Kampin joogasalit

Meillä on Annankadulla kaksi joogasalia, joista suurempaa kutsumme sen sijainnin puolesta Yläsaliksi (2.krs) ja pienempää Alasaliksi (-1. krs). Yläsali voidaan jakaa liikuteltavalla väliseinällä kahteen osaan, mikä mahdollistaa kahden eri joogatunnin pitämisen samaan aikaan. Voit käydä tutustumassa saleihimme virtuaalikierroksella ja tarkistaa sijaintimme kartalla.

Annankadun ovikoodin saat sähköpostitse, kun olet ilmoittautunut kurssille tai tunnille.

Astangajoogan alkeismysore- ja mysoretunnit pidetään yläsalissa ja illan ohjatut tunnit pidetään arkipäivisin alasalissa. Tarkista viikonlopputuntien ja kurssien salit, koska tunteja ja kursseja pidetään molemmissa saleissa.

Yläsali

Opetus painottuu liikunnalliseen astangajoogaan. Viikko-ohjelmassamme ovat aamuisin, aamupäivisin ja iltaisin astangajoogan ns. perinteisen harjoittelun mukaiset alkeismysore- ja mysoretunnit, joissa jokainen tekee harjoituksen omaan tahtiin opettajan avustaessa ja opastaessa. Viikonloppuisin salilla opetetaan myös eritasoisia ohjattuja alkeistunteja.

Yläsali on valoisa ja tilava

Yläsalin tuntiaikataulu

Alasali

Alasalin tunnelmia

Viikko-ohjelmassamme on erilaisia ohjattuja tunteja seuraavasti: aamupäivisin äiti-vauva -joogaa/pilatesta ja iltaisin astangajoogan ohjattuja tunteja, yinjoogaa sekä helpotettua astangaa (astanga easy). Tunneille voi osallistua joko kurssijaksomuotoisesti tai sarjakorteilla drop-in periaatteella. Annankadun alakerran salitiloissa on myös pieni joogakauppa, joka on auki alasalin joogatuntien yhteydessä. Joogakaupassa on myynnissä mm. joogakirjoja, -mattoja ja -pyyhkeitä.

Alasalin tuntiaikataulu

Kartta

Virtuaalinen kierros