Yogaline videokirjasto

Joogakurssit: Haluaisitko aloittaa joogan mutta et jostain syystä pääse Helsingin-saleillemme kurssille?
Voit aloittaa joogan myös kotona kokeneiden opettajiemme opastuksella. Kurssin jälkeen voit osallistua tunneille joogasaleillamme, tai jatkaa harjoituksia kotona joogakirjastomme joogatuntien avulla.

Miten ostan videokurssin?
Siirry haluamasi kurssin kohdalle ja klikkaa punaista “Unlock access” nappia. Jos sinulla ei vielä ole omaa varaustiliä, perusta ensin oma tunnus. Valitse kurssiin sopiva maksu ostoskoriin ja jatka kassalle maksamaan. Maksun jälkeen voit aloittaa kurssin sitten kun sinulle sopii. Kurssien videot ovat käytössäsi 30 päivän ajan. Verkkomaksutapana käy vain korttimaksu. Mikäli haluat maksaa kurssin liikuntaedulla tai pankkisiirtona, lähetä ilmoittautuminen kurssille lomakkeella täällä ja mainitse toivomasi maksutapa.

HUOM: Jos kurssin krediittilaskuri veloittaa krediittejä nopeammin kuin pitäisi, niin laita viesti asiasta info@astanga.fi, saat sitten lisää krediittejä tarvittaessa. Laskurin toimintavirhe on teknisen tuen tiedossa ja parhaillaan korjaustyön alla.

Videokurssit ja hinnat:
Astanga easyn alkeiskurssi
Astangajoogan alkeiskurssi
Astangajoogan peruskurssi
Astangajoogan kertauskurssi
Astangajoogan alkeisjatkokurssi
Terapeuttisen astangajoogan kurssi
Pilateksen peruskurssi
Yinjoogan peruskurssi

Joogatunnit jäsenyydellä – tulossa saataville pian!
Yogalinen jäsenyydellä voit katsoa joogakirjastostamme nauhoitettuja tunteja silloin kuin aikatauluusi sopii. Joogakirjasto on käytettävissä edullisella jäsenyydellä, jonka puitteissa voit katsoa joogakoulun opettajien ohjaamia joogatunteja. Joogakirjastossa on mm. astangan ohjattuja alkeistasojen harjoituksia, terapeuttista astangaa, yinjoogaa ja pilatesta.
(Jäsenyyden hinta 9 €/vk tai 29 €/kk)

Astanga easy alkeiskurssi 35 €

Astangajoogan alkeiskurssi 45 €

Astangajoogan peruskurssi 45 €

Astangajoogan kertauskurssi 45 €

Alkeisjatkokurssi 45 €

Terapeuttisen astangan kurssi 35 €

Pilates peruskurssi 35 €

Yinjoogan peruskurssi 35 €