Uusi varausjärjestelmä ja digitaaliset joogakortit

Joogakoulu on ottanut käyttöön uusitut nettisivut ja MindBodyOnlinen aikataulun ja varausjärjestemän, joissa on parannettu asiakasystävällisyyttä ja otettu käyttöön digitaaliset joogakortit. Vanhat pahvikortit siirretään uuteen järjestelmään seuraavasti: lähetä kuva joogakortistasi koulun toimistolle ja liitä mukaan oma email-osoitteesi ja puhelinnumerosi, niin perustamme sinulle asiakastilin ja aktivoimme joogakorttisi. Sen jälkeen voit asettaa tiliisi oman salasanasi ja ryhtyä varaamaan joogatunteja ja kursseja. Opettajat tarkistavat tunnin alussa osallistujat ja kuittaavat heidät läsnäoleviksi.

Varaa tunti mieluiten 2h ennen tunnin alkua. Tunnin voi varata itse aina tunnin alkamishetkeen asti. Mysoretunneille voi tulla liukuvasti tunnin jo alettuakin ja yleensä jopa ilman ennakkovarausta, jos tunnilla on tilaa (!), ja silloin opettaja kirjaa sinut mukaan tunnille.

Huom: jos et pääsekään tunnille, muista peruuttaa varaus 2h ennen tunnin alkua (Early cancel), jolloin tunnista ei mene maksua. Mikäli teet peruutuksen vasta alle 2h ennen tunnin alkua (Late cancel), niin järjestelmä veloittaa tunnin joogakortiltasi (Anytime-kortilla on rajaton määrä tunteja kortin voimassaolon ajan). Peruutus on kuitenkin hyvä tehdä siinäkin tapauksessa, koska silloin harjoituspaikka vapautuu jollekin muulle, eikä tunti jää näkymään omalla asiakastililläsi “No show” -tuntina.

Laadimme varausjärjestelmään liittyviä ohjeita ja vinkkejä sitä mukaa, kun saamme kysymyksiä ja palautetta sekä omaakin kokemusta sen käytöstä. Varausjärjestelmän ohjeet löydät täältä suomeksi (Joogakoulun ohjesivut) ja täältä englanniksi (Mindbody.io ohjesivut asiakkaille).