Tutustu varausjärjestelmäämme

Käytössämme on eurooppalainen Bsport asiakas- ja varausjärjestelmä, jonka käyttöohjeet löydät täältä.

Digitaalisuus edellyttää henkilökohtaista joogatiliä. Jos sinulla on ollut Joogakoulun MindBodyOnline -joogatili, voit käyttää Bsportissa samaa tunnusta, mutta sinun pitää asettaa salasana uudelleen (voit käyttää halutessasi myös vanhaa tuttua salasanaasi). Kun olet perustanut joogatilin, voit ostaa joogakortteja verkkokaupan kautta ja ryhtyä varaamaan joogatunteja ja kursseja.

Bsportin varausjärjestelmässä perheenjäsenet voivat käyttää samaa joogakorttia, tai voit tuoda kaverisi tutustumaan tunneille omalla joogakortillasi. Jos saat järjestelmältä ilmoituksen korttisi/krediittisaldosi vanhentumisesta, pystyt ostamaan uuden joogakortin/krediittipaketin samalla kun varaat itsellesi tunnin. Joogakurssien ja tuntien veloitukset tapahtuvat nyt krediiteissä, mistä lisätietoa alempana.

Joogatiliä voi käyttää (varata tunteja ja kursseja, ostaa joogakortteja jne.)
1. Joogakoulun nettisivuilla astangajooga.fi
2. Helsingin Astanga Joogakoulun mobiiliappilla, joka on ladattavissa Google Playssa ja AppStoressa
HUOM: älä lataa Bsportin omaa yleisappia vaan käytä Joogakoulun appia!
3. Bsportin oman nettipalvelun kautta: https://backoffice.bsport.io/c/757/ (Helsingin Astanga Joogakoulu)

Laadimme varausjärjestelmään liittyviä ohjeita ja vinkkejä sitä mukaa, kun saamme kysymyksiä ja palautetta sekä omaakin kokemusta sen käytöstä.

HUOMIOITAVIA ASIOITA:

1. Älä tee enää tuntivarauksia tai korttiostoja MindBodyOnlinen Helsingin Astanga Joogakoulu -palveluiden kautta.

2. Jos et pääse kirjautumaan joogatilillesi joogakoulun nettisivujen kautta, se voi johtua siitä että et ole vielä aktivoinut MindbodyOnline -tunnustasi Bsportissa. Yritä tehdä email-osoitteellasi salasanan vaihto. Jos se onnistui, niin pääset taas tekemään tunti- ja kurssivarauksia, katsomaan omia tietojasi ja tekemään korttiostoja. Jos vaihto ei onistunut (email tuntematon), niin yritä luoda itsellesi uusi joogatili.

3. Järjestelmä ei pysty myymään joogakortteja ilman hintaryhmätietoa. Tarkista että olet merkinnyt joogatilillesi oman hintaryhmäsi (normaalihinta tai jokin alennusryhmistä kuten opiskelija, HUS-henkilökunta, eläkeläinen, vanhempain vapaa, työtön, alle 18v jne). Opettajat tarkistavat oikeutuksen alennushintaan kursseilla ja tunneilla.

4. Varausjärjestelmä ei anna varata tunteja ilman voimassaolevaa korttia. Jos sinulla ei ole korttia, voit varauksen yhteydessä ostaa haluamasi kortin maksukortilla verkkomaksuna (kaksivaiheinen tunnistus), tai jos haluat maksaa kortin liikuntaedulla, voit asettaa maksutavaksi Pay later (maksu joogasalilla).

5. Ostoskori näyttää ensimmäiseksi anytime-vuositilaukset kuukausimaksuilla, joiden alla ovat muuta korttiryhmät kuten kesäleirin kortit, kurssikortit, kerta- ja sarjakortit sekä anytimekortit.

6. Kukin korttiryhmä näyttää aluksi vain kolme ensimmäistä joogakorttia, mutta näet kaikki vaihtoehdot klikkaamalla niiden alla linkkiä “See more”.

7. Kurssit pitää maksaa pääsääntöisesti etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voimme varmistaa kurssien toteutumisen ja nopeuttaa kurssilaisten maksutarkistusta kurssien alussa. Mikäli haluat maksaa kurssin liikuntaedulla, voit asettaa maksutavaksi Pay later (maksu joogasalilla opettajalle).

8. Varaa kurssi vähintään 3 päivää ennen kurssin alkua, jotta voimme varmistaa kurssin toteutumisen. Löydät tulevat kurssit täältä.

9. Varaa joogatunti mieluiten 2h ennen tunnin alkua, koska seuraamme tuntien ennakkoilmoittautumisia, ja mikäli ilmoittautumisia ei tule tarpeeksi, tunti voidaan joutua peruuttamaan. Tunnin voi varata itse aina tunnin alkamishetkeen asti. Mysoretunneille voi tulla liukuvasti tunnin jo alettuakin ja yleensä jopa ilman ennakkovarausta, jos tunnilla on tilaa, ja silloin opettaja kirjaa sinut mukaan tunnille.

10. Jos et pääsekään tunnille, muista peruuttaa varaus 2h ennen tunnin alkua (Early cancel), jolloin tunnista ei mene maksua. Mikäli teet peruutuksen vasta alle 2h ennen tunnin alkua (Late cancel), niin järjestelmä veloittaa tunnin joogakortiltasi.
Huom: Anytime-kortilla on rajaton määrä tunteja kortin voimassaolon ajan. Peruutus on kuitenkin hyvä tehdä, vaikka sinulla olisi Anytime-kortti, koska silloin harjoituspaikka vapautuu jollekin muulle, eikä tunti jää näkymään omalla asiakastililläsi “No show” -tuntina.

KERTA- JA SARJAKORTIT OVAT KREDIITTIKORTTEJA

Joogakortit ovat muuttuneet krediittipohjaisiksi. Muutos koskee kaikkia kerta- ja sarjakortteja (omaharjoituskortit, online-sarjakortit ja tavalliset sarjakortit). Anytime-kortit ja vuositilaukset säilyvät entisen kaltaisina ja niillä voi osallistua drop-in tunneille mutta ei kursseille. Vuositilaajat saavat alennuksia erikoiskursseista sekä kesäleirin joogamaksusta.

Krediitti -pohjaisen järjestelmän etuna on se, ettei jokaiselle erityyppiselle tunnille tarvitse hankkia enää omaa joogakorttia, vaan voit ostaa itsellesi sopivan krediittikortin ja käyttää ne haluamiisi tunteihin tai kursseihin tai molempiin. Krediittikortteja on sekä perus- että alennusryhmien hinnoin. Krediittipakettien hinnat ja voimassaolot vastaavat nykyisiä Mindbodyn kortteja.

Esimerkiksi voit ostaa itsellesi 100 krediittiä, joilla voit osallistua

  • kymmenelle salitunnille (hinta 10 krediittiä/tunti)
  • tai kahdellekymmenelle online- tai omaharjoitustunnille (hinta 5 krediittiä/tunti)
  • tai viidelle ohjatulle alkeistunnille (hinta 10 krediittiä/tunti) + yhdelle XL-joogatunnille (hinta 15 krediittiä) + viidelle omaharjoitus- tai onlinetunnille (5 krediittiä/tunti).

Olemme päivittäneet voimassaolevat joogakortit krediitti-järjestelmään. Mikäli sinulla on ollut Mindbodyssä useampia kortteja (esim yksi käytössä, toinen odottamassa), niistä on muodostunut Bsportiin kaksi krediitti-settiä, joissa on samat voimassaoloajat kuin Mindbodyn korteissakin.

Jos mieleesi tulee kysyttävää uudesta varausjärjestelmästä tai krediitti-järjestelmästä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla: info@astanga.fi.

Terveisin Astangajoogakoulun hallintotiimi