Äiti-vauva -jooga (4x) /Annankatu

KURSSIJAKSO (4x) torstaisin klo 11 (20.7.-3.8., ei tuntia 20.7.). Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä!

Kenelle sopii

Kurssit sopivat kaikille pienten vauvojen (1–12 kk) äideille. Tarkoituksena on löytää tapoja tuoda lisää energiaa äidin ja vauvan arkeen. Kurssin yhteydessä voi tutustua myös muihin äiteihin ja jakaa kokemuksia.

Kurssin sisältö

Äiti-vauva -joogassa liikutaan pehmeästi ja turvallisesti uudistuneeseen kehoon tutustuen. Vauva voi tarvittaessa olla mukana asennoissa tai makoilla äidin luona viltillä. Tuntien asentosarjoja voit tehdä myös itsenäisesti kotona. Harjoituksessa keskitymme hengitykseen ja rentoutumiseen sekä ryhdin palauttamiseen raskauden jälkeen. Haemme voimaa ja virkeyttä kehoon etsimällä keskivartalon sekä lantion alueen tukea. ‘

Kurssin harjoitukset ovat ensisijaisesti äidin hyvinvointia, tukilihasten voimaa ja kehon liikkuvuutta ylläpitävää harjoittelua raskauden jälkeen. Lisäksi jooga auttaa rentoutumaan ja käyttämään hengitystä rentoutumisen apuna. Ryhmässä harjoitteleminen lisää myötätuntoa sekä itseä että vauvaa kohtaan.

Ilmoittautumis- ja maksuohjeet

Voit ilmoittautua kurssilomakkeella alempana tai omatoimisesti varausjärjestelmän avulla, katso ohjeet alla.

Ilmoittautuminen varausjärjestelmässä

 1. Perusta ensimmäiseksi oma tili varausjärjestelmään. Suosittelemme lataamaan appin Helsingin Astanga Joogakoulu. Appissa ja astangajooga.fi sivustolla käytetään samaa varaustunnusta.  Muista kirjatua appiin (Log in) Member-roolissa. Kurssivarausten hallinnointi ja tuntien peruminen on helpointa appin kautta.
 2.  Varaa itsellesi kurssikortti tai paketti. Se tapahtuu joogakoulun verkkokaupassa joko nettisivujen tai appin kautta. Voit maksaa kurssin heti (pankkikorttimaksuna) tai myöhemmin (Pay later/On-site payment, esimerkiksi liikuntaedulla). Katso lisätietoja alta kurssikortin ostamisesta sekä maksusta liikuntaeduilla.Kurssin sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi joogasalilla suosittelemme maksamaan kurssin ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen maksukortilla tai liikuntaedulla etänä.
 3. Ilmoittaudu kurssille painikkeella Book. Mikäli sinulla on kurssikortti, se näkyy kohdassa My passes, vahvista ilmoittautuminen kyseisellä kurssipassilla. Mikäli sinulla ei vielä ole kurssipassia, voit valita sen tässä vaiheessa valikosta  Kurssikortit.

Aplikaatio tekee ilmoittautumisesta ja varausjärjestelmän käytöstä helpompaa

Lataa puhelimeen tai tablettiin iStoresta tai Google Playsta appi Helsingin Astanga Joogakoulu. Appissa ja astangajooga.fi sivustolla käytetään samaa varaustunnusta.  Muista kirjatua appiin (Log in) Member-roolissa. Appi on nopeampi käyttää kuin selaimen kautta.

Appin avulla on kätevää varata kursseja (Workshops ylävalikossa) sekä tunteja (appin Schedule-valikko) ja tarvittaessa perua tuntivarauksia (My Bookings).

 • Jos et ole aiemmin käyttänyt meidän Bsport-pohjaista varausjärjestelmää, tee appissa Sign up ja sitten ennen ensimmäistä kirjautumista tilillesi (Login) salasanan palautus (Forgot password), jotta voit asettaa oman salasanan.
 • Kirjaudu appiin (Login) Member-roolissa (Teacher näkymä näyttää tyhjää).
 • Appin etusivulle avautuva Workshops näkymä on kurssivalikko, josta voit katsoa tietyn kurssin esittelyn, ja esittelyn lopussa näkyvät tulevat kurssiajankohdat, joista voit valita itsellesi sopivan kurssin.
 • Muista perua tunnin tai kurssikerran varaus ajoissa (viimeistään 2h ennen tunnin alkua), jotta varauksen krediitit palautuvat tilillesi toisen tunnin varaamista varten.
 • Oman joogakortin voimassaolon voi tarkistaa kohdassa Studio / My passes.
 • Studio-osiossa voi myös ostaa uusia joogakortteja.

Kurssikortin osto kurssin varaamisen yhteydessä

Mikäli sinulla ei ole vielä voimassaolevaa kurssilippua, voit ostaa sen ilmoittautumisen yhteydessä seuraavasti:

klikkaa auki hinnastovalikosta kohta “Kurssikortit”, niin näet tälle kurssille soveltuvat kurssipaketit ja niiden hinnat.

Vinkki: klikkaa kurssikorttien alla olevaa linkkitekstiä “See more” nähdäksesi kaikki hintavaihtoehdot. Valitse haluamasi paketti ja jatka ilmoittautumisen vahvistukseen klikkaamalla painiketta “Book”.

Huom: valitse omaa hintaryhmääsi vastaava kurssikortti.

Tärkeää: aseta oikea hintaryhmätieto varaustilillesi

Jos teet kurssilipun oston tai kurssille ilmoittautumisen yhteydessä itsellesi käyttäjätunnuksen, muista valita itsellesi oikea hintaryhmätieto: normaalihinta tai yksi alennusryhmistä (alennushinta todistusta vastaan, ota todistus mukaan kurssille)

 • alle 18-vuotiaille
 • opiskelijoille
 • äitiys- tai hoitovapaalla oleville
 • työttömille
 • eläkeläisille
 • varus- ja siviilipalvelumiehille
 • HUS:n työntekijöille
 • Näyttelijäliiton jäsenille

Vinkki: Voit ladata todistuksen alennusryhmästä tai opiskelijakortin esim. jpg-kuvana oman joogatilisi tietoihin.

Kurssin maksaminen liikuntaeduilla tai tilisiirtona

Jos sinulla on käytettävissä liikuntaetuja Smartum, Virike, ePassi, EazyBreak, Edenred (liikuntaseteleitä, -maksukortti tai -sovellus), voit valita maksutavaksi maksu paikan päällä (Pay later / On-Site Payment).

Voit suorittaa liikuntaetu -aplikaatiolla kurssimaksun tai sen osan Helsingin Astanga Joogakoululle (halauamasi vapaamuotoinen summa). Lähetä sen jälkeen maksusta kuitti sähköpostitse info@astanga.fi, niin kuittaamme liikuntasaldon kurssin maksuun, koska liikuntasaldomaksu ei kirjaudu varausjärjestelmäämme automaattisesti.

Voit maksaa kurssin myös pankkisiirtona omasta verkkopankistasi: näet kurssin kuitista (Invoice) Joogakoulun maksutilin tiedot.

HUOM: Liikuntaetu tai pankkisiirto ei siirry kirjanpitoon automaattisesti kuten korttimaksu, joten lähetä liikuntaetu- tai pankkisiirtomaksusta kuitti/kuva sähköpostitse osoitteeseen info@astanga.fi niin kuittaamme kurssin maksetuksi.

Liikuntaseteleillä maksu kurssipaikalla.

Kurssin hinnasto (sis. alv 10%)

Perushinta Alennusryhmille
Kurssijakso 4x60min (40 krediittiä) 67 € OSTA 61 € OSTA
ALE-hintaryhmään oikeutetut todistusta vastaan (näytetään kurssilla): alle 18-vuotiaat, opiskelijat, HUS-henkilökunta, vanhempain- tai hoitovapaalla olevat, työttömät, näyttelijät, eläkeläiset, varus- tai siviilipalvelusta suorittavat.

Seuraavat äiti-vauva -joogakurssit

Huom. Kurssiluettelossa voi olla useampia erimittaisia kursseja, joten kannattaa selata näkymää alaspäin, jotta näet kaikki vaihtoehtot.

Ilmoittaudu kurssille lomakkeella

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Meri Takkinen

Meri Takkinen on opiskellut astangajoogaa 2000 luvun alkupuolelta alkaen, ja saanut perehdytyksen ohjaamiseen opettajaltaan Steve Dwelleyltä asuessaan Santa Barbarassa, Kaliforniassa. Merillä on tausta tanssijana, sairaanhoitajana ja kääntäjänä. Hän on myös opiskellut Itä-Aasian tutkimusta sekä buddhalaisia traditioita Aasiassa ja Yhdysvalloissa.

“Jooga ja meditaatioharjoitus ovat olleet aina arkeani kannattelevia voimia. Synnytyksen jälkeisen tunnin opettamiseen sain inspiraation oman harjoitukseni muututtua lapsen saannin myötä. Tämä sai minut perehtymään eri kehollisiin haasteisiin, joita synnytys, imettäminen ja hormonimuutokset voivat aiheuttaa naisille, sekä siihen miten haasteet voidaan huomioida harjoituksessa ja tukea palautumista kokonaisvaltaisemmin länsimaisessa kulttuurissamme. Tähän lähestymistapaani on vaikuttanut muun muassa joogaohjaaja Catherine Middlebrooksin uraauurtava työ. Äitiyden myötä myös yhteisö ja tuen jakaminen ovat nousseet minulle tärkeiksi teemoiksi.”

Palautetta Merin äiti-vauva -tunnilta:
“Merin tunnit ovat olleet todella hyvä kokemus. Mielellään suosittelen kaikille synnyttäneille.”

Anytime jatkuva tilaus

Anytime 1kk jatkuva tilaus 149
Anytimekortti jatkuvana tilauksena kuukausimaksulla, 12 kk tilausjakso, ensimmäinen kuukausi alehintaan.

Anytime kausikortit

Anytime 1kk 169
Kortti käy kaikilla viikkotunneilla. Korttia voi käyttää niin monesti kuin haluaa sen voimassaolon aikana.
Online anytime 1kk 109
Kortti käy kaikilla Online / Live Stream tunneilla. Korttia voi käyttää niin monesti kuin haluaa sen voimassaolon aikana.
Omaharjoitus anytime 1kk 79
Kortti käy vain Omaharjoitus -tunneilla. Korttia voi käyttää niin monesti kuin haluaa sen voimassaolon aikana.

Kertamaksut

Drop-in tunti 20
Kertamaksu lähiopetukseen joogasaleilla. Lippu on voimassa toistaiseksi.
XL Drop-in tunti 30
Kertamaksu pitkille XL-tunneille joogasaleilla.
Drop-in online tunti 15
Kertamaksu online/live stream tunneille (käy myös omaharjoitukseen saleilla mutta ei opetustunneille joogasaleilla).
XL Drop-in online tunti 20
Kertamaksu pitkille XL online/live stream tunneille.
Drop-in omaharjoitus tunti 9.50
Kertamaksu omaharjoitustunneille (ei käy opetustunneille joogasaleilla eikä livestriimeihin).

Sarjakortit

Sarjakortti 5x 75
Kortti on voimassa 3kk ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja se käy kaikilla 60-90 min viikkotunneilla.
Sarjakortti 10x 139
Kortti on voimassa 6kk ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja se käy kaikilla 60-90 min viikkotunneilla.
Sarjakortti 20x 239
Kortti on voimassa 6kk ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja se käy kaikilla 60-90min viikkotunneilla.
Online sarjakortti 4x 45
Kortti vain online/live stream viikkotunneille, voimassa 3kk ensimmäisestä käyttökerrasta.
Online sarjakortti 8x 79
Kortti vain online/live stream viikkotunneille, voimassa 4kk ensimmäisestä käyttökerrasta.
Online sarjakortti 16x 139
Kortti vain online/live stream viikkotunneille, voimassa 6kk ensimmäisestä käyttökerrasta.
Omaharjoitus sarjakortti 4x 35
Kortti vain omaharjoitus viikkotunneille, voimassa 3kk ensimmäisestä käyttökerrasta.
Omaharjoitus sarjakortti 8x 65
Kortti vain omaharjoitus viikkotunneille, voimassa 4kk ensimmäisestä käyttökerrasta.
Omaharjoitus sarjakortti 16x 109
Kortti vain omaharjoitus viikkotunneille, voimassa 6kk ensimmäisestä käyttökerrasta.

Astangajoogan kurssipaketit

Alkeiskurssi (3h) + sarjakortti 5x 109
Alkeiskurssi viikonloppuna (3h) + sarjakortti 5x, joka on voimassa kurssin päätyttyä 2kk ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja se käy kaikilla 60-90 min viikkotunneilla.
Alkeiskurssi (3h) + sarjakortti 10x 169
Alkeiskurssi viikonloppuna (3h) + sarjakortti 10x, joka on voimassa kurssin päätyttyä 3kk ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja se käy kaikilla 60-90 min viikkotunneilla.
Alkeiskurssi 4x + sarjakortti 5x 115
Alkeiskurssi iltaisin 4x + sarjakortti 5x, joka on voimassa kurssin päätyttyä 2kk ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja se käy kaikilla 60-90 min viikkotunneilla.
Alkeiskurssi 4x + sarjakortti 5x 175
Alkeiskurssi iltaisin 4x + sarjakortti 10x, joka on voimassa kurssin päätyttyä 3kk ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja se käy kaikilla 60-90 min viikkotunneilla.
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 5x 115
Astangajoogan kertauskurssi viikonloppuna (3h) + sarjakortti 5x, joka on voimassa kurssin päätyttyä 2kk ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja se käy kaikilla 60-90 min viikkotunneilla.
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 10x 175
Astangajoogan kertauskurssi viikonloppuna (3h) + sarjakortti 10x, joka on voimassa kurssin päätyttyä 3kk ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja se käy kaikilla 60-90 min viikkotunneilla.

Summer Yoga Retreat 5.-18.7.2021

Houtskar morning practice one week / 6 days 135
A class pass to book maximum 6 classes for morning practice (Mysore/Led classes) at the Summer Retreat, Houtskar
Houtskar morning practice drop-in 25
A drop-in class pass to book one morning practice (Mysore/Led classes) at the Summer Retreat, Houtskar
Houtskar program drop-in day 49
A drop-in day class pass to book classes for one day including morning practice (Mysore/Led class), lecture, pranayama & meditation at the Summer Retreat, Houtskar
Houtskar program drop-in class (lectures etc) 21
A drop-in class pass to book one class on lecture, pranayama, lab-class, extra workshop class or meditation at the Summer Retreat, Houtskar
Houtskar extra workshop drop-in class 21
A drop-in class pass to book one extra workshop class at the Summer Retreat, Houtskar
Houtskar ONLINE one week anytime pass 129
An anytime one week class pass to book all available Virtual classes (including Extra workshop classes) of the week at the Summer Retreat, Houtskar
Houtskar ONLINE 4 class pass 45
A drop-in 4 class pass to book any of the available Virtual classes (including Extra workshop classes) of the week at the Summer Retreat, Houtskar. This Class pass is valid for 2 months and can be used also for other Astanga Yoga School weekly virtual classes.
Houtskar ONLINE 8 class pass 79
A drop-in 8 class pass to book any of the available Virtual classes (including Extra workshop classes) of the week at the Summer Retreat, Houtskar. This class pass is valid for 3 months and can be used also for other Astanga Yoga School weekly virtual classes.
Houtskar ONLINE 16 class pass 139
A drop-in 16 class pass to book any of the available Virtual classes (including Extra workshop classes) of the week at the Summer Retreat, Houtskar. This class pass is valid for 4 months and can be used also for other Astanga Yoga School weekly virtual classes.