Tutustu varausjärjestelmäämme

Käytössämme on digitaalinen kurssien ja tuntien varausjärjestelmä, jonka käyttöohjeet löydät täältä.

Kurssien ja tuntien varaaminen edellyttää henkilökohtaisia varaustunnuksia. Tärkeää: määritä oma hintaryhmätietosi (normaalihinta / jokin alennusryhmistä), muuten järjestelmä ei pysty myymään joogakortteja. Kun olet tehnyt omat tunnukset, voit ostaa joogakortteja verkkokaupan kautta ja ryhtyä varaamaan joogatunteja ja kursseja.

Varausjärjestelmässä perheenjäsenet voivat käyttää samaa joogakorttia, tai voit tuoda kaverisi tutustumaan tunneille omalla joogakortillasi. Jos saat järjestelmältä ilmoituksen korttisi/krediittisaldosi vanhentumisesta, pystyt ostamaan uuden joogakortin/krediittipaketin samalla kun varaat itsellesi tunnin. Joogakurssien ja tuntien veloitukset tapahtuvat nyt krediiteissä, mistä lisätietoa alempana.

Miten voi varata tunteja ja kursseja tai ostaa joogakortteja?
Kaikki nämä tehdään varausjärjestelmän kautta. Voit käyttää varausjärjestelmää kolmella eri tavalla:
1. Helsingin Astanga Joogakoulu appissa, joka on ladattavissa puhelimelle tai tabletille Google Playssa ja AppStoressa
HUOM: älä lataa Bsport varausjärjestelmän yleisappia (vihreä “b”-logo), se ei toimi meillä!
2. Joogakoulun nettisivuilla astangajooga.fi koti-ikonin kautta.
3. Bsportin oman palveluliittymän kautta: https://backoffice.bsport.io/c/757/ (Helsingin Astanga Joogakoulu).
Huom: Backoffice-palvelu toimii puhelimella varsin hitaasti, joten suosittelemme sen käyttämistä lähinnä läppärillä tms.

Laadimme varausjärjestelmään liittyviä ohjeita ja vinkkejä sitä mukaa, kun saamme kysymyksiä ja palautetta sekä omaakin kokemusta sen käytöstä.

HUOMIOITAVIA ASIOITA:

1. Älä tee enää tuntivarauksia tai korttiostoja Joogakoulun vanhan varausjärjestelmän MindBodyOnlinen kautta!

2. Jos et pääse kirjautumaan varausjärjestelmään, se voi johtua siitä että et ole vielä aktivoinut käyttäjätunnustasi. Yritä tehdä email-osoitteellasi salasanan vaihto. Jos se onnistui, niin pääset taas tekemään tunti- ja kurssivarauksia, katsomaan omia tietojasi ja tekemään korttiostoja. Jos vaihto ei onistunut (email tuntematon), niin yritä luoda itsellesi uusi joogatili.

3. Järjestelmä ei pysty myymään joogakortteja ilman hintaryhmätietoa. Tarkista että olet merkinnyt varausjärjestelmään oman hintaryhmäsi (normaalihinta tai jokin alennusryhmistä kuten opiskelija, HUS-henkilökunta, eläkeläinen, vanhempain vapaa, työtön, alle 18v jne). Voit ladata omalle tilillesi kuvan todistuksesta alennukseen. Opettajat tarkistavat oikeuden alennushintaan kursseilla ja tunneilla.

4. Varausjärjestelmä ei anna varata tunteja ilman voimassaolevaa joogakorttia/krediittejä. Jos sinulla ei ole joogakorttia, voit varauksen yhteydessä ostaa haluamasi kortin maksukortilla verkkomaksuna (kaksivaiheinen tunnistus), tai jos haluat maksaa kortin liikuntaedulla, voit asettaa maksutavaksi Pay later (maksu joogasalilla).

5. Ostoskori näyttää ensimmäiseksi anytime-vuositilaukset kuukausimaksuilla, joiden alla ovat muuta korttiryhmät kuten kurssikortit, kerta- ja sarjakortit, anytimekortit sekä Special Workshop ja Summer Retreat -kortit,

6. Kukin korttiryhmä näyttää vain kolme ensimmäistä vaihtoehtoa; saat kaikki vaihtoehdot näkyviin klikkaamalla niiden alla linkkiä See more.

7. Kurssit tulisi maksaa pääsääntöisesti etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voimme varmistaa kurssien toteutumisen ja nopeuttaa kurssilaisten maksutarkistuksia kurssien alussa. Mikäli haluat maksaa kurssin liikuntaedulla, voit asettaa maksutavaksi Pay later (maksu joogasalilla opettajalle) tai lähettää kuitin liikuntamaksusta sähköpostiin info@astanga.fi.

8. Varaa kurssi vähintään 5 päivää ennen kurssin alkua, jotta voimme varmistaa kurssin toteutumisen. Löydät tulevat kurssit täältä.

9. Varaa joogatunti mieluiten 2h ennen tunnin alkua, koska seuraamme tuntien ennakkoilmoittautumisia, ja mikäli ilmoittautumisia ei tule tarpeeksi, tunti voidaan joutua peruuttamaan. Tunnin voi varata itse aina tunnin alkamishetkeen asti. Mysoretunneille voi tulla liukuvasti tunnin jo alettuakin ja yleensä jopa ilman ennakkovarausta, jos tunnilla on tilaa, ja silloin opettaja kirjaa sinut mukaan tunnille.

10. Jos et pääsekään tunnille, muista peruuttaa varaus 2h ennen tunnin alkua (Early cancel), jolloin tunnista ei mene maksua. Mikäli teet peruutuksen vasta alle 2h ennen tunnin alkua (Late cancel), niin järjestelmä veloittaa tunnin joogakortiltasi.
Huom: Anytime-kortilla on rajaton määrä tunteja kortin voimassaolon ajan. Peruutus on kuitenkin hyvä tehdä, vaikka sinulla olisi Anytime-kortti, koska silloin harjoituspaikka vapautuu jollekin muulle, eikä tunti jää näkymään omalla asiakastililläsi “No show” -tuntina.

KERTA- JA SARJAKORTIT OVAT KREDIITTIKORTTEJA

Joogakortit ovat muuttuneet krediittipohjaisiksi. Muutos koskee kaikkia kerta- ja sarjakortteja (omaharjoituskortit, online-sarjakortit ja tavalliset sarjakortit). Anytime-kortit ja vuositilaukset säilyvät entisen kaltaisina ja niillä voi osallistua drop-in tunneille mutta ei kursseille. Vuositilaajat saavat alennuksia erikoiskursseista sekä kesäleirin joogamaksusta.

Krediitti -pohjaisen järjestelmän etuna on se, ettei jokaiselle erityyppiselle tunnille tarvitse hankkia enää omaa joogakorttia, vaan voit ostaa itsellesi sopivan krediittikortin ja käyttää ne haluamiisi tunteihin tai kursseihin tai molempiin. Krediittikortteja on sekä perus- että alennusryhmien hinnoin. Krediittipakettien hinnat ja voimassaolot vastaavat nykyisiä Mindbodyn kortteja.

Esimerkiksi voit ostaa itsellesi 100 krediittiä, joilla voit osallistua

  • kymmenelle salitunnille (hinta 10 krediittiä/tunti)
  • tai kahdellekymmenelle online- tai omaharjoitustunnille (hinta 5 krediittiä/tunti)
  • tai viidelle ohjatulle alkeistunnille (hinta 10 krediittiä/tunti) + yhdelle XL-joogatunnille (hinta 15 krediittiä) + viidelle omaharjoitus- tai onlinetunnille (5 krediittiä/tunti).

Olemme päivittäneet voimassaolevat joogakortit krediitti-järjestelmään. Mikäli sinulla on ollut Mindbodyssä useampia kortteja (esim yksi käytössä, toinen odottamassa), niistä on muodostunut Bsportiin kaksi krediitti-settiä, joissa on samat voimassaoloajat kuin Mindbodyn korteissakin.

Jos mieleesi tulee kysyttävää uudesta varausjärjestelmästä tai krediitti-järjestelmästä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla: info@astanga.fi.

Terveisin Astangajoogakoulun hallintotiimi