Opetuspalveluiden sopimusehdot

Joogakoulun korttien ja kurssien eli opetuspalveluiden yleiset ehdot:

  1. Joogakortit ovat yleiskortteja, jotka käyvät kortin säännöissä mainitun pituisille tunneille. Pidemmillä tunneilla peritään lisämaksu. Joogakortit eivät ole kohdistettuja tiettyjen joogalajeihin tai opettajien tunneille.
  2. Joogakoululla on oikeus palveluiden aikataulun ja sisältöjen muutoksiin. Muutokset voivat koskea kokonaisia joogasaleja ja niiden harjoitusaikoja.
  3. Joogakorttimme ovat käytettävissä joogakoulun kaikissa joogasaleissa / toimipisteissä. Yksittäisen joogasalin mahdollinen kiinniolo tai muutos salin aikataulussa ei oikeuta korvaukseen opetuspalvelun käytössä.
  4. Kaikkiin joogakortteihin on mahdollista saada maksutonta lisäaikaa sairastodistuksella.
  5. Alennusryhmien (opiskelija, eläkeläinen, hoitovapaa, varusmies, työtön) oikeus palvelun alennettuun hintaan on esitettävä oston yhteydessä todistusta vastaan. Verkkokaupan ostoissa oikeus alennukseen todennetaan näyttämällä todistus ensimmäisellä käyntikerralla tai kurssin alkaessa opettajalle. Alennushinta on ehdollinen todistuksen näyttämiseen saakka.
  6. Kampanjakorteilla on omat ehtonsa ja voimassaolonsa. Ehdot kannattaa lukea tarkkaan ennen ostoa.
  7. Joogatunneille tai -kursseille ostettuja lahjakortteja koskevat ostetun tuotteen ehdot lahjakortin lunastamisehtojen lisäksi.
  8. Force majeure-, pandemia, luonnonkatastrofi- tai muussa vastaassa tilanteessa Joogakoulu varaa oikeuden muuttaa opetuspalvelunsa sisältöä ja kanavia, jolloin kaikki joogasaleissa tapahtunut opetus voidaan korvata etäopetuksella, verkkopalveluna tai videoiduilla nauhoitteilla.