Astangajoogan kertaaminen

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Käyntiin lähtenyt joogaharjoitus voi keskeytyä kuukausiksi tai jopa vuosiksi lukematomista syistä. Sitten jossain hetkessä voi tulla lähes pakottava tarve aloittaa itselle tärkeältä tai antoisalta tuntunut joogan harjoittelu uudelleen. Toisinaan voi myös tuntua siltä että oma harjoitus ikäänkuin junnaa paikoillaan eikä siinä saa oikein kiinni ideasta. Silloin ratkaisu voi löytyä astangan kertauskurssilta. 

Kertauskurssit

Järjestämme viikonloppuisin astangajoogan kertauskursseja, jotka soveltuvat jo aiemmin jooganneille uuteen aloitukseen esimerkiksi tauon jälkeen tai harjoittelua tukevaksi tekniikkakurssiksi.

Kenelle sopii: aiemmin astangaa kokeilleille ja harrastaneille. Kurssi on sovellus ohjatuista alkeistunneista ja mysoreharjoituksesta. Kurssi on alkeiskurssia syvempi katsaus astangajoogaan.

Kurssin sisältö: Käymme läpi astangajoogan aurinkotervehdykset, seisomasarjan tasapainoasennot, istumasarjan eteentaivutukset ja lonkan avaukset sekä palauttavat loppuliikkeet ja rentoutus. Teemme erilaisia harjoituksia, joiden tarkoituksena on kehittää ja vahvistaa hengitystä ja kehoa, lihaslukkojen hallintaa, punnerrusta, alaspäin katsovaa koiraa jne.

Kurssilla käsittelemme lisäksi mm. seuraavia asioita:

  • Miten voimme aktivoida alavatsan ja juurilukon kannatusta.
  • Mikä on leukalukko ja mikä on sen merkitys.
  • Mikä voima hengityksellä on ja miksi se on niin tärkeä.
  • Teemme tiettyjä lihasharjoituksia, joita voi hyödyntää lähes kaikissa jooga-asennoissa eli asananoissa.
  • Kertaamme astangan filosofiaa, mm. miksi jokaisella joogan osiolla eli angalla on tärkeä tehtävänsä kohti täydellistä rentoutumista, irti päästämistä.

Kurssimaksut

Edulliset kurssipaketit saatavilla vain allaolevista maksulinkeistä tai Helsingin Astanga Joogakoulu varausaplikaatiossa (Studio – Packs). Lunasta paketti ja ilmoittaudu sen jälkeen kurssille. Mikäli haluat maksaa osittain tai kokonaan työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla, voit valita ostoskorissa maksutavaksi ”Pay later” (korin alhaalla vasemmalla).

Astangajoogan kertauskurssipaketit

Kurssi ja joogakortti Perushinta Alennusryhmille
Pelkkä kurssi (3h) 67 € OSTA 61 € OSTA
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 5x 115 € OSTA 105 € OSTA
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 10x 175 € OSTA 155 € OSTA
ALE-hintaryhmään oikeutetut todistusta vastaan (näytetään kurssilla): alle 18-vuotiaat, opiskelijat, HUS-työntekijät, vanhempain- tai hoitovapaalla olevat, työttömät, eläkeläiset, varus- tai siviilipalvelusta suorittavat. Joogakortin voimassaolo alkaa kurssin jälkeen ensimmäisestä viikkotunnista, jolle osallistut. 5x kortti on voimassa 2kk ja 10x kortti 3kk, ja molemmat kortit käyvät kaikille 60-90 min viikkotunneille. Korttien voimassaoloaikaa voi pidentää tarvittaessa pienellä lisämaksulla.

Seuraavat kertauskurssit