Viikkotuntien aikataulut

Joogatunnin varaaminen

Edellyttää henkilökohtaisia tunnuksia varausjärjestelmässämme sekä voimassaolevaa joogakorttia tai drop-in lippua.
Lisätietoja joogakorteista, alennushintaryhmistä ja maksutavoista (mm. maksaminen liikuntaeduilla) sekä varattujen tuntien peruuttamisesta varausjärjestelmän ohjeissa.

Jos sinulla ei ole voimassaolevaa joogakorttia, varausjärjestelmä ehdottaa uuden kortin hankkimista tunnin varaamisen yhteydessä, koska tuntia ei voi varata ilman joogakorttia, jolta varauksen krediitit veloitetaan.

Kun varausjärjestelmä ehdottaa uuden kortin hankintaa, se tarjoaa jatkuvia anytime-tilauksia (Subscriptions) alennetulla kk-maksulla. Näiden alta löytyy joogakorttivalikko: saat yksittäiset korttivaihtoehdot näkyviin klikkaamalla korttiryhmien otsikoita, ja jos haluat nähdä tietyn korttiryhmän kaikki vaihtoehdot, klikkaa See more -painiketta.

Voit ostaa ja maksaa joogakortin verkkokaupassa maksukortilla (varausjärjestelmässä ei valitettavasti ole  suomalaisia verkkopankkien maksunappeja).

Mikäli haluat maksaa joogakortin liikuntaedulla (aplikaatio, kortti tai setelit), valitse maksutavaksi Pay later / On-site payment, ja lähetä maksukuitti emailitse info@astanga.fi tai maksa joogakortti opettajalle tullessasi tunnille tai kurssille.

Näet varaamisen yhteydessä oman joogakorttisi otsikon My passes alla. Jos sinulla on useita kortteja, klikkaa sitä korttia, jota haluat käyttää tunnin maksamiseen.

Mikäli sinulla on useampia joogakortteja, kannattaa olla tarkkana, että valitset tunnin varaamiseen juuri sen kortin, jota haluat käyttää (voit erottaa kortit varauksen yhteydessä siitä, montako krediittiä korteilla on jäljellä).

Joogakortit ovat nyt krediittipaketteja

Joogatuntien hinnoittelu perustuu krediitteihin, jotka veloitetaan tunnin varaamisen yhteydessä joogakortiltasi (My passes).

Krediitit mahdollistavat erityisesti sarjakorttien (3x, 5x, 10x ja 20x) monipuolisen käytön erilaisilla tunneilla ja kursseilla.

Viikkotuntien hinnat krediiteissä
·  Salitunti (45-90 min) 10 krediittiä
·  Omaharjoitus 5 krediittiä
·  Online- eli virtuaalitunti 5 krediittiä
·  XL-tunti (105-120 min) 15 krediittiä

Suosittelemme viikkotuntien kävijöille kerta-, sarja- tai anytimekorttia.

Anytimekortti on voimassa kuukauden ja siinä on rajaton määrä krediittejä, mutta niiden käyttö on rajattu viikkotunneille (astanga, yin, pilates mukaanlukien näiden kurssijaksojen drop-in tunnit). Anytimekortit käyvät paitsi salitunneille myös omaharjoitukseen ja virtuaalitunneille.

Kurssikortit on pääsääntöisesti tarkoitettu tietyille kursseille. Jos haluat korvata jonkin kurssikerran toisella tunnilla eikä varausjärjestelmä hyväksy siihen kurssikorttiasi, ota yhteyttä koulun toimistoon info@astanga.fi

Sarjakorttien käyttöesimerkkejä ja voimassaoloaikoja

·  5 krediittiä – yksi online- tai omaharjoitus
·  10 krediittiä – yksi saliharjoitus tai kaksi online-harjoitusta (voimassa kuukauden)
·  15 krediittiä – yksi saliharjoitus plus yksi online-harjoitus, tai yksi XL-tunti (voimassa kuukauden)
·  30 krediittiä – kolme saliharjoitusta tai kaksi XL-tuntia tai kuusi online-harjoitusta (voimassa 2 kuukautta)
·  50 krediittiä – viisi saliharjoitusta tai kymmenen online-harjoitusta (voimassa 4 kuukautta)
·  100 krediittiä – kymmenen saliharjoitusta tai kaksikymmentä online-harjoitusta (voimassa 6 kuukautta)
·  200 krediittiä – kaksikymmentä saliharjoitusta tai neljäkymmentä online-harjoitusta (voimassa 6 kuukautta)

Kortit astuvat voimaan ensimmäisestä tuntivarauksesta

Lisätietoja korteista ja varattujen tuntien peruuttamisesta varausjärjestelmän ohjeissa täällä.

OHJATUT TUNNIT – viikkokalenteri

Viikkokalenterit ovat suuntaa antavia! Tarkista ja varaa tunnit online -varauskalenterista viikkokalenterien alapuolelta tai joogalajien sivuilta.
Ilmoittaudu kursseille kurssiaikataulusivun tai joogalajien sivujen kautta, joissa näet seuraavat kurssit.

MYSORETUNNIT – viikkokalenteri

Viikkokalenterit ovat suuntaa antavia! Tarkista ja varaa tunnit online -varauskalenterista viikkokalenterien alapuolelta tai joogalajien sivuilta.
Ilmoittaudu kursseille kurssiaikataulusivun tai joogalajien sivujen kautta, joissa näet seuraavat kurssit.

Varauskalenteri – viikkotunnit