Astangajoogan alkeiskurssi (ma 18:45-19:45) Annankatu, Taina | Mahdollisuus osallistua etänä

15.2. - 8.3.2021

Annankatu - yläsali

Opettaja: Taina Sandelin

Ilmoittaudu kurssille

Astangajoogan alkeiskurssi (ma 18:45-19:45) Annankatu, Taina | Mahdollisuus osallistua etänä

Astangajoogan alkeiskurssin johdantojakso 4x maanantaisin klo 18:45-19:45, Annankatu, opettajana Taina Sandelin. HUOM: Vaihtoehtona on myös osallistua kurssille etänä Zoomin välityksellä. 

Kurssi koostuu neljästä peräkkäisestä maanantai-illasta.

Kurssiin kuuluvan 4x joogakortin voimassaoloaika alkaa kurssin jälkeen. Harjoituskorttia voi käyttää kaikissa Astanga Joogakoulun Helsingin toimipisteissä. 

Kurssin aikana tutustumme astangajoogaan: Käymme läpi alkeistason harjoitussarjan, harjoittelemme astangajoogan hengitystekniikkaa ja keskittyneen läsnäolon periaatteita sekä tutustumme keskivartalon vahvistamiseen astangajoogan tapaan bandhojen eli lihaslukkojen avulla. Kurssin jälkeen voit osallistua ohjatuille alkeistunneille. Astangajooga sopii kaikille liikunnallisesta joogasta kiinnostuneille.

Astangajoogan erityispiirre on pyrkimys säännölliseen harjoitteluun (alkeistasoilla 1-3x ja jatkotasolla 3-6x viikossa). Harjoittelu rakentuu usein sekä joogasalilla että kotona tehtävistä harjoituksista. Säännöllinen harjoittelu tuottaa pian hyvää tekeviä ja elämänlaatua parantavia vaikutuksia. Lisätietoa sopivasta harjoittelusta saat alkeiskurssilla.

Hintavaihtoehdot saliharjoitteluun (sis. alv 10%):
– Kurssi (4h) + 4x joogakortti (voimassa 2 kk)  yht 8x    99€ / 89€
– Kurssi (4h) + 8x joogakortti (voimassa 3 kk)  yht 12x  139€ / 119€
– Pelkkä kurssi (4h) 65€ / 59€

Osallistumisvaihtoehdot kotiharjoitteluun etänä Zoomin välityksellä:
– Striimattu kurssi (4h) 55€
– Striimattu kurssi (4h) + 8x online- joogakortti striimatuille alkeistunneille (3kk) 105€

Jos haluat osallistua kurssille etänä, ilmoittaudu kurssille tavalliseen tapaan ja maksa kurssi verkkopankki- tai luottokortti- tai liikuntamaksusovelluksen avulla,  ja lisäksi rekisteröidy Zoomiin seuraavan linkin avulla:
kurssi maanantaisin
Zoomin kurssipäivään rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkit osallistumista varten.

________________________

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Ilmoittaudu kurssille

Taina Sandelin

Ohjaajana Taina Sandelin

Taina aloitti astangajoogan 1998 ja opettamisen 2001. Hänelle tärkeitä opettajia ovat olleet mm. Pattabhi Jois, Sharath Jois, Saraswathi Jois ja Manju Jois. Nykyisin hän käy Mysoressa Sharath Joisin opissa. Tainalla on KPJAYI:n 1. sarjan opetuslupa ja hän opettaa Annankadun saleilla. Taina kertoo opetuksestaan seuraavaa: "Omassa opetuksessani korostan oppilaan omaa voimaa ja lihaslukkojen käyttämistä. Sellaisissa asanoissa, jotka pelottavat oppilasta, pyrin luomaan oppilaaseen uskoa itseensä. Joogan harjoittamisessa on paljolti kysymys omien pelkojen voittamisesta. Samalla jooga-asanaharjoitus on tie kohti ystävällisempää ja sallivampaa kuvaa sekä itsestä että muista."