Astanga easy alkeiskurssi (ti 17:15-18:15), Itäkeskus, Rosa (8x)

9.3. - 27.4.2021

Itäkeskus - sali1

Opettaja: Rosa Mäkeläinen

Ilmoittaudu kurssille

Astanga easy alkeiskurssi (ti 17:15-18:15), Itäkeskus, Rosa (8x)

Astanga Easy alkeiskurssi tiistaisin klo 17:15-18:15 Itäkeskuksessa

Kurssin aikana tutustumme rauhallisessa tahdissa astangajoogaan: Käymme läpi alkeistason helpon harjoitussarjan, harjoittelemme astangajoogan hengitystekniikkaa ja keskittymisharjoitteita sekä tutustumme keskivartalon vahvistamiseen astangajoogan tapaan bandhojen eli lihaslukkojen avulla.

Kurssilla on kolme vaihtoehtoa:

  • 8x jakso astanga easy-tunneilla
  • 12x jakso, jossa 8x aloitusjakson lisäksi 4x jakso alkeet 1 -tason astangatunneilla, joilla voit soveltaa easyn helpotettuja harjoitustekniikoita.
  • 8x jaksolle etäosallistuminen Zoomin livestriimin kautta

Kenelle astanga easy sopii?

Mikäli et ole viime aikoina juurikaan liikkunut tai olosi tuntuu hyvin jähmeältä/kankealta tai sinulla on nivelvaivoja/selkäsärkyä, suosittelemme helpotettua astangaa liikunnallisen joogan aloittamiseen. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, kun jooga-asennoista voidaan tehdä variaatioita.

Jos haluat osallistua kurssille etänä, ilmoittaudu kurssille tavalliseen tapaan tämän sivun kautta ja maksa kurssi verkkopankki- tai luottokortti- tai liikuntamaksusovelluksen avulla,  ja lisäksi rekisteröidy Zoomiin tästä.

Zoomin rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkit osallistumista varten.

Kurssin hinta (lähiopetus) (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €
(12x) 139 € / 119 €

Striimattu kurssi (8x) 79 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Ilmoittaudu kurssille

Rosa Mäkeläinen

Ohjaajana Rosa Mäkeläinen

Aloitin joogapolkuni astangajoogalla ja myöhemmin olen syventynyt myös yin-joogan maailmaan. Nykyisin olenkin sekä yin-joogaohjaaja että rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja. Jooga on tuonut elämääni valtavasti rauhaa ja tasapainoa sekä opettanut pysähtymistä, oman kehon ja omien tunteiden kuuntelemisen tärkeyttä. Joogaharjoituksen avulla pystyn hiljentämään tietoisen mielen jatkuvaa puhetta ja tutkailemaan, mitä kaikkea sen taustalla todellisuudessa on. Näitä asioita haluan myös välittää omilla tunneillani ja omalla ohjauksellani. Pyrin luomaan tunneillani rauhallisen, meditatiivisen ilmapiirin, jotta jokainen voi turvallisesti ja lempeästi pysähtyä omaan kehoonsa ja tilaansa. Ohjaan yin-joogaa sekä rentoutustunteja Kolmannella linjalla ja Itäkeskuksessa.