaatua parantavia vaikutuksia. Lisätietoa sopivasta harjoittelusta saat alkeiskurssilla.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 110 € / 95 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Ilmoittaudu kurssille

Ursula Aaltonen

Ohjaajana Ursula Aaltonen

Ursula tutustui astangaan vuosituhannen vaihteessa ja aloitti säännöllisemmän harjoittelun vuonna 2007. Avustamisen Annankadulla ja koulun kesäretriiteillä hän aloitti 2009. Ursula on avustanut myös Petri Räisäsen retriiteillä Thaimaassa Koh Makilla ja Intiassa Goalla. Koulun opettajien lisäksi hän on opiskellut mm. Eddie Sternin kanssa. Viime vuosina Ursula on käynyt säännöllisesti harjoittelemassa Intian Mysoressa Sharath Joisin opissa. Keväällä 2019 hän sai Sharathilta KPJAYI:n opetusluvan (level 2).