Uusi varausjärjestelmä ja digitaaliset joogakortit

Varausjärjestelmän ohjeet löydät Joogakoulun ohjesivuilta tai Mindbody.io guide in English. Joogakoulu on ottanut käyttöön MindBodyn aikataulun ja varausjärjestemän, joissa on käytössä digitaaliset joogakortit.

Digitaalisuus edellyttää asiakastiliä uudistettuun järjestelmään. Kun olet perustanut asiakastilin, voit ostaa joogakortteja verkkokaupan kautta ja ryhtyä varaamaan joogatunteja ja kursseja.

Huom: Joogatunteja voi varata myös ennakkoon ilman voimassaolevaa joogakorttia, jonka voi lunastaa myös paikan päältä joogatunnilla ja maksaa esim. liikuntaeduilla (setelit, kortti tai sovellus).
Huom 2: Kurssit pitää maksaa pääsääntöisesti etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voimme varmistaa kurssien toteutumisen ja nopeuttaa kurssilaisten maksutarkistusta kurssien alussa. Mikäli haluat maksaa kurssin liikuntaedulla, ota yhteyttä koulun toimistoon emailitse info@astanga.fi

Varaa kurssi vähintään 3 päivää ennen kurssin alkua, jotta voimme varmistaa kurssin toteutumisen. Löydät tulevat kurssit päävalikon kohdasta Kurssit joogalajeittain tai kohdasta Aikataulut | Joogakurssit.

Varaa joogatunti mieluiten 2h ennen tunnin alkua, koska seuraamme tuntien ennakkoilmoittautumisia, ja mikäli ilmoittautumisia ei tule tarpeeksi, tunti voidaan joutua peruuttamaan. Tunnin voi varata itse aina tunnin alkamishetkeen asti. Mysoretunneille voi tulla liukuvasti tunnin jo alettuakin ja yleensä jopa ilman ennakkovarausta, jos tunnilla on tilaa (!), ja silloin opettaja kirjaa sinut mukaan tunnille.

Huom: jos et pääsekään tunnille, muista peruuttaa varaus 2h ennen tunnin alkua (Early cancel), jolloin tunnista ei mene maksua. Mikäli teet peruutuksen vasta alle 2h ennen tunnin alkua (Late cancel), niin järjestelmä veloittaa tunnin joogakortiltasi. Huom: Anytime-kortilla on rajaton määrä tunteja kortin voimassaolon ajan. Peruutus on kuitenkin hyvä tehdä, vaikka sinulla olisi Anytime-kortti, koska silloin harjoituspaikka vapautuu jollekin muulle, eikä tunti jää näkymään omalla asiakastililläsi “No show” -tuntina.

Laadimme varausjärjestelmään liittyviä ohjeita ja vinkkejä sitä mukaa, kun saamme kysymyksiä ja palautetta sekä omaakin kokemusta sen käytöstä.