Varausjärjestelmän käyttö

Yleiset ohjeet

Joogakoulu on ottanut käyttöön MindBodyOnline digitaalisen järjestelmän – mikä se on?

Joogakoulun uutta aikataulu-, asiakas-, tunti- & kurssivarausten järjestelmää ylläpitää kansainvälinen palveluntarjoaja MindBody, joka on vanhimpia ja luotettavimpia alan toimijoita, ja jonka tietoturvallisuus on erinomainen.

MindBodyOnline tarjoaa käyttäjille kaksi erilaista käyttöliittymää: yleistilin yhteen tai useampaan palveluun sekä palvelukohtaiset asiakastilit.

Mitä eroa on MBO-yleistilillä ja palvelukohtaisella asiakastilillä?

Yleistiliin voit yhdistää useampia eri asiakastilejä kuten Joogakoulun ja muiden mahdollisesti käyttämiesi Mindbody-pohjaisten palvelujen asiakastilit (kuten kuntosalit yms). Yleistilin avulla voit varata tunteja käyttämiltäsi palveluntarjoajilta ja hallinnoida aikataulujasi keskitetysti yhdellä sovelluksella:

Yleistiliä voit käyttää Mindbody aplikaatiossa (iPhone ja Android kännyköille ja tableteille) tai Mindbody.io selainpalvelussa (läppäreille), lisätietoja löydät täältä kohdasta Mindbody account FAQ.

Palvelukohtaista asiakastiliä käytetään Joogakoulun nettisivuille kirjautumiseen tuntien ja kurssien varaamiseksi sekä digitaalisten joogakorttien ostamiseksi verkkokaupasta. Katso erillinen ohje asiakastilin perustamiseksi.

Tämän sivun ohjeissa kerromme tarkemmin mm. miten joogatuntien varaaminen ja kursseille ilmoittautuminen tapahtuu, miten tuntivarauksia perutaan, ja miten voit ostaa verkkokaupasta tai joogasalilta digitaalisia joogakortteja.

Miten joogatuntien varaaminen tapahtuu?

Voit varata joogatunnin esimerkiksi Joogakoulun nettisivuilla, jolloin varaus siirtyy asiakastilillesi. Järjestelmä veloittaa tunnin automaattisesti joogakortiltasi, tai jos sinulla ei ole voimassaolevaa korttia, tunti jää velkakerraksi, joka voidaan kuitata maksetuksi seuraavalta joogakortiltasi. Mikäli et pääsekään tunnille, muista perua varaus 2h ennen tunnin alkua, tai järjestelmä veloittaa tunnin joogakortiltasi. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Tuntien peruminen.

Läsnäolo tai missattu tunti

Kun saavut tunnille, opettaja tarkistaa tunnille ilmoittautuneet ja tekee osallistujille läsnäolokuittaukset (sign in). Mikäli et päässytkään tunnille etkä perunut sitä, tunti näkyy asiakastililläsi missattuna eli “no-show”. Asiakastililläsi näkyvät kaikki tunnit: läsnäolot, peruutukset ja missatut. Lopuksi kerromme, miten voit itse tehdä läsnäolokuittauksen tunnilla, mikä on tärkeä toiminto Omatoimiharjoitusten kannalta.

Yleistili ja omatoiminen läsnäolokuittaus (sign-in) tunneille

Voit ottaa Joogakoulun digitaaliset joogakortit käyttöösi myös Mindbody-yleistilillä, jolloin voit varata joogakoulun tunteja (“Book”-toiminto) ja kirjata itsesi tunnille (“Sign in” -toiminto). Omatoiminen läsnäolokuittaus on erityisen kätevä silloin, jos käyt Omaharjoitus-tunneilla, joissa ei ole opettajaa paikalla kuittaamassa oppilaita läsnäoleviksi (ilman läsnäolokuittausta tunti näkyy omalla tilillä missattuna “No show” -tuntina).

Joogakoulun asiakastilin perustaminen ja joogakortin muuttaminen sähköiseksi

Joogakoulu on siirtynyt käyttämään uutta aikataulu- ja varausjärjestelmää, jossa joogakortit ovat digitaalisia. Järjestelmää ylläpitää kansainvälinen palveluntarjoaja MindBody, joka on vanhimpia ja luotettavimpia alan toimijoita erityisesti tietoturvallisuuden osalta.

Valitettavasti emme voineet siirtää vanhan sivuston käyttäjätunnuksia uuteen järjestelmään. Siksi toivomme, että jokainen tekisi oman käyttäjätunnuksen mahdollisuuksien mukaan itsenäisesti mahdollisimman pian, minkä jälkeen siirrämme pahvisen joogakorttisi järjestelmään.

Voit perustaa joogakoulun asiakastilin seuraavasti:

 1. Kirjaudu nettiselaimella osoitteeseen https://clients.mindbodyonline.com/ASP/su1.asp?studioid=852267 ja kirjoita sähköpostiosoitteesi ”Create an account” kenttään.
  TAI
  Avaa joogakoulun nettisivut https://astangajooga.fi ja klikkaa etusivulla Kirjaudu tai päävalikosta Kirjaudu sisään -linkkiä, joka avaa ponnahdusikkunan Ready to Go: vieritä ikkunaa alaspäin kunnes näet painikkeen Create Profile, ja klikkaa sitä.
 2. Täytä tietosi vaadittuihin kenttiin ja varmista, että olet aktivoinut email-tiedon kohdista ”Account management” ja ” Reminders and schedule changes”, niin saat sähköpostiisi tärkeää tietoa profiiliisi tehdyistä muutoksista (esim. lisätyistä joogakorteista) sekä varaamiesi joogatuntien muutoksista. Aktivoi myös kohta ”News and promos”, jotta saat uusimmat asiakasuutiset ja -tarjoukset.
 3. Aktivoi sivun alareunasta kohta ”I agree with the above terms” ja klikkaa ”Create an account”.
 4. Kun olet luonut itsellesi Joogakoulun asiakastilin käyttäjätunnuksen, lähetä valokuva joogakortistasi meille sähköpostilla info@astanga.fi, niin päivitämme sen tiedot sähköiseen muotoon mahdollisimman pian.
 5. Anna joogakorttisi ohjaajalle seuraavalla kerralla kun menet joogatunnille joogasalille.
 6. Voit tarkistaa joogatilisi kortin ja sen voimassaolon milloin tahansa kirjautumalla joogakoulun nettisivuilla asiakastietoihin ja omista tiedoista kohdassa “Passes”.

Ps. Vanhan sivuston asiakastiedot hävitetään samalla kun itse sivustokin.

Joogatuntien varaaminen

Joogatunteja voi varata useammalla eri tavalla:

 1. Joogakoulun nettisivuilla astangajooga.fi : Klikkaa valikosta “Aikataulut” ja sen alta “Viikkotunnit”. Viikkotunti-näkymästä klikkaa haluamasi tunnin kohdalta “Varaa”.
 2. Clients.Mindbodyonline.com: Kirjaudu tunnuksillasi (samat kuin koulun nettisivuilla). Klikkaa valikosta “Classes” ja sieltä haluamasi tunnin kohdalta “Sign up now”. Tämän jälkeen voit valita haluatko ostaa joogakortin ilmoittautumisen yhteydessä tai käyttää joogatunnin maksamiseen järjestelmässä voimassa olevaa joogakorttiasi vai maksaa tunnin vasta joogasalilla. Jos haluat maksaa tunnin ilmoittautumisen yhteydessä klikkaa “Make a single reservation”. Jos haluat maksaa tunnin vasta joogasalilla, klikkaa “Register as unpaid”. Voit myös varata useampia tunteja samalla kerralla.
 3. Kännykällä tai tabletilla Mindbody Fitness and Workout palveluappilla, tai läppärillä Mindbody.io selainpalvelulla: kirjaudu näihin samalla emaililla, jota käytät edellisissä kohdissa, koska Mindbody app / io on Mindbodyn oma palveluympäristö, joka näyttää kaikki Mindbodyä käyttävät toimijat ympäri maailman. Mindbodyn yleispalvelun käyttäjätili (tämä kohta 3.) pitää erikseen yhdistää paikallisen palvelun asiakastiliin (kohdat 1. ja 2.), ja tarkat ohjeet löydät täältä – Linking a studio profile to your Mindbody account. Tämän jälkeen voit ottaa Joogakoulun asiakastililläsi olevan joogakortin käyttöön myös Mindbody appissa, ja varata sen kautta tunteja.

Kun saavut joogatunnille, ohjaaja tarkistaa tunnille ilmoittautumisen ja merkitsee sinut läsnäolevaksi. Järjestelmä veloittaa tunnin automaattisesti voimassa olevalta joogakortiltasi, myös silloin, jos et saavukaan varaamallesi tunnille. Muista siis peruuttaa tunti 2h ennen tunnin alkua!

Jos haluat ostaa joogakortin salilla tai maksaa drop-in -maksun yksittäisestä joogatunnista, voit tehdä sen ohjaajan kanssa ennen tunnin alkua tai mysoretunnilla saapuessasi tunnille. Ohjaaja kirjaa maksun järjestelmään, aktivoi uuden joogakortin ja merkitsee sinut läsnäolevaksi tunnille.

Huom: Jos et pääsekään tunnille, muista peruuttaa tuntivarauksesi viimeistään 2h ennen tunnin alkua! Katso lisätietoja erillisestä tuntien peruuttamisohjeesta.

Joogatuntien peruminen

 1. Joogakoulun nettisivuilla: Kirjaudu sisään nettisivuillemme. Klikkaa omista tiedoistasi “Schedule” ja sieltä haluamasi tunnin kohdalta “Cancel”.
 2. MindBody Onlinessa: Kirjaudu tunnuksillasi sisään MBO-järjestelmään. Klikkaa “My info” ja sieltä “My schedule”. Klikkaa haluamasi tunnin kohdalta “Cancel”.

HUOM: Joogatunnit on peruttava viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Tämä koskee sekä lähiopetusta että online-tunteja. Perumattomat ja myöhässä perutut tunnin laskutetaan joogakortiltasi hinnaston mukaisesti. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa joogakorttia, perumattomat ja myöhässä perutut tunnit jäävät velaksi tilisi tietoihin ja ne veloitetaan seuraavalta joogakortiltasi.

Jos haluat pidentää joogakorttisi voimassaoloaikaa (esimerkiksi lomamatkan vuoksi), voit tehdä sen kerran ilman lisämaksua kortin voimassaolon aikana. Pidennyksen voit tehdä joko joogasalilla tunnin yhteydessä tai laittamalla meille sähköpostia (info@astanga.fi).

Joogakortin ostaminen

Joogakortin voit ostaa kätevästi ennakkoon Joogakoulun hinnastosivulta. Joogakorttien ja kurssien ostaminen edellyttää, että perustat ensin Joogakoulun asiakastilin (katso ohjeet yllä) ja tallennat oman maksukorttisi tiedot. Osto tapahtuu turvallisesti kaksivaiheisella autentikoinnilla (2FA). Hinnasto -sivulla näet korttivaihtoehdot ja niiden hinnat, ja voit tehdä korttioston Osta-linkin kautta.

Mikäli haluat maksaa joogakortin muulla maksutavalla kuin maksukortilla kuten liikuntaseteleillä tai liikunta-aplikaatiolla, voit varata tunnin ennakkoon ja ostaa joogakortin joogasalilla opettajalta tunnin alussa. Joogakortin voi maksaa paikan päällä myös useammalla maksutavalla kuten osan liikuntaseteleillä ja loput maksukortilla.

Huom. Voit siis ilmoittautua tunnille ilman voimassaolevaa joogakorttia, ja velaksi jääneet joogatunnit veloitetaan automaattisesti seuraavaksi ostamaltasi joogakortilta, joka astuu voimaan ensimmäisestä velkatunnista. Velaksi varatut joogakerrat erääntyvät maksettavaksi, vaikka et pääsisikään tunnille, jos et peruuta varausta ajoissa tuntien peruutusehtojen mukaan (2h ennen tunnin alkua).

Jatkuvan anytime -kortin tilaus alennetulla kuukausimaksulla

Jatkuvan anytime-kortin (12kk tilaus alennetulla kuukausimaksulla) voit ostaa vain netin kautta, koska se on sopimustilaus, joka pitää hyväksyä sähköisesti. Maksutapana voi olla maksukorttimaksu tai SEPA-maksu, jolloin sinun pitää tallentaa oman pankkitilisi IBAN-tiedot omiin asiakastietoihisi. Maksujärjestelmä uusii maksun automaattisesti kuukausittain. Mikäli et jostain pakottavasta syystä pysty joogaamaan, jatkuvan tilauksen voi laittaa tauolle, tai jos muutat sopimusjakson aikana muualle, niin tilauksen voi keskeyttää peruutusmaksulla. 12 kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, mutta sen voi myös keskeyttää milloin tahansa ilman maksua.

Joogakortin laittaminen tauolle / voimassaolon pidentäminen

Korttien tauottaminen ja voimassaolon pidennykset tehdään pääsääntöisesti joogakoulun toimiston kautta. Lähetä näistä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen info@astanga.fi. Piedennyksen tai tauon saa aina maksutta lääkärintodistusta vastaan. Muista syistä kortin voimassaoloa voi pidentää tai kortin voi tauottaa kerran ilman maksua. Lisäpidennyksistä ja -tauotuksista peritään 10€ palvelumaksu, koska pidennys ja tauotus joudutaan tekemään järjestelmään käsin.

Online-joogatunnit

Online-joogatunnit löydät uusien nettisivujen aikataulusta kohdasta “Viikkotunnit” sekä MindBody Onlinesta kohdasta “Classes”. Online-tunnit tunnistat termista “Virtual” tunnin nimen edessä (esim. Virtual Alkeet 1).

Hinnastossa on valittavissa edullisemmat Online-joogakortit, jos osallistut Online-tunneille säännöllisesti. Mikäli osallistut Online-tunnille satunnaisesti, voit maksaa tunnin myös tavallisella joogakortilla. Online-joogakortit käyvät vain Online-tunneille.

Varaa online-tunnit samaan tapaan kuin tavalliset viikkotunnit. Kun olet varannut tunnin, saat sähköpostiisi linkin tunnille osallistumista varten noin 30 min ennen tunnin alkua. Kun osallistut tunnille, tunti veloitetaan automaattisesti sähköiseltä joogakortiltasi.

Online-tunnit striimataan MindBodyOnlinen oman striimauspalvelun kautta, joka toimii Chrome-selaimella.

Omaharjoitustunnit

Omaharjoittelun aloittaminen edellyttää että otat yhteyttä koulun toimistoon sähköpostitse info@astanga.fi josta saat ohjeet salille pääsemiseen.

Omaharjoitustunnit löydät nettisivujen aikataulusta kohdasta “Viikkotunnit” sekä MindBody Onlinesta kohdasta “Classes”.

Hinnastossa on valittavissa edullisemmat omaharjoituksen joogakortit, jos käyt harjoittelemassa tunneilla säännöllisesti.

Varaa omaharjoitustunti aikaisintaan 2h ennen tunnin alkua, koska silloin järjestelmä merkitsee sinut automaattisesti tunnille mukanaolevaksi, eikä tunti näy harjoitustiedoissasi missattuna tuntina. Huomaa myös että sen jälkeen et voi enää peruuttaa tuntia.

Summer Retreat Reservation Guide

What is Summer Retreat?

Summer Retreat is oraganized in July 2021 in Houtskar Island at the beautiful Archipelago of Turku. The Retreat is suitable for beginners and more experienced Astanga / Yoga practitioners, kids, teens, and also other yoga practitioners than Astanga as there is a lot of program and general yoga classes including philosophy, pranayama and meditation. Retreat is international, teaching and meetings will be presented primarily in English.

The main teachers are Petri Räisänen and Juha Javanainen from Astanga Yoga School of Helsinki. There is also visiting teachers every week to share their views on Yoga and its many practices and methods to broaden the Retreat attendants experience on Yoga and its possibilities.

Retreat includes accommodation and vegetarian meals (mainly vegan breakfast, lunch & dinner) which are organized by Houstkär Skärgårdsskolan – Saaristokoulu. Yoga program is organized by Astanga Yoga School of Helsinki. See the Retreat Prices at the Prices page.

Typical daily Yoga program includes
• morning asana practice based on Astanga Yoga mysore style between 5:30-9:30 am.

As an alternative practice there is also morning led classes
• Introduction to new beginners around 9:30 – 10:30
• Beginners classes around 8:00 – 9:15

Kids yoga classes
•  between 10:30 – 12:00

Lectures / Philosophy / Meditation
• Lectures 11:15 – 12:30

Afternoon Extra workshops
• Mindfulness meditation (Week 1) ||  Yinful Yoga, Relaxation with Tibetan singing bowls (Week 2)

Other afternoon program
• possibility for private questions with the teachers
• discussions on yoga, progress and health
• yoga techniques (twice a week)
• pranayama breathing methods and practices
• evening meditation
• and more…

Seaside Sauna every morning and evening.

How to registrate and pay?

To registrate please send first the accommodation and meals booking request with the booking form. Registrations are recommended primarily for full weeks to get the most out of the Retreat and its Yoga program.

Note: Scroll the booking form page down until you see the booking form.
If you can’t attend the full week, you can also apply for part of the program like morning practice, extra classes, drop-in days or even drop-in classes. Read these Guides carefully for details.

When you have your accommodation confirmed by email, which may take a day or two, you can continue to book and pay the Yoga program.

Fees and Payments

a) Accommodation and Meals

 • Are paid to Skärgårdsskolan. You can pay at Skärgårdsskolan by bank/credit cards, or by invoices, which we will send by email. Invoices should be paid by bank transfers only.

b) Retreat weekly yoga enrollments and Extra workshops / courses.

 • Yogaschool has a MindBody digital booking system used for online payments and bookings.
 • You need to create a Yogaschool student account at this website by clicking the “Kirjaudu|Omat tiedot” link at the main menu, see the detailed guide below.
 • You also need to save your bank card details to pay the Summer Retreat week Enrollment.
 • When you have completed your student account with your bank card details, you may enroll into the Yoga program and Extra classes, which should be paid while enrolling.
 • If you wish to pay the Yoga program at the Retreat or you need an Invoice, please email us at summer@astanga.fi

Because the Retreat is organized by two different schools, the Accommodation&meals and Yoga program payments can’t be combined into one invoice.

Cancellations

You can attend the retreat only if you feel healthy and you don’t suffer any covid-related infection symptoms. If you have any flue-like symptoms, you can’t attend, and then there is no cancellation fee and your payments will be returned.

 

Yogaschool is using MindBodyOnline digital class schedule and booking system including purchases – how does it work?

Yogaschool is using a digital schedule,book&pay system provided by MindBody online cloud service. It has many choices how to connect the cloud data. MindBodyOnline provides to users basically two different user accounts: general Mindbody account to connect with one or more service providers, and a service specific customer account.

How do these two account differ?

With General account  you can connect with one or more service specific customer accounts as your  Yogaschool customer account and any other Mindbody based accounts as fitness centers etc. With the general account linked to your customer account you can book classes using just the Mindbody app on your smartphone or tablet:

You can use the Mindbody general account at the Mindbody app (iPhone and Android smarthones and tablets) or using Mindbody.io webservice on laptop, see more instructions at Mindbody account FAQ.

The Customer account is used to log in Yogaschool website to Enroll workshops, Retreats and to buy class passes online and to book classes. See the guide how to create customer account using this Yogaschool website. We recommend to do purchases at the Yogaschool website, and to do bookings at Mindbody app.

How to link the Mindbody app general account and Yogaschool student account?

First you have to create both accounts and then you can link them, see the detailed instructionos here – Linking a studio profile to your Mindbody account. When your accounts are linked, you can use your Yogaschool class pass to book classes (and cancel them when needed) at the Mindbody app.
Notes:
You must use the same email address at both accounts, otherwise they can not be linked.
If you are using iPhone’s email crypting service while linking the Mindbody accounts, the linking does not work out – you have to disable the service for linking to success. 

How to create a Yogaschool student account?

Before you can Enroll the Retreat week or book classes, you have to create a Yogaschool student account (powered by MindBody) by clicking the “Kirjaudu|Omat tiedot” link on this website main menu. Remember to save your bank or credit card details into your user account before you continue to enroll into Summer Retreat weeks, as enrolling requires payment.

Notes:

 • Mindbody online payments/ Cart does not work without pre-saved card.
 • Payments are safe, as the Mindbody payment gateway activates your bank’s the two factor authentication (2FA)

How to enroll into the Retreat Weeks?

Enroll and pay the Summer Retreat weekly yoga program at the Yoga Registration subpage.

Note: There is a separate guide below how to enroll children into Yoga program.

You can choose week 1, or week 2, or both. Weekly program enrollment requires payment. This gives you a yoga pass of a week. You can then continue to book your classes you wish to attend at the weekly program (morning practice, lectures, lab-classes, pranayama, meditation etc). See the guide below How to book the Retreat classes.

Notes:

 • Enrolling gives you one week Yoga pass, but it does not book the classes yet.
 • Remember to book all your classes (morning practice, lectures, lab-classes, pranayama, meditation etc) separately after you have enrolled into the Retreat week!
 • Extra classes are not included into the weekly yoga pass. Extra classes require a separate enrollments, which includes automated booking of the extra classes.
 • Extra class drop-ins can be booked and paid at the retreat only, if the classes have free places.
 • If you are going to attend only drop-in days or part of the program or extra classes, you can buy the program or extra days at the Prices page

How to book the Retreat classes (morning practice, lectures, lab-classes, pranayama, meditation etc)?

Before booking your classes, please check this memory list:

 • Book your accommodation and meals, and when your room is confirmed, (or if you have your own cottage or house at Houtskar), then
 • Enroll into the weekly yoga program: follow the guide above How to enroll into Retreat week Yoga program.
 • Yoga week enrollment (requires online payment) gives you a weekly yoga pass but it does not book any classes yet.  With the yoga pass you can book all your Retreat yoga classes, see also the detailed class booking guide below.

Book all your classes you wish to attend during the retreat week at the Houtskar class schedule.
Scroll the page down until you see the Schedule to make bookings with the “VARAA” link.

You can also download the Mindbody Home workout application into your smartphone and book all the main program classes (not Extra workshop classes) or you can book all the virtual classes including Extra workshop virtual classes. See the Mindbody application guide for detailed instructions how to connect the app and your yogaschool student account.

Notes: You may see Annankatu as a Yogaschool or class location, which is the Yogaschool home address in Helsinki. Please do not pay attention to that. When you see Houtskar as part of the class name, the class is there.

 • Booking a morning practice class defines your practice starting time.
 • There is a limited number of students on each of the morning starting times, so you might find a free spot +/- 30 minutes compared to the time you wish to have. 
 • Book all the classes every day as we need to track the attendants of each class due to Covid pandemy safety and tracking rules.

Guide how to book drop-in days or single classes

First, buy a drop-in day pass or drop-in class at the Prices page, and then you are ready to book classes at the class schedule.

 

How to enroll a child into a Retreat Yoga program?

Kids yoga week is a separate enrollment which a parent can buy.

This gives a parent a weekly kids yoga pass, with which she can book her kid/teen yoga classes. If a kid can follow teaching in English, she can participate any of the weekly program classes (lectures, asana lab, pranayama, meditation etc).

Note: There is two ways to book classes for a child:

a)
to make bookings with parents own name as the system allows parent to book many classes for herself the same time (be careful which pass you are using while booking classes for your self or for the child), or

b)
to make bookings with the child name, which requires a parent to make an account to kid.
Also here there is two choices:

i) use the clients.mindbodyonline.com web browser interface to book classes for a child logged in as a parent (simplified method, as in this case the kid’s account does not require a real email or phone: you can use dummies like name@mbo.com and 050 1020304), or

ii) you can use astangajooga.fi website to book classes for a child logged in as your child (this is a bit more complicated method, as you must assign a real email for child’s MindBody account, but you can use dummy phone if you wish).

See the Mindbody support links above for detailed instructions.

How to book Summer Retreat classes – detailed instructions

There is two ways to book classes:

 1. The first one is simple, but it requires to book every single class separately.
 2. The second method is more complicated, but it allows to book all the morning classes at once (or lectures, or pranayama, or meditation).

  Note: there is no way to book ALL THE WEEKLY classes at once, though.

First method – book every single class separately

Open the Yogaschool website class schedule and booking page which looks like this:

You can see at the schedule each class, how many spaces are reserved and how many are still open,
or if there is only waitlist, or if the class is full booked.

Click the “>LISÄTIETOA” link to see the desription of the class.

To book the class click the “VARAA” link.
Note: be aware as the booking system allows you to make more than one booking of the same class.  This is ment only for parents to book their children into Kids yoga classes. If you notice you have double booked any classes by accident, please cancel the extra bookings to release space for another student.

Book ALL THE WEEKLY CLASSES on the schedule you wish to attend.

Note: You can see the classes you have reserved at your student account by clicking the “Kirjaudu | Omat tiedot” at the website main menu and opening the Schedule (Tab / Menu). At the Schedule screen you can also cancel the class bookings. 

 

Second method – Book the recurring classes (morning practice, or lectures, etc) at once:

Open the Mindbody service page and Sign in using your Astanga Yogaschool student account user and password. Open the Classes tab, and open there the Service Category drop-down menu (just under the Classes -tab title) to filter classes to “Summer retreat classes”:

Then select the class schedule dates when the retreat starts (July 5th or July 12th) using the calendar on the right or the week-selector, and then you will see the list of the Retreat classes.

 

You can book a class by clicking the button “Sign Up Now”, which opens the booking window “Make a Reservation” with choices to book a single class or a recurring serie of that class (Recurring Options):

To book the recurring class serie, you have to do two things:
1) Select Days: click the check-boxes of all the available days (Tue Wed Thu Fri Sat Sun – according how the class occures).
2) Select End date: Sunnuntai (Sunday) – the last day on the drop-down list.

Then the Total reservations counter should show the number of reserved classes: 6

Comlete the reservation by clicking the button “Make a recurring reservation”.

Repeat the “Sign Up Now” sequence for all the classes you wish to attend.

You can see the classes you have reserved at your account by opening the My Info tab at the clients.mindbodyonline.com service, open there the sub-menu My Schedule. At the Schedule screen you can also cancel your class bookings at the right side of the class row.

How to book drop-in days or single classes or morning practices only

First, buy a drop-in day or drop-in class or morning practice pass at the Prices page, and then you are ready to book classes at the Summer retreat schedule page.