Astangajoogan kertauskurssi (la 10-13) Annankatu, Taina | Mahdollisuus osallistua etänä

10.4. - 10.4.2021

Annankatu - alasali

Opettaja: Taina Sandelin

Ilmoittaudu kurssille

Astangajoogan kertauskurssi (la 10-13) Annankatu, Taina | Mahdollisuus osallistua etänä

Astangajoogan kertauskurssi (la klo 10-13) Annankatu.
HUOM: Vaihtoehtona on myös osallistua kurssille etänä Zoomin välityksellä.  

Kurssilla kerrataan astangajoogan perusteet: ujjayi-hengitys sekä bandhat eli syvät tukilihakset ja niiden käyttö jooga-asennoissa, miten rakennetaan astanga vinyasan flow-liiketila, drishtit ja keskittyneisyys joogaharjoituksessa. Kurssilla käydään perusteellisesti läpi astangajoogan perustason harjoitukset: aurinkotervehdykset, seisomasarjan tasapainoasennot, istumasarjan eteentaivutukset ja lonkan avaukset sekä palauttavat loppuliikkeet ja rentoutus. Näihin liittyen teemme erilaisia harjoituksia, joiden tarkoituksena on kehittää ja vahvistaa hengitystä ja kehoa, lihaslukkojen hallintaa, punnerrusta, alaspäin katsovaa koiraa jne. 

Valitse itsellesi sopiva kurssipaketti seuraavista:

Hintavaihtoehdot saliharjoitteluun (sis. alv 10%):
– Kurssi (3h) + 5x joogakortti (voimassa 2 kk)    119€ / 105€
– Kurssi (3h) + 10x joogakortti (voimassa 3 kk)    169€ / 149€
– Pelkkä kurssi (3h)   65€ / 59€

Osallistumisvaihtoehdot kotiharjoitteluun etänä Zoomin välityksellä:
– Striimattu kurssi (3h) 55€
– Striimattu kurssi (3h) + 8x online- joogakortti striimatuille alkeistunneille (3kk) 105€

Jos haluat osallistua kurssille etänä, ilmoittaudu kurssille tavalliseen tapaan ja maksa kurssi verkkopankki- tai luottokortti- tai liikuntamaksusovelluksen avulla,  ja lisäksi rekisteröidy Zoomiin seuraavan linkin avulla:
kurssi lauantaina
Zoomin kurssipäivään rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkit osallistumista varten.

________________________

Harjoituskorttia voi käyttää kaikissa Astanga Joogakoulun Helsingin toimipisteissä, ja online -joogakorttia kaikilla striimatuilla joogatunneilla.

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Ilmoittaudu kurssille

Taina Sandelin

Ohjaajana Taina Sandelin

Taina aloitti astangajoogan 1998 ja opettamisen 2001. Hänelle tärkeitä opettajia ovat olleet mm. Pattabhi Jois, Sharath Jois, Saraswathi Jois ja Manju Jois. Nykyisin hän käy Mysoressa Sharath Joisin opissa. Tainalla on KPJAYI:n 1. sarjan opetuslupa ja hän opettaa Annankadun saleilla. Taina kertoo opetuksestaan seuraavaa: "Omassa opetuksessani korostan oppilaan omaa voimaa ja lihaslukkojen käyttämistä. Sellaisissa asanoissa, jotka pelottavat oppilasta, pyrin luomaan oppilaaseen uskoa itseensä. Joogan harjoittamisessa on paljolti kysymys omien pelkojen voittamisesta. Samalla jooga-asanaharjoitus on tie kohti ystävällisempää ja sallivampaa kuvaa sekä itsestä että muista."