Uusi varaus- ja asiakasjärjestelmä on nyt käytössä

Olemme vaihtaneet varausjärjestelmäksemme uuteen eurooppalaiseen Bsport asiakas- ja varausjärjestelmään. Samalla olemme siirtyneet käyttämään kertakorttien sijasta ns. krediittikortteja, josta lisätietoa alempana.

Bsportin kehitystyössä on pyritty ottamaan huomioon sellaiset asiat, jotka MindBodyssa eivät ole toimineet parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi Bsportin avulla voit käyttää perheenjäsenten kesken samaa joogakorttia, tai voit tuoda kaverisi tutustumaan tunneille omalla joogakortillasi, tai jos saat järjestelmältä ilmoituksen korttisi/krediittisaldosi vanhentumisesta, pystyt ostamaan uuden joogakortin/krediittipaketin samalla kun varaat itsellesi tunnin.

Bsportia voi käyttää Mindbodyn tapaan
– Joogakoulun nettisivuilla astangajooga.fi
– Helsingin Astanga Joogakoulun mobiiliappilla, joka on ladattavissa Google Playssa ja AppStoressa
HUOM: älä lataa Bsportin omaa yleisappia vaan käytä Joogakoulun appia!
– Bsportin oman nettipalvelun kautta https://backoffice.bsport.io/ (Helsingin Astanga Joogakoulu)

Nettisivujen tuntivaraus ja sisäänkirjautuminen tapahtuvat nyt Bsportissa, johon pääset kirjautumaan vanhoilla MindBody-tunnuksillasi. Tunnukset pitää vain aktivoida asettamalla salasana uudelleen (voit käyttää halutessasi myös vanhaa tuttua salasanaasi).

HUOMIOITAVIA ASIOITA:

1. ÄLÄ TEE ENÄÄ TUNTIVARAUKSIA TAI JOOGAKORTTIOSTOJA MINDBODYN KAUTTA

2. KUN HUOMAAT, ETTÄ ET PÄÄSE KIRJAUTUMAAN JOOGATILILLESI AUTOMAATTISESTI, SE TARKOITTAA, ETTÄ BSPORT ON TULLUT KÄYTTÖÖN. TEE SILLOIN SALASANAN VAIHTO, NIIN PÄÄSET TAAS TEKEMÄÄN VARAUKSIA, KATSOMAAN OMIA TIETOJASI JA TEKEMÄÄN KORTTIOSTOJA.

3. Siirtymäviikon korttiostot, kurssi- ja tunti-ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti Bsportiin, vaan joogakoulun toimisto päivittää kortit käsityönä.
MIKÄLI ET ONNISTU VARAAMAAN TUNTIA, VOIT VAIN TULLA PAIKALLE JA OPETTAJA LISÄÄ SINUT VARAUSJÄRJESTELMÄSSÄ TUNNILLE.

4. SIIRRYMME KÄYTTÄMÄÄN KREDIITTI-POHJAISTA TUNTI- JA KURSSIMAKSUJÄRJESTELMÄÄ, LISÄTIETOJA KREDIITEISTÄ ALLA.

5. Jos huomaat, että käyttäjätililläsi eivät ole kaikki tiedot (esim joogakortit ja kurssi-ilmoittautumiset) täysin ajantasalla, ei hätää, käymme kaiken läpi ja korjaamme ne sitä mukaan kun ehdimme.

6. Varausjärjestelmä ei anna varata tunteja ilman voimassaolevaa korttia. Voit ostaa varauksen yhteydessä joogakortin mutta tarvittaessa voi asettaa maksutavaksi paikan päällä (On-Site Payment). Ostoskori näyttää vain kolme ensimmäistä joogakorttia, ja saat esiin kaikki vaihtoehdot klikkaamalla niiden alla linkkiä “See more”.

JOOGAKORTIT PÄIVITTYVÄT KREDIITTI-JÄRJESTELMÄÄN

Samalla kun päivitämme varausjärjestelmän myös joogakortit muuttuvat nykyisestä kertakorttisysteemistä krediitti-järjestelmään. Tämä muutos koskee erilaisia sarjakortteja (omaharjoituskortit, online-sarjakortit ja tavalliset sarjakortit). Anytime-kortit ja vuositilaukset säilyvät entisen kaltaisina (niillä voi osallistua drop-in tunneille). Krediitti -pohjaisen järjestelmän etuna on se, ettei jokaiselle erityyppiselle tunnille tarvitse hankkia enää omaa joogakorttia, vaan voit ostaa itsellesi sopivan määrän krediittejä ja käyttää ne haluamiisi tunteihin tai kursseihin tai molempiin. Saataville tulee koko joukko erilaisia krediitti-paketteja, sekä perus- että alennusryhmien hinnoin. Krediittipakettien hinnat ja voimassaolot vastaavat nykyisiä Mindbodyn kortteja.

Esimerkiksi voit ostaa itsellesi 100 krediittiä, joilla voit osallistua

  • kymmenelle salitunnille (hinta 10 krediittiä/tunti)
  • tai kahdellekymmenelle online- tai omaharjoitustunnille (hinta 5 krediittiä/tunti)
  • tai viidelle ohjatulle alkeistunnille (hinta 10 krediittiä/tunti) + yhdelle XL-joogatunnille (hinta 15 krediittiä) + viidelle omaharjoitus- tai onlinetunnille (5 krediittiä/tunti).

Päivitämme kaikki tällä hetkellä voimassaolevat joogakortit ja käyttäjätileillä olevat käyttämättömät kortit krediitti-järjestelmään samalla kun varausjärjestelmä päivittyy. Tämä tehdään käsityönä, joten toivomme kärsivällisyyttä, kun kaikkia kortteja ei ole mahdollista saada heti ajan tasalle. Pyrimme tekemään korttien päivitystä niin nopeasti kuin mahdollista.

Mikäli sinulla on Mindbodyssä useampia kortteja (esim yksi käytössä, toinen odottamassa), niistä muodostuu Bsportiin kaksi krediitti-settiä, joihin tulee samat voimassaoloajat kuin Mindbodyn korteissakin.

Jos mieleesi tulee kysyttävää uudesta varausjärjestelmästä tai krediitti-järjestelmästä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla: info@astanga.fi. Todennäköisesti sähköpostissa tulee olemaan jonkin verran ruuhkaa, joten varauduthan odottamaan vastausta. Pahoittelut jo etukäteen mahdollisesta viiveestä sähköposteihin vastaamisessa.

Terveisin Astangajoogakoulun hallintotiimi: Juha & Rosa