Pilates keskitaso (ma 17:15-18:15) Kolmas linja, Anna-Mari (8x)

1.2. - 22.3.2021

Kolmas linja - -

Opettaja: Anna-Mari Peltonen

Ilmoittaudu kurssille

Pilates keskitaso (ma 17:15-18:15) Kolmas linja, Anna-Mari (8x)

Pilates (keskitaso) maanantaisin Kalliossa Kolmannella linjalla (8x)

Kurssi sopii kaikille pilateksen perusteisiin tutustuneille. Jos olet käynyt jo pilateksen alkeet/perustaso-kurssin, tämä kurssi on hyvä tapa syventää oppimaasi!

PILATES (keskitaso)

Pilates-tunneilla harjoittelemme Joseph Pilateksen kehittämää kehonhallintatekniikkaa. Harjoittelun avulla vahvistamme syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa, kohennamme ryhtiä ja kehonhallintaa sekä edesautamme selän toiminnallisuutta ja terveyttä mukaansatempaavalla tavalla. Säännöllinen harjoittelu auttaa palauttamaan kehon luonnollisen liikkuvuuden ja lihastasapainon.

Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, jotka haluavat kehittää kehon toimintaa, voimaa ja notkeutta sekä vähentää selän ja hartioiden jäykkyyttä. Pilatesharjoittelu sopii erinomaisesti tukemaan lähes kaikkia liikuntalajeja, kuten esimerkiksi joogaa, juoksua, golfia ja kuntosaliharjoittelua.

Mitä pilates on?

Kehonhallintamenetelmä, joka tähtää optimaalisen toiminnallisen ryhdin kehittämiseen fysiologisesti oikeiden liikeratojen, keskivartalon vahvistamisen ja hengityksen avulla. Harjoittelussa korostuvat kuusi pääperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Menetelmä kehittymiseen ovat vaikuttaneet voimakkaasti länsimainen voimistelu sekä esittävän tanssin tekniikat. Liikkeet tehdään pääosin lattialla (matolla) kehon omaa painoa hyödyntäen.

Tarvitset mukaan tunnille joogamaton ja jooga- tai kylpypyyhkeen.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Ilmoittaudu kurssille

Anna-Mari Peltonen

Ohjaajana Anna-Mari Peltonen

Olen Helsinkiläinen, Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella syntynyt musiikkipedagogi ja pianisti. Sen lisäksi että saan tehdä mielestäni maailman parasta työtä Porvoonseudun musiikkiopiston pianonsoiton opettajana, minulla on ilo toimia pianistina, pilates-ohjaajana ja kulttuurin sekatyöläisenä. Olen valmistunut SomaticPilates -ohjaajaksi Somatic Centeristä, ja olen Suomen pilatesyhdistyksen jäsen.
Pilates soveltuu kehonhallinnan ohjenuoraksi niin työssä kuin arjessakin: hallitun liikkeen harjoittaminen tuo sekä voimaa, notkeutta että hyvän olon.