Astangajoogan kertaaminen

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Käyntiin lähtenyt joogaharjoitus voi keskeytyä kuukausiksi tai jopa vuosiksi lukematomista syistä. Sitten jossain hetkessä voi tulla lähes pakottava tarve aloittaa itselle tärkeältä tai antoisalta tuntunut joogan harjoittelu uudelleen. Toisinaan voi myös tuntua siltä että oma harjoitus ikäänkuin junnaa paikoillaan eikä siinä saa oikein kiinni ideasta. Silloin ratkaisu voi löytyä astangan kertauskurssilta. 

Kertauskurssit

Järjestämme viikonloppuisin astangajoogan kertauskursseja, jotka soveltuvat jo aiemmin jooganneille uuteen aloitukseen esimerkiksi tauon jälkeen tai harjoittelua tukevaksi tekniikkakurssiksi.

Kurssilla kerrataan astangajoogan perusteet: ujjayi-hengitys sekä bandhat eli syvät tukilihakset ja niiden käyttö jooga-asennoissa, miten rakennetaan astanga vinyasan flow-liiketila, drishtit ja keskittyneisyys joogaharjoituksessa.

Kurssilla käydään perusteellisesti läpi astangajoogan perustason harjoitukset: aurinkotervehdykset, seisomasarjan tasapainoasennot, istumasarjan eteentaivutukset ja lonkan avaukset sekä palauttavat loppuliikkeet ja rentoutus. Näihin liittyen teemme erilaisia harjoituksia, joiden tarkoituksena on kehittää ja vahvistaa hengitystä ja kehoa, lihaslukkojen hallintaa, punnerrusta, alaspäin katsovaa koiraa jne.

Kurssimaksuista

Kurssin sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi joogasalilla suosittelemme maksamaan kurssin ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli haluat maksaa kurssin osittain tai kokonaan työnanatajan tarjoamalla liikuntaedulla, ota yhteyttä emailitse koulun toimistoon.  

Jos olet kiinnostunut edullisesta astangajoogan kertauskurssi + joogakortti -aloituspaketista, lunasta paketti allaolevista maksulinkistä. Kun olet lunastanut aloituspaketin, voit ilmoittautua aloituskurssille tämän sivun lopussa olevan kurssilistan kautta.

Astangajoogan aloituspaketit

Kurssi ja joogakortti Perushinta Alennusryhmille
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 5x 115 € OSTA 105 € OSTA
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 10x 175 € OSTA 155 € OSTA
ALE-hintaryhmään oikeutetut todistusta vastaan (näytetään kurssilla): alle 18-vuotiaat, opiskelijat, vanhempain- tai hoitovapaalla olevat, työttömät, eläkeläiset, varus- tai siviilipalvelusta suorittavat. Joogakortin voimassaolo alkaa kurssin jälkeen ensimmäisestä viikkotunnista, jolle osallistut. 5x kortti on voimassa 2kk ja 10x kortti 3kk, ja molemmat kortit käyvät kaikille 60-90 min viikkotunneille. Korttien voimassaoloaikaa voi pidentää tarvittaessa pienellä lisämaksulla.

Astangajoogan tavoitteita

Astangajoogassa yhtenä tavoitteena on sisäistää ja muistaa oma joogaharjoitus niin, että harjoitusta pystyisi tekemään omatoimisesti ja itsenäisesti. Kun harjoitus alkaa olla muistissa, voi osallistua astangajoogan mysoretunneille. Mysoretunneilla joogataan omaan tahtiin opettajan avustaessa harjoitusta. Samoina toistuvat asentosarjat erottavat astangajoogan useimmista muista joogalajeista, joissa jooga-asennot vaihtelevat harjoituksesta toiseen, minkä vuoksi niitä tehdäänkin yleensä aina ohjatusti.

Seuraavat kertauskurssit