Ensikertalaiselle

Tässä ohjeita ensimmäistä kertaa joogatunnille tulijalle.

Mitä mukaan joogatunnille?

Pukeudu kevyisiin ja joustaviin vaatteisiin. Voit ottaa mukaasi pienen hikipyyhkeen, ja loppurentoutusta varten pitkähihaisen puseron. Joogaamme paljain jaloin. Joogatunnin aikana ei ole tapana juoda.

Tuntien varaaminen

Viikkoaikataulun tunneille pitää varata paikka. Ilmoittaudu viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Muista perua varauksesi jos et pääsekään tunnille, ettet turhaan vie paikkaa muilta joogaajilta.

Osallistuessasi joogakurssille, jolla on selkeä alku- ja loppupäivämäärä, ei sinun tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista kurssijakson tunneille. Ilmoita mielellään toimistoomme (info@astanga.fi), mikäli et pääse osallistumaan jollekin kurssijaksosi tunnille.

Tarvitsenko oman joogamaton?

Jos sinulla on oma joogamatto, se kannattaa ottaa mukaan tunnille. Kaikilla saleilla on myös lainamattoja. Kursseilla lainamatto sisältyy kurssin hintaan. Muutoin mattovuokra on 50 senttiä per tunti. Joogamattoja on myös myynnissä kaikilla saleilla.

Erityistilanteet

Kerro opettajalle, jos olet raskaana tai sinulla on jotain muuta, joka tulee ottaa joogaharjoituksessa huomioon. Näin opettaja osaa antaa sinulle tunnin aikana jooga-asennoista vaihtoehtoja.